Νέα

Νοτις Σφακιανακης VS Δεσποινα Βανδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα πιπης___
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 867
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνειτε με την Αποχωρηση της Βανδη απο το σχημα μετα τις δηλωσεις του Αρχοντα Νοτη ?

• Ρε ποιος την Γαμει την κοντη. Τα λεφτα της ΑΕΚ πισω ρε!!!

Ψήφοι: 21 12,1%
  • Δεν συμφωνησανε στα φραγκα και βρηκε προφαση η αταλαντη να φυγει σαν Λαικος Επαναστατης. Θα την βρει

Ψήφοι: 20 11,6%
  • Ο Νοτης ειναι Αρχοντας. Την εφτιαξε και αυτη τον πουλησε ! Στα @@ μας και αν εφυγε

Ψήφοι: 53 30,6%
  • Δεν συμφωνω με τις αποψεις του Νοτη πρεπει να ειναι ποιο προσεχτικος με τις δηλωσεις του ειναι λαικο

Ψήφοι: 9 5,2%
  • Ο Ενας Φασιστας, η αλλη Αντιφασιστας και η Παολα Κομμουνα. Παμε μπουζουκια και δεν γαμιεται το συμπα

Ψήφοι: 10 5,8%
  • Μαγκες δεν εχω να φαω,Αυτοι πανε στις βιλαρες τους, τρωνε αστακομακαροναδες, τι με νοιαζει εμενα τωρ

Ψήφοι: 38 22,0%
  • Ο Κοντος φταιει για ολα. ΠΑΣΟΚ δεν εισαι ρε? Ο Εαυγγελος Γουρουνης παρεξηγηθηκε και τους διεταξε να

Ψήφοι: 3 1,7%
  • Κοιτα να δεις που η Βανδη μας εβαλε τα γυαλια. Μπραβο της παντως. Δεν της το ειχα να εχει τσαγανο

Ψήφοι: 19 11,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    173

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ε καλά, είσαι υπερβολικός. Κατάπτιστος αλλά εδώ μιλάει ο καθένας (και μερικοί προσπαθούν να βγουν από πάνω). Το μόνο που του αξίζει είναι να τον αγνοεί ο κόσμος.
εγω υπερβολικος γιατι? :think: :think:
κατακλεψαμε το κρατος τοσα χρονια και τωρα βγαινουμε και πουλαμε πατριωτιλικι?
οχι δικαιωμα να μιλανε εχουν αυτοι που πληρωναν τοσα χρονια

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ο σφακιανακης γιατρε δεν δικαιουται να μιλα με 5000 φορολογικη,με 2 ρειτζερ ροβερ κατεσχεμενα απο το κρατος λογο υπεκφυγεις των σχετικων δασμων,με 0 αποδειξεις στα κεντρα που τραγουδουσε και με 50 εισητηρια τρυπημενα απο την εφορια στις συναυλιες του
να παει στο κακογουστο σπιτι του και να λεει στους δικου του οτι θελει δημοσια να κανει την κοτα και να μην μιλα
Έχει κάνει και τέτοια ο "τεράστιος";  :S

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ειναι γνωστό ότι όσοι ζητάνε αποδείξεις ειναι ανθέλληνες και δοσίλογοι κόουτς!  :idiot:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

ναι ρε τύπε, συμφωνώ μαζί σου. Εγώ στα 31 μου έχω πληρώσει διπλάσιους φόρους από κάτι άλλους, και συνεχίζω να πληρώνω σαν τον μαλάκα. Η θέση όλων αυτών είναι στην μπουζού και όχι σε κελί αλλά σε καταναγκαστικά έργα, να επιδιορθώσουν δρόμους, γέφυρες κ.α. Εγώ λέω απλά ότι όταν βγαίνουν τελειωμένοι σαν τον Κραουνάκη, την Γαλάνη, τον Πλούταρχό κ.α. και μιλάνε το πρόβλημα μας δεν πρέπει να είναι ο Σφακιανάκης. Όλοι έχουν λερωμένη την φωλιά τους και τώρα ψάχνουν στρατόπεδο για να κρυφτούν και να ξαναγίουν αρεστοί στον κόσμο. Για τις ντομάτες είναι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα του εκανε η Βανδή. Τον γειωσε και λύσσαξε ο βλάκας ο φασίστας. Σαν πληγωμενο φασιστοπουλο στο χωμα ψαχνω την δυναμη να σηκωθω ακομα... :2funny: :2funny:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ναι ρε τύπε, συμφωνώ μαζί σου. Εγώ στα 31 μου έχω πληρώσει διπλάσιους φόρους από κάτι άλλους, και συνεχίζω να πληρώνω σαν τον μαλάκα. Η θέση όλων αυτών είναι στην μπουζού και όχι σε κελί αλλά σε καταναγκαστικά έργα, να επιδιορθώσουν δρόμους, γέφυρες κ.α. Εγώ λέω απλά ότι όταν βγαίνουν τελειωμένοι σαν τον Κραουνάκη, την Γαλάνη, τον Πλούταρχό κ.α. και μιλάνε το πρόβλημα μας δεν πρέπει να είναι ο Σφακιανάκης. Όλοι έχουν λερωμένη την φωλιά τους και τώρα ψάχνουν στρατόπεδο για να κρυφτούν και να ξαναγίουν αρεστοί στον κόσμο. Για τις ντομάτες είναι.
που διαφονουμε τωρα?και που ειμαι υπερβολικος εγω? :grin:
απλα ειναι τα γραμματα ξεβολευτηκε ο κωλος τους και τωρα το παιζουν πατριωτες οπως οι περισσοτεροι εξ υμων

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοιτα να δεις που η Βανδη μας εβαλε τα γυαλια. Μπραβο της παντως. Δεν της το ειχα να εχει τσαγανο

:rockon: :rockon: :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
που διαφονουμε τωρα?και που ειμαι υπερβολικος εγω? :grin:
απλα ειναι τα γραμματα ξεβολευτηκε ο κωλος τους και τωρα το παιζουν πατριωτες οπως οι περισσοτεροι εξ υμων

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΝ!

Απλά λέω ότι αν θέλει ο Νότης και ο κάθε Νότης να πει τις μπούρδες του ας τις πει, εμείς θα πρέπει να τις αγνοήσουμε. Μην είσαι μηγιαγκιχτος, ρε κουβέντα κάνουμε.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Κοιτα να δεις που η Βανδη μας εβαλε τα γυαλια. Μπραβο της παντως. Δεν της το ειχα να εχει τσαγανο

:rockon: :rockon: :rockon:
εσυ τωρα γιατρε πιστευεις δλδ οτι η βανδη την εκανε επειδη ειπε αυτα που ειπε ο νοτης?

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
σιγα που μας εβαλε η κοντη τα γυαλια...ελεος δλδ...η σασα μας τα βαλε που εκτος απο βυζαρες εχει(εχει?) και γνωμη....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Την εκανε επειδη ο Νοτης δεν θα ηταν καλος συνεργάτης με οτι συνεπάγεται αυτο οποτε εκανε πολυ εξυπνη κινηση και επέλεξε να φυγει απο την αρχη. Απο το να μπλεξει μετά. Το καταλαβε ο αλλος και λύσσαξε  :2funny:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΝ!

Απλά λέω ότι αν θέλει ο Νότης και ο κάθε Νότης να πει τις μπούρδες του ας τις πει, εμείς θα πρέπει να τις αγνοήσουμε. Μην είσαι μηγιαγκιχτος, ρε κουβέντα κάνουμε.
εγω ειμαι μηγιαγκιχτος ρε γιατρε?αποψη παραθετω σαν το νοτη να πουμε :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Την εκανε επειδη ο Νοτης δεν θα ηταν καλος συνεργάτης με οτι συνεπάγεται αυτο οποτε εκανε πολυ εξυπνη κινηση και επέλεξε να φυγει απο την αρχη. Απο το να μπλεξει μετά. Το καταλαβε ο αλλος και λύσσαξε  :2funny:
μηπως τα χαλασαν στο μαλλι? :think:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
η βανδη (λενε αυτοι που ξερουν) αποχωρησε για τις δηλωσεις περι reallity,εμφανως θιγομενη...ολα τ αλλα ειναι μια ηρωικη εξοδο ισως και λογω σδοε που ανεφερε καποιος παραπανω....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μηπως τα χαλασαν στο μαλλι? :think:

Δεν ξερω. Εσυ απο αυτα που βλεπεις θεωρεις οτι ο Σφακιανακης θα ηταν καλος συνεργατης? εγω δεν γουσταρω ρε φιλε οταν εχεις αδικο να βγαζεις γλωσσα. Θελω να το βουλωνεις οπως θα το βουλωνω και εγω. Ο νοτης δεν μου φαινεται τετοιος τυπος οποτε πόρτα (εφοσον μπορω) απλα τα πραγματα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγω ειμαι μηγιαγκιχτος ρε γιατρε?αποψη παραθετω σαν το νοτη να πουμε :grin:

είσαι λίγο όταν μου λες "που διαφονουμε τωρα?και που ειμαι υπερβολικος εγω?" μου δίνεις την εντύπωση ότι στέκεσαι εκεί και όχι στην υπόλοιπη κουβέντα. Τέσπα, σόρρυ για το μηγιάγκιχτος.

Επισκέπτης
Δεν ξερω. Εσυ απο αυτα που βλεπεις θεωρεις οτι ο Σφακιανακης θα ηταν καλος συνεργατης? εγω δεν γουσταρω ρε φιλε οταν εχεις αδικο να βγαζεις γλωσσα. Θελω να το βουλωνεις οπως θα το βουλωνω και εγω. Ο νοτης δεν μου φαινεται τετοιος τυπος οποτε πόρτα (εφοσον μπορω) απλα τα πραγματα.
και υποφερω, υποφερω, υποφερω πολυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom