Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
...γι'αυτό κι για άλλα την προκαλώ να μπει η ιδία και να πάρει θέσει.την ξέρω ότι δεν κολώνει και μπορεί να το κάνει
Εγώ δεν έχω καταλάβει τον λόγο που δεν το κάνει τόσο καίρο... Και μην περιμένετε να πιστέψω ότι μια επαγγελματίας όπως η Νταϊάνα,
με Facebook, Twitter και δικό της προσωπικό blog παρακαλώ (βρείτε μια άλλη που να έχει σε όλη την Ελλάδα...)και που γενικά προωθεί
τη δουλειά της με ότι μέσο της δίνεται (και πολύ καλά και σωστά κάνει!) δεν έχει λογαριασμό στο bourdela.com που είναι ο κατεξοχήν
δικτυακός χώρος που αφορά και προμοτάρει το επάγγελμά της. Προσωπικά μου φαίνεται αδιανόητο.
Την Νταϊάνα τη ξέρω από παλιά όταν δούλευε Βαρδάρη.είναι μια εντυπωσιακή κοπέλα που δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή της.τα δυνατά της σημεία είναι γλυκό ερωτικό πρόσωπο,βυζιά τούμπανο,κωλαράκι θανατηφόρο.. δοκιμασμένο λέμε
Εντάξει να λέμε όμως και για τα παραπάνω κιλάκια και για τις κοιλιές που περισσεύουν και τα μαγουλάκια. Τουλάχιστον της αναγνωρίζω ότι έχει το γνώθι σαυτόν και
σαλοναρίζεται πάντα με νυχτικιά-νεγκλιζέ με αρνητικά lux στον φωτισμό και όχι σε απόσταση μικρότερη των 5 μέτρων.
Δεν θέλω να δώσω άλλο συνέχεια σε αυτό το θέμα για να κρατήσουμε ένα καλό επίπεδο στο σαιτ όπως αρμόζει να κάνουμε όλοι
Θα το εκτιμούσα αν δεν απαντούσες για τον παραπάνω λόγο και δεν έχω κι όρεξη...