Εχουν ξανασυνεργαστει αν δεν κανω λαθος στο παρελθον το 97 με 98 νομιζω? και δεν χρειαζεται να συνεργαστεις κιολας για να καταλαβεις τι εστι Σφακιανακης καλος τραγουδιστης δεν λεω οχι αλλα δεν μου αρεσει ο χαρακτηρας του. Οποτε για μενα καλα εκανε και τον γειωσε. Δεν ξερω ο καθενας τους τι κανει απο φοροδιαφυγες εφοσον δεν τους έχω κανει ελεγχο εγω ή το σδοε. Εγω για τον χαρακτηρα μιλησα α και επισης μην μας παραμυθιαζει ο Σφακιανακης οτι η νυχτα δεν εχει φοροδιαφυγη ετσι? και οτι φταινε μονο οι πολιτικοι αυτο το παραμυθι πρεπει να σταματησει οχι για κανενα αλλο λογο αλλα για να διορθωθουν καποιοι και να γλιτωσει η χώρα. Γιατι χωρα δεν ειναι μονο οι πολιτικοι.
Tυπε πρεπει να καταλαβεις οτι ακομα και η νυχτα που φοροδιαφευγει... το κανει γιατι η πολιτικη σκηνη της χωρας δεν ειναι ικανη να θεσπισει πλαισιο καταπολεμησης τετοιων φαινομενων
Στο εξωτερικο οποιος δεν κοβει αποδειξη του κλεινουν το μαγαζι
Οι ελεγχοι ειναι συχνοι το νομικο πλαισιο αυστηρο και το συστημα αξιοκρατικο
Οποτε τα πυρα σου στους πολιτικους και μονο αυτοι ειναι οι μοναδικοι υπαιτιοι της καταστασης που βιωνουμε σημερα
Αυτοι ειχανε τον ελεγχο της οικονομικης διαχειρησης ολα αυτα τα χρονια
Αυτοι θεσπιζουν νομους, ασκουν ελεγχο και ειναι αποκλειστικοι υπευθηνοι για την εφαρμογη πλαισιων καταπολεμησης της διαφθορας
Εμεις για το μονο που φταιμε ειναι για τις πολιτικες επιλογες μας ολα αυτα τα χρονια
Και αν καποιοι απο εμας φοροδιαφευγουν..καποιοι μας δωσανε την ευκαιρεια να το κανουμε
Αρα αυτοι που ειναι υπευθηνοι για την συλλογη οικονομικων πορων απο τους φορους για παραδειγμα..δεν ειναι ικανοι να κανουν σςστα την δουλεια τους
Εμεις ψηφιζουμε διοικηση κρατους....καποιοι εχουν αποτυχει
Ειχε δικιο σε ολα ο Νοτης και αυτα που ειπε σημερα τα λενε ολοι σε κατ ιδιαν συζητησεις