Νέα

Νταλάρας στο Ίλιον ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ & ΚΑΡΕΚΛΕΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paraskeuas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 496
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Και?
Αυτοι που τρεξαν μολις ακουσαν δωρεαν συναυλια τι πρεπει να παθουν?
:think:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και?
Αυτοι που τρεξαν μολις ακουσαν δωρεαν συναυλια τι πρεπει να παθουν?
:think:
ο καθένας έχει τους λόγους του για ό,τι κάνει
αν θέλει κάποιος να πάει να τον ακούσει, θα πάει
το θέμα είναι πώς παρουσιάζει ο ίδιος τις πράξεις του.
λοιπόν ο ίδιος έκανε δωρεάν συναυλία ως αλληλεγγύη για τον κόσμο. Τον κόσμο που δεν σκέφτηκε καθόλου η γυναικούλα του.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ο καθένας έχει τους λόγους του για ό,τι κάνει
αν θέλει κάποιος να πάει να τον ακούσει, θα πάει
το θέμα είναι πώς παρουσιάζει ο ίδιος τις πράξεις του.
λοιπόν ο ίδιος έκανε δωρεάν συναυλία ως αλληλεγγύη για τον κόσμο. Τον κόσμο που δεν σκέφτηκε καθόλου η γυναικούλα του.
Αρα συμφωνούμε. Οτι υπαρχουν 2 πλευρες στο παιχνίδι.
:rockon: :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τον Νταλάρα δεν το πηγαίνω ούτε σαν καλιτέχνη ούτε ώς πολιτική άποψη, στην δε περίπτωση της αντιπαράθεσης του με τον Τζιμάκο επιβεβαιώθηκε η κακομοιριά και η βλακεία του ... πλήν όμως ... Πείτε μου πόσους ξέρετε που θα συνέχιζαν να βρίσκονται στην σκηνή χωρίς να κουνηθούν πόντο εν μέσω γιουχαΐσμάτων και ενώ τους πετούσαν καρέκλες, καφέδες, νερά και ότι άλλο? Ο άνθρωπος απέδειξε ότι, σε προσωπικό επίπεδο, έχει πολλά περισσότερα κιλά παπάρια από το τραμπούκικο μπουλούκι που του επιτέθηκε από την βολικά ασφαλή και ανώνυμη θέση του "αγανακτισμένου".
δεν εχει σχεση με παπαρια αλλα με απουσια συναισθηματων.Ο ανθρωπος δεν εχει συναισθηματα,ειναι ψυχρος,στη χαρα και στη λυπη η εκφραση του ειναι ιδια,ο καρδιακος παλμος μια ευθεια γραμμη.Εχω καταληξει οτι αυτο ειναι μια μεγαλη αναπηρια,το να εχεις γεννηθει ετσι,εχω δει και αλλους τετοιους.Ισως γι αυτο και ειναι αυτοι που εχουν/μαζευουν το περισσοτερο χρημα,λογω αδυναμιας να χαρουν τη ζωη

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Όταν βγαίνεις και εκτίθεσαι με την πραγματική έννοια της λέξης πρέπει να αναμένεις και τις συνέπειες. 

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Τον Νταλάρα δεν το πηγαίνω ούτε σαν καλιτέχνη ούτε ώς πολιτική άποψη, στην δε περίπτωση της αντιπαράθεσης του με τον Τζιμάκο επιβεβαιώθηκε η κακομοιριά και η βλακεία του ... πλήν όμως ... Πείτε μου πόσους ξέρετε που θα συνέχιζαν να βρίσκονται στην σκηνή χωρίς να κουνηθούν πόντο εν μέσω γιουχαΐσμάτων και ενώ τους πετούσαν καρέκλες, καφέδες, νερά και ότι άλλο? Ο άνθρωπος απέδειξε ότι, σε προσωπικό επίπεδο, έχει πολλά περισσότερα κιλά παπάρια από το τραμπούκικο μπουλούκι που του επιτέθηκε από την βολικά ασφαλή και ανώνυμη θέση του "αγανακτισμένου".
Και ο Αλ Καπονε δεν θα κουνιοτανε απο την θεση του....δεν αλλαζει ομως τιποτε αυτο.Στυγνος εκτελεστης ο Νταλαρας αλλα με "αποψη"

Επισκέπτης
Ὁ κοινοτιστὴς (communiste) κ. Νταλάρας θερίζει ὅ,τι ἔσπειρεν

Επισκέπτης
Ο Ελληνας ειναι μαλακας τελεια και παβλα.
Αν ρωτησεις δεκα στον δρομο τι τιμωρια αρμοζει στα μουνια που μας φερανε εδω που ειμαστε οι 9 θα σου πουν κρεμαλα.
Αν ρωταγες τους ιδιους δεκα μαλακες ποια ειναι η αποψη τους για τα μπουκετα που εφαγε ο Χατζηγακης οριν κανενα χρονο στο συνταγμα θα σου απαντησουν οτι στην δημοκρατια δεν αρμοζει η βια και οτι ειναι ντροπη να γινονται τετοια πραγματα.
Παρτε το χαμπαρι μεγαλυτερη βια ειναι μια οικογενεια να μην εχει να φαει και να μην εχει δουλεια απο 2-3 μπουκετα σε βουλευτη η 3-4 γιαουρτια και καφεδες στον Νταλαρα

Επισκέπτης
Ερώτηση: αν στη θέση του Νταλάρα βρισκόταν κάποιος πάλαι ποτέ κρατικοδίαιτος αλλά νυν αντιμνημονιακός καλλιτέχνης (Κραουνάκης, Μαχαιρίτσας, κλπ.) και δεχόταν επίθεση από φανατικούς φιλομνημονιακούς, τότε τι θα έλεγαν όσοι τώρα χαιρετίζουν τα κατορθώματα των φαιοκόκκινων τραμπούκων;
Υπαρχουν και τετοιοι μωρη λουμπινα?
Εισαι φιλομνημονιακος?
Το λες και παρα εξω η μονο στο bou αυτο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Υπαρχουν και τετοιοι μωρη λουμπινα?
Εισαι φιλομνημονιακος?
Το λες και παρα εξω η μονο στο bou αυτο?

εγώ ρε... και αμα κάνεις κέφι έλα το βράδυ από Μαβίλη να το ακούσεις και live...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Εγώ που και γενικά κατά της βίας είμαι και των τραμπουκισμών, ακόμα και υπέρ του μνημονίου (όχι "φανατικά" βέβαια, αλλά από ανάγκη διότι φοβάμαι πως είναι η μόνη εναλλακτική λύση στην άτακτη χρεοκοπεία και αυτή θα είναι χειρότερη) το ευχαριστήθηκα για το αρχίδι αυτό.

Ο άνθρωπος ήταν Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ, ο Αλ Καπόνε της τέχνης για χρόνια. Δεν τα είχε πει μόνο ο Πανούσης, που μπορεί να χαρακτηριστεί και "γραφικός". Και ο μακαρίτης ο Ρασούλης το είχε πει πως όποιος δεν προσκυνούσε τον "νονό" τον έτρωγε το μαύρο φίδι.
Αλλά "προδευτικός"!...

Και "φιλανθρωπικές" συναυλίες "για την Κύπρο" όπου αυτός "δεν πληρωνόταν", αλλά ο ενοικίαση της κονσόλας κόστιζε 350.000!!! (ήταν "περφεξιονίστας ο καλλιτέχνης, που είχε πει και ο Τζιμάκος).
Να μην φαίνονται και κέρδη και μας πιάνει και η εφορία! ;)
Και να μην μένει και τίποτα τελικά για τον "σκοπό" βέβαια.

Κάποτε έπρεπε να πληρωθούν όλα αυτά. Και στον συγκεκριμένο λίγα του κάνανε!
Στο κάτω κάτω και εναντίον της θανατικής ποινής "γενικά" είμαι, αλλά για όποιον βιάσει και σκοτώσει δυο δεκάχρονα αναθεωρώ την γνώμη μου και είμαι υπέρ! (Υποθέτω και οι περισσότεροι)

Ο Νταλάρας "βίαζε" την τέχνη και "σκότωνε" (επαγγελματικά) όσους του πήγαιναν κόντρα. Και επίσης ξεφτίλιζε την όποια έννοια της φιλανθρωπίας και της δωρεάν προσφοράς και έκλεβε ασυστόλως το κράτος φοροδιαφεύγοντας με αυτές τις μεθόδους...  

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.057
Πόντοι
3.715
o Τζιμάκος παίρνει την εκδίκισή του.

Ξύλο και ξεβράκωμα στα λαμόγια και στους τυρρανόσαυρους!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.191
Πόντοι
7.195
Εγώ που και γενικά κατά της βίας είμαι και των τραμπουκισμών, ακόμα και υπέρ του μνημονίου (όχι "φανατικά" βέβαια, αλλά από ανάγκη διότι φοβάμαι πως είναι η μόνη εναλλακτική λύση στην άτακτη χρεοκοπεία και αυτή θα είναι χειρότερη) το ευχαριστήθηκα για το αρχίδι αυτό.

Ο άνθρωπος ήταν Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ, ο Αλ Καπόνε της τέχνης για χρόνια. Δεν τα είχε πει μόνο ο Πανούσης, που μπορεί να χαρακτηριστεί και "γραφικός". Και ο μακαρίτης ο Ρασούλης το είχε πει πως όποιος δεν προσκυνούσε τον "νονό" τον έτρωγε το μαύρο φίδι.
Αλλά "προδευτικός"!...

Και "φιλανθρωπικές" συναυλίες "για την Κύπρο" όπου αυτός "δεν πληρωνόταν", αλλά ο ενοικίαση της κονσόλας κόστιζε 350.000!!! (ήταν "περφεξιονίστας ο καλλιτέχνης, που είχε πει και ο Τζιμάκος).
Να μην φαίνονται και κέρδη και μας πιάνει και η εφορία! ;)
Και να μην μένει και τίποτα τελικά για τον "σκοπό" βέβαια.

Κάποτε έπρεπε να πληρωθούν όλα αυτά. Και στον συγκεκριμένο λίγα του κάνανε!
Στο κάτω κάτω και εναντίον της θανατικής ποινής "γενικά" είμαι, αλλά για όποιον βιάσει και σκοτώσει δυο δεκάχρονα αναθεωρώ την γνώμη μου και είμαι υπέρ! (Υποθέτω και οι περισσότεροι)

Ο Νταλάρας "βίαζε" την τέχνη και "σκότωνε" (επαγγελματικά) όσους του πήγαιναν κόντρα. Και επίσης ξεφτίλιζε την όποια έννοια της φιλανθρωπίας και της δωρεάν προσφοράς και έκλεβε ασυστόλως το κράτος φοροδιαφεύγοντας με αυτές τις μεθόδους... 
μηπως να ξυσουμε λιγο την μνημη μας και να θυμηθουμε οτι οικιοποιηθηκε (δεν γραφω "εκλεψε" chik) την καλλιτεχνικη μουσικη εργασια του πατερα του και την παρουσιασε σαν δικη του οταν εκανε τα πρωτα του βηματα στον χωρο ????????????

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Eνταξει, ο Νταλαρας ειναι τσουτσεκι, αλλα ηταν λιγο καφριλα να τον γιαουρτωσουν τη στιγμη που εκανε μια δωρεαν συναυλια για τον κοσμο.

Ας μην πηγαιναν.

(Ή ας τον γιαουρτωναν σε μια αλλη συναυλια, οπου πηγε για να τα κονομησει)
Τα χει κονομησει απο αλλες δηθεν δωρεαν συναυλιες...Ο Πανουσης γιατι τον ειχε στη μπουκα νομιζεις?Καλα του κανανε του αλητη.Να μην εχει μουτρα να ξαναεμφανιστει πουθενα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.039
Πόντοι
2.606
Η τζαμαρία μιας Τράπεζας και ενός μικρομάγαζου ΔΕΝ δεν αποτελούν στόχους ισοδυνάμου πολιτικού αποτελέσματος για κανένα σοβαρά σκεπτόμενο εξεγερμένο (μαύρο ή κόκκινο αδιάφορο).

Ακομα και άν προσπαθήσει να δεί κανείς τις αποδοκιμασίες τύπου Νταλάρα μέσα από το πρίσμα του "εξεγερτικού προτσές" της ακρο-αριστεράς τότε και πάλι είναι αδιέξοδες. Οι "γούρια στα παγούρια" τραμπούκικες ενέργειες μπουλουκιδόν σε συναυλιακούς χώρους και οι τσαμπουκάδες στα αμφιθέατρα αποκαλύπτουν περισσότερα για το πολιτισμικό επίπεδο και την κοσμοαντίληψη των ίδιων των τραμπούκων απ' ότι για τον βαθμό ενοχής όσων στοχοποιούνται.
ΔΙΚΕ μου αμα τα παγουρια ειναι ΓΟΥΡΙΚΑ τυφλα να χει ο νταραλας!!!!!μιλαμε για πολυ θρασος το τομαρι!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.039
Πόντοι
2.606
κολητε 12 εκ ευρα ανοιγμα ο θοδωρης
τσεπουα ο τεο...;;;
:2funny: :2funny: :2funny: εδω ρε συ εχουμε 450.000.000 δις ανοιγμα σα χωρα στα 12μυρια θα μασαγε ο τεο...κατσε να δουμε αν ειναι αληθεια βεβαια.....5μυρια λενε οτι ειναι και αυτα απο την αυξηση του φορου και την πτωση των εισητηριων ψιλοδικαιολογουνται....ΤΟ χερι στη φωτια για κανεναν ομως...θα δουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom