Νέα

Νοτις Σφακιανακης VS Δεσποινα Βανδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα πιπης___
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 867
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνειτε με την Αποχωρηση της Βανδη απο το σχημα μετα τις δηλωσεις του Αρχοντα Νοτη ?

• Ρε ποιος την Γαμει την κοντη. Τα λεφτα της ΑΕΚ πισω ρε!!!

Ψήφοι: 21 12,1%
  • Δεν συμφωνησανε στα φραγκα και βρηκε προφαση η αταλαντη να φυγει σαν Λαικος Επαναστατης. Θα την βρει

Ψήφοι: 20 11,6%
  • Ο Νοτης ειναι Αρχοντας. Την εφτιαξε και αυτη τον πουλησε ! Στα @@ μας και αν εφυγε

Ψήφοι: 53 30,6%
  • Δεν συμφωνω με τις αποψεις του Νοτη πρεπει να ειναι ποιο προσεχτικος με τις δηλωσεις του ειναι λαικο

Ψήφοι: 9 5,2%
  • Ο Ενας Φασιστας, η αλλη Αντιφασιστας και η Παολα Κομμουνα. Παμε μπουζουκια και δεν γαμιεται το συμπα

Ψήφοι: 10 5,8%
  • Μαγκες δεν εχω να φαω,Αυτοι πανε στις βιλαρες τους, τρωνε αστακομακαροναδες, τι με νοιαζει εμενα τωρ

Ψήφοι: 38 22,0%
  • Ο Κοντος φταιει για ολα. ΠΑΣΟΚ δεν εισαι ρε? Ο Εαυγγελος Γουρουνης παρεξηγηθηκε και τους διεταξε να

Ψήφοι: 3 1,7%
  • Κοιτα να δεις που η Βανδη μας εβαλε τα γυαλια. Μπραβο της παντως. Δεν της το ειχα να εχει τσαγανο

Ψήφοι: 19 11,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    173
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Tι λες ρε φιλε η Βανδη εχει βγαλει κομματαρες. Ειναι καταξιωμένη τραγουδιστρια στην Ελλαδα οπως και ο Σφακιανακης.
Αμα δεν ακους ΚΑΙ τετοιου ειδους μουσικη πάσο.

Ξανά : Το φορουμ εδώ έχει αρκετους οι οποιοι ειναι των ακραίων τακτικών οποτε δεν μου κανει εντύπωση που βγαινει ο Σφακιανακης ήρωας. Θυμαμαι ειχε μπει παλιοτερα ψηφοφορια για διακοπες μονος σου και ολη ειχαν υπερψηφισει αυτη την επιλογη.Που σε κανενα αλλο μερος δεν θα ειχε υπερψηφιστει ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο ζωο δεν γινεται να πηγαινει μονος του διακοπες.
Κοιτα αν ειναι να συγκρινουμε τις πορειες των δυο τους σαφως ο νοτης εχει βγαλει ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ σε σχεση με την βανδη μην τρελαθουμε...Ναι οντως αυτα που ειπε ειναι καπως υπερβολικα αλλα οχι πως εχει αναγκη την βανδη οπως ειπες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοιτα αν ειναι να συγκρινουμε τις πορειες των δυο τους σαφως ο νοτης εχει βγαλει ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ σε σχεση με την βανδη μην τρελαθουμε...Ναι οντως αυτα που ειπε ειναι καπως υπερβολικα αλλα οχι πως εχει αναγκη την βανδη οπως ειπες.

Θελω να δω την πρεμιερα του. Στις 7/12 ειναι? αμα το μαγαζι δεν γεμισει τοτε βγηκε χαμένος.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Θελω να δω την πρεμιερα του. Στις 7/12 ειναι? αμα το μαγαζι δεν γεμισει τοτε βγηκε χαμένος.
Αλλο θεμα αυτο..Προσωπικα πιστευω πως δεν θα εχει λογο των μαλακισμενων του κινησεων.Ειναι απο τους μεγαλυτερους εν ζωη τραγουδιστες, αλλα σαν ανθρωπος ειναι πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ.Αλλο το ενα θεμα αλλο το αλλο.Μην τα μπερδευουμε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλλο θεμα αυτο..Προσωπικα πιστευω πως δεν θα εχει λογο των μαλακισμενων του κινησεων.Ειναι απο τους μεγαλυτερους εν ζωη τραγουδιστες, αλλα σαν ανθρωπος ειναι πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ.Αλλο το ενα θεμα αλλο το αλλο.Μην τα μπερδευουμε.

Εγω δεν μπερδευω κατι εξαρχης τις κινησεις του έκρινα. Εφοσον ειναι πολυ μαλακας σαν ανθρωπος οπως λες θα ειναι και σαν συνεργάτης οποτε η άλλη καλά εκανε. Δεν ξέρω ουτε αν φοροδιαφευγει αυτος ή η Βανδη.

Οι πολυ μαλάκες καλο ειναι να παιρνουν πουλο γιατι η ψυχικη υγεια ειναι ανεκτιμητη.  :dancing:

Επισκέπτης
τυπε ο Νοτης εχει τον κοσμο του. Ότι και να πει... τα χει βαλει και με εκκλησιες και με ομαδες και εχει δηλωσει χουντικος και αθεος και και και .... Στα παπαρια του και η Βανδη και το "απαπαπαπαπα" και "τι κανω μονη μου" ;)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

τυπε τα παραλες  :o :o :o

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Εγω δεν μπερδευω κατι εξαρχης τις κινησεις του έκρινα. Εφοσον ειναι πολυ μαλακας σαν ανθρωπος οπως λες θα ειναι και σαν συνεργάτης οποτε η άλλη καλά εκανε. Δεν ξέρω ουτε αν φοροδιαφευγει αυτος ή η Βανδη.

Οι πολυ μαλάκες καλο ειναι να παιρνουν πουλο γιατι η ψυχικη υγεια ειναι ανεκτιμητη.  :dancing:
Δεν εκρινες απλα τις κινησεις του..Ειπες πως λυσσαξε ο νοτης που εφυγε η βανδη..Λες και ο νοτης την εχει αναγκη.Χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.Οσο για αυτο που ειπε ο ccthulu666 εχει δικιο εχει το δικο του κοσμο οτι και να πει.Απλα με πειραξε που σιγκρινες τον νοτη με την βανδη..Καλλιτεχνες τελειως διαφιορετικου βελληνεκους.Και αυτο δεν το λεω μονο εγω..Οποιον και να ρωτησεις εδω μεσα το ιδιο θα σου πει.Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν εκρινες απλα τις κινησεις του..Ειπες πως λυσσαξε ο νοτης που εφυγε η βανδη..Λες και ο νοτης την εχει αναγκη.Χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.Οσο για αυτο που ειπε ο ccthulu666 εχει δικιο εχει το δικο του κοσμο οτι και να πει.Απλα με πειραξε που σιγκρινες τον νοτη με την βανδη..Καλλιτεχνες τελειως διαφιορετικου βελληνεκους.Και αυτο δεν το λεω μονο εγω..Οποιον και να ρωτησεις εδω μεσα το ιδιο θα σου πει.Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. ;)

Αφου λυσαξε? αρχισε το παραληρημα και να απανταει συνεχως.
Αμα ειναι τελειως διαφορετικου να ελεγε εξαρχης ο Σφακιανακης δεν δεχομαι καν την προταση εφοσον δεχτηκε την θεωρει ομοια του σε επιπεδο. Δυστυχως ετσι ειναι.  :-

Ο ηρωας σου τα ισοπεδωνει ολα οταν λεει να παμε να γαμηθουμε ολοι και οτι αυτος ξερει καλυτερα τον εαυτο του.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Αφου λυσαξε? αρχισε το παραληρημα και να απανταει συνεχως.
Αμα ειναι τελειως διαφορετικου να ελεγε εξαρχης ο Σφακιανακης δεν δεχομαι καν την προταση εφοσον δεχτηκε την θεωρει ομοια του σε επιπεδο. Δυστυχως ετσι ειναι.  :-

Ο ηρωας σου τα ισοπεδωνει ολα οταν λεει να παμε να γαμηθουμε ολοι και οτι αυτος ξερει καλυτερα τον εαυτο του.
O νοτης για να τραγουδησει μαζι με αλλον καλλιτεχνη τραγουδαει μονο υπο εναν ορο.Να βγαινει τελευταιος.Οποιος καλιτεχνης παει να συνεργαστει μαζι του το ξερει αυτο και αποδεχευαι αυτοματα πως ειναι υπο απο αυτον.(Μια που αυτος που εμφανιζεται τελευταιος ειναι πιο μεγαλο ονομα )Και φυσικα απαντησε γιατι ειναι επωνυμος.Και επρεπε να πει και αυτος την δικη του εκδοχη..Αν δεν μιλαγε θα λεγανε:Ειδες τον νοτη?ΚΟΤΟΥΛΑΑΑΑ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
O νοτης για να τραγουδησει μαζι με αλλον καλλιτεχνη τραγουδαει μονο υπο εναν ορο.Να βγαινει τελευταιος.Οποιος καλιτεχνης παει να συνεργαστει μαζι του το ξερει αυτο και αποδεχευαι αυτοματα πως ειναι υπο απο αυτον.(Μια που αυτος που εμφανιζεται τελευταιος ειναι πιο μεγαλο ονομα )Και φυσικα απαντησε γιατι ειναι επωνυμος.Και επρεπε να πει και αυτος την δικη του εκδοχη..Αν δεν μιλαγε θα λεγανε:Ειδες τον νοτη?ΚΟΤΟΥΛΑΑΑΑ.

ΚΟτουλα μπορει να τον ελεγαν αυτοι που θα ηθελαν να τον προκαλεσουν να απαντησει ωστε να γινει ρεζιλι τα πραγματα δεν ειναι παντα οπως φαινονται. Τεσπα θα δουμε τι απηχηση θα εχει στον κοσμο αυτο που εκανε.Ο τροπος που χειριστηκε το θεμα.

Καμια φορα αμα δεν τσιμπας το ελεγχεις καλύτερα το θέμα και το αφηνεις να ξεχαστεί.

Επισκέπτης
ΚΟτουλα μπορει να τον ελεγαν αυτοι που θα ηθελαν να τον προκαλεσουν να απαντησει ωστε να γινει ρεζιλι τα πραγματα δεν ειναι παντα οπως φαινονται. Τεσπα θα δουμε τι απηχηση θα εχει στον κοσμο αυτο που εκανε.Ο τροπος που χειριστηκε το θεμα.

Καμια φορα αμα δεν τσιμπας το ελεγχεις καλύτερα το θέμα και το αφηνεις να ξεχαστεί.
και ποιος σου ειπε ότι εκανε μια δηλωση για να την αφησει να ξεχαστει;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπορουσε απλα να πει οτι ειναι δικαιωμα της Βανδη να καταργησει την συνεργασια μας , η αναφορα μου δεν ηταν σε μεταναστες αλλα λαθρομεταναστες δεν θεωρω οτι η δηλωση μου εμπεριέχει σφάλματα ή ανακριβειες η κ.Βανδη έκανε καλά που αντιλήφθηκε οτι υπάρχει χάσμα μεταξυ μας και παλι δικαιωμα της να νομιζει οτι οποιαδηποτε διαφωνια στις αποψεις μπορει να καταστησει μια συνεργασια ακυρη. Της ευχομαι καλη συνεχεια και πάντα επιτυχιες. Και τελος εκει.

Παρα βγηκε και ειπε την Βανδη άκυρη και ολους τους υπολοιπους να πανε να γαμηθουν. Αυτο δειχνει οτι λύσαξε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom