kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
θελο κε εγο γιαουτι
κεσεδακι?θελο κε εγο γιαουτι
προβιο θελοκεσεδακι?
την πατησες γερο,σχεδον καθε μερα ειμαι πλατεια,που θα κεναεις προγραμμα σημερα μωρη?εγώ ρε... και αμα κάνεις κέφι έλα το βράδυ από Μαβίλη να το ακούσεις και live...
να ερθο κε εγο ,δε με θελι κανενα παρεατην πατησες γερο,σχεδον καθε μερα ειμαι πλατεια,που θα κεναεις προγραμμα σημερα μωρη?
Λωρα?
Μπρικι?
MG?
την πατησες γερο,σχεδον καθε μερα ειμαι πλατεια,που θα κεναεις προγραμμα σημερα μωρη?
Λωρα?
Μπρικι?
MG?
εμενα θα με κερασι?λουλούκα εγώ είμαι παραδοσιακός.. μόνο στον Ψείρα και στην Αθηνά... ο Λώρας έχει χαλάσει... το μπρίκι είναι για γκέουλες και το μγ χάλια...
εμενα θα με κερασι?
Kαλα εσυ εισαι παγκοσμιος μαλακαςΕ ρε γαμω τη πουτανα μου με ολους τους καθηστεριμενους να πουμε.....
ο Νταλαρας σας εφταιξε γαμω το κεφαλι σας...
Ετσι ετσι πεταξτε γιαουρτια σε τετοιους καλλιτεχνες ζωα..
Ελα να σε κερασω οτι γουσταρεις.να ερθο κε εγο ,δε με θελι κανενα παρεα
νε θα σ εκερασο κοτομπιφτεκο,αμα εχο λεφταναι ρε αλλά μετά κεράσι εσύ....
Να φερω και παρεα να ακουσουμε τον τρελο της πλατειας Μαβιλη?λουλούκα εγώ είμαι παραδοσιακός.. μόνο στον Ψείρα και στην Αθηνά... ο Λώρας έχει χαλάσει... το μπρίκι είναι για γκέουλες και το μγ χάλια...
Ε ρε γαμω τη πουτανα μου με ολους τους καθηστεριμενους να πουμε.....
ο Νταλαρας σας εφταιξε γαμω το κεφαλι σας...
Ετσι ετσι πεταξτε γιαουρτια σε τετοιους καλλιτεχνες ζωα..
Να φερω και παρεα να ακουσουμε τον τρελο της πλατειας Μαβιλη?
Κατι ηξερε ο Στελαρας οταν τον εβριζε.....το μπουλο νταλαρα καλα σε κανανε συναυλιες στην κυπρο σου και αν
θα ιμε εγο ι καλιτερι παρεαμπα... θέλεις και παρέα ?? μόνος δεν μπορείς ή κολώνεις?
Ρε μην τρελενεσε να σε ακουσουμε θα ερθουμε οχι για καρπαζιες.μπα... θέλεις και παρέα ?? μόνος δεν μπορείς ή κολώνεις?