ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
γιατί τέτοιες γυναίκες πραγματικά ξεχωρίζουν.
+Μοναδικό deepthroat που δεν το βρίσκεις εύκολα!
γιατί τέτοιες γυναίκες πραγματικά ξεχωρίζουν.
αν την δοκιμασες κ συ,αυτο μας κανει συμπεθερια.
+Μοναδικό deepthroat που δεν το βρίσκεις εύκολα!
αν την δοκιμασες κ συ,αυτο μας κανει συμπεθερια.
Έχει γίνει φακλανα ομως!Καμιά σχέση με την Νταϊάνα της Σαπφούς!
Σπαθιά καταπίνει! Αφού νοιώθεις την ζέστη μέσα της τύπε...
Πολύ αξιόλογη, και αυτό φαίνεται να είναι γενική ομολογία.
Έχει γίνει φακλανα ομως!Καμιά σχέση με την Νταϊάνα της Σαπφούς!
εγω στην Προμηθεως την πηρα αυτο που ηταν τερμα πανω απο μερια Μοναστηριου.Έχει γίνει φακλανα ομως!Καμιά σχέση με την Νταϊάνα της Σαπφούς!
εγω στην Προμηθεως την πηρα αυτο που ηταν τερμα πανω απο μερια Μοναστηριου.
κ οντως-οπως αναφερει κ ο ασσ καβλος-ολο μεσα το παιρνε...πολυ καυλα ηταν το κοριτσι.
ουα
Μια που μιλατε για Προμηθεως , η καυλερη Μαιρη απο το Προμηθεως19εγω στην Προμηθεως την πηρα αυτο που ηταν τερμα πανω απο μερια Μοναστηριου.
κ οντως-οπως αναφερει κ ο ασσ καβλος-ολο μεσα το παιρνε...πολυ καυλα ηταν το κοριτσι.
ουα
την Μαιρουλα απο το μπλε της προμηθεως λες...τι βυζαρες ηταν αυτες... ...μεχρι σημερα-μετα απο τοσα χρονια-δεν εχω ξαναδει πιο καλοσχηματισμενς βυζαρες απο της Μαιρουλας.Μια που μιλατε για Προμηθεως , η καυλερη Μαιρη απο το Προμηθεως19
με τις ωραιες λαχταριστες βυζαρες που επερνα το 2008 με 09 τελευταια φορα ... ξερει κανεις τι εχει απογινει ?? ζει ακομα Σαλονικα η εχει παντρευτει και μεταναστευσει προς αλλη πολιτεια ... την θυμαμαι και κατακαυλωνω ακομα με τις ζουμερες τοτε αναμνησεις ...
την Μαιρουλα απο το μπλε της προμηθεως λες...τι βυζαρες ηταν αυτες... ...μεχρι σημερα-μετα απο τοσα χρονια-δεν εχω ξαναδει πιο καλοσχηματισμενς βυζαρες απο της Μαιρουλας.
την ειχα παρει απειρες φορες αυτηνα...
δεν νομιζω να το εξασκει το επαγγελμα πλεον..δεν εχει αναφερθει κ απο κανενα καρντασι αν δουλευει καπου αλλου εδω κ χρονια...νομιζω ηταν Αλβανιδα,ετσι λεγανε.
Αλβανίδα ήταν τύπε.
Αν το βρεις ποσταρετο εδω φιλε dimmits , επισης πολυ καλα και καυλερα γαμησια ειχα ριξει απο εποχες 002 με 2005 στα 2 μπουρδελακια που ηταν στον δρομο πισω απ το Capsis , τρελα καυλακια εφερνε τοτε οπως και κατι μαυρουλες , τα θυματε κανεις τα ρδελα εκει στο Capsis και στα πλαγια του Capsis ??υπηρχε κ ενα βιντεο στο Utube που εμφανιζοτανε κ μιλουσε οταν αδειαζανε τον Βαρδαρη απο τα τσαρδια...δεν ξερω σν το κατεβασανε πλεον.τεσπα.
θα ριξω μια ματια κ αν το βρω θα το βαλω. ;)Αν το βρεις ποσταρετο εδω φιλε dimmits , επισης πολυ καλα και καυλερα γαμησια ειχα ριξει απο εποχες 002 με 2005 στα 2 μπουρδελακια που ηταν στον δρομο πισω απ το Capsis , τρελα καυλακια εφερνε τοτε οπως και κατι μαυρουλες , τα θυματε κανεις τα ρδελα εκει στο Capsis και στα πλαγια του Capsis ??
Αν το βρεις ποσταρετο εδω φιλε dimmits , επισης πολυ καλα και καυλερα γαμησια ειχα ριξει απο εποχες 002 με 2005 στα 2 μπουρδελακια που ηταν στον δρομο πισω απ το Capsis , τρελα καυλακια εφερνε τοτε οπως και κατι μαυρουλες , τα θυματε κανεις τα ρδελα εκει στο Capsis και στα πλαγια του Capsis ??