Kοιτα τακη να παω να την δω το Σαββατο, (γιατι εχω να την δω πανω απο χρονο) και να εχει μπαζεψει οπως λεει ο συναθλητης GetYouBarbara...κανονισε μετα τι θα πεις.!!!!!
...ειπαμε
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ στην δουλεια της, αλλα αν για καποιον δεν του κανει κλικ εμφανησιακα, δεν σημαινει οτι ειναι τυφλος ή ψευτης, και εκτος απο αυτους τους 2-3 που λες οτι δεν ξερουν τι γραφουν, υπαρχει και η αλλη μερια των 2-3 που την προμοταρουν φουλ την κοπελια,
απλα και μονο να ψαξεις τα μυνηματα τους βγαζεις ακρη,
πως, με ποιο τροπο και ποσες φορες ανφερονται στην συγγεκριμενη κοπελια...κανει μπαμ.!!
τωρα ο αλλος ο ασχετος τακης, που μπηκε εγραψε μια κριτικη για αυτην περσυ του Αιλια, και ξαναμπηκε τωρα να μας προμοταρει την πουτανα του, εκει που λεει οτι μου πηρε την παρθενια η μολδαβεζα, απλα...
ή πως με εκανε στην ακρη και δεν με παιζει πια
....του απαντω οτι
ΠΛΗΡΩΝΩ και μου ανοιγει τα ποδια οποτε θελω και στο τελος μου λεει και ευχαριστω.!!!! ...και που αναφερετε στις τοσες κριτικες που υπαρχουν το ειπαμε χιλιες φορες, αλλα οι κλωνοι δεν καταλαβαινουν... υπαρχουν 30 κριτικες.?? οι 10 αν ειναι γραμμενες απο αναγνωρησμενα μελη, οι αλλες 20 ειναι απο μελη του λεπτου, μονογαμικοι με την Νταινα... ;) μην με αναγκασετε να ψαξω και να ποσταρω, γιατι θα γινω κακος και θα λετε παλι τι μισος εχω με την κοπελια...
αφηστε το κοριτσι να αναδυχτει μονο του, κακο της κανετε....