Νέα

nova go σε τηλεοραση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
Άσχετο ξέρει κάποιος αν μπόρουμε να βαλουμε με κάποιο τρόπο ελληνικούς υπότιτλους σε δορυφορικό κανάλια η δεν παιζει εεε

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.782
Πόντοι
216

Ελεος... Διαβασε παραπανω ρε φιλε

Άσχετο ξέρει κάποιος αν μπόρουμε να βαλουμε με κάποιο τρόπο ελληνικούς υπότιτλους σε δορυφορικό κανάλια η δεν παιζει εεε
Όχι. Πρεπει να υπάρχουν ήδη στο feed. Υπάρχουν καναλια απο αλλους παροχους με ελληνικό ηχο ή/και υποτιτλους. Τα περισσοτερα ανοιγουν με cs. Διαβασε εδω:

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Μολις δοκιμασα με Teamviewer και 2 λαπτοπς (ή ενα λαπτοπ και ενα ντεσκ) και παιζει στην τηλεοραση!

Βαζεις το Novago να παιζει στο λαπτοπ 1 και πας στο ντεσκ ή το λαπτοπ2 και συνδεεσε με teamviewer. Συνδεεις το λαπτοπ2 ή το ντεσκ με την Tv και βλεπεις

[size=26pt]TIP!!!!![/size]  Αν υπαρχει εμπιστοσυνη και εχει κανας κολητος novago δε χρειαζεται ουτε αγορα πρωτο θεμα ουτε καν δευτερο λαπτοπ η σταθερος.
Με οτι εχεις κανεις συνδεση με το λαπτοπ του φιλου που παιζει νοβαγκο και εσυ απλα βλεπεις απο το σταθερο η το λαπτοπ σου στην Tv

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
να ρωτησω κατι που ισως θεωρητικα ισχυει....

επειδη η υπηρεσια παιζει σε tablet η Laptop
αν βαλεις εναν δεκτη wifi στο σταθερο και βγαλεις το καλωδιο ιντερνετ ο σταθερος δεν ''θεωρειτε'' λαπτοπ;
οποτε αν συνδεσεις τον σταθερο με hdmi η vga δεν θα παιζει; η μαλακια ειπα;

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16

αν βαλεις εναν δεκτη wifi στο σταθερο και βγαλεις το καλωδιο ιντερνετ ο σταθερος δεν ''θεωρειτε'' λαπτοπ;

ειπαμε ότι ΠΑΙΖΕΙ

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291

Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι δεν θα γίνεται..μάλλον ο μόνος τρόπος είναι αυτός που ανέφερε ακριβώς από πάνω ο φίλος

pacha_1977

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
813
Πόντοι
6.065
ρε μαγκες μας δουλευετε;εδω καλα καλα δεν παιζει σε tablet......ειναι απιστευτα χαλια υπηρεσια....εμενα δεν δουλευει γενικα και οπως εχω δει στους περισσοτερους δεν παιζει καθολου....σκετη κοροϊδια ειναι

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
ρε μαγκες μας δουλευετε;εδω καλα καλα δεν παιζει σε tablet......ειναι απιστευτα χαλια υπηρεσια....εμενα δεν δουλευει γενικα και οπως εχω δει στους περισσοτερους δεν παιζει καθολου....σκετη κοροϊδια ειναι

Εγώ το έχω στο tablet δεν είχα ποτέ θέμα πάντως δουλεύει μια χαρά!!αλλά θες καλή σύνδεση στο internet άμα κολλάει εκεί άστο δεν βλέπεις ποτέ

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
εγω το εχω στο κινητο μου κανα δυο χρονια τωρα και παιζει μια χαρα !! ουτε διακοπες ουτε τιποτα, μονο που ειναι λιγο πισω χρονικα οταν μπαινει κανενα γκολ πρωτα το ακουω απο την γειτονια και μετα το βλεπω εγω.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.782
Πόντοι
216
Μολις δοκιμασα με Teamviewer και 2 λαπτοπς (ή ενα λαπτοπ και ενα ντεσκ) και παιζει στην τηλεοραση!

Βαζεις το Novago να παιζει στο λαπτοπ 1 και πας στο ντεσκ ή το λαπτοπ2 και συνδεεσε με teamviewer. Συνδεεις το λαπτοπ2 ή το ντεσκ με την Tv και βλεπεις

[size=26pt]TIP!!!!![/size]  Αν υπαρχει εμπιστοσυνη και εχει κανας κολητος novago δε χρειαζεται ουτε αγορα πρωτο θεμα ουτε καν δευτερο λαπτοπ η σταθερος.
Με οτι εχεις κανεις συνδεση με το λαπτοπ του φιλου που παιζει νοβαγκο και εσυ απλα βλεπεις απο το σταθερο η το λαπτοπ σου στην Tv

Προφανως και θα δεις εικόνα. Αμα ωστοσο εχεις βιτσιο να "βλεπεις" αγωνα ποδοσφαιρου σε 20fps ή λιγοτερα, ειναι αλλο θεμα.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.782
Πόντοι
216
update: δοκιμάστηκε σε pc stick με windows 10 και δουλευει τζι τζι..

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.782
Πόντοι
216
Δεν εχω δοκιμάσει το chromecast αδερφε. Γενικα τα προγραμματα και συσκευες που κανουν mirroring δουλευουν (οπως το teamviewer που ειπε πριν καποιος). Το ζητημα ειναι με τι ποιοτητα και τι frame rate. Αν ειναι να βλεπω καρε καρε, το βλεπω και στο ταμπλετ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom