You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Notis Sfakianakis-Ο Άρχοντας της Πίστας.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcansR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 265
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
γιατι ρε αβα?!
επειδη δε θεωρω τον νοτη αρχοντα?!
προσπαθησα να πεισω εγω κανεναν εδω μεσα οτι ειναι αδαης επειδη δε προτημαει την μουσικη που ακουω?
μπηκε ενα θεμα γ τον νοτη..οκ...
αλλα το να βλεπω τον καθε σφακιανακη να τραγυδαει υμνους της ροκ κ να ακουω κ καλα σχολια...
ε θα το σχολιασω...
δεν εβρισα...δε προσεβαλλα..
απλα συμφωνησα με ενα μελος κ μου ειπαν μετα κατι..
κ αρχισε ο διαλογος..
Οταν τραγουδαει ροκ δε μ'αρεσει ουτε εμενα. Δε σχολιαζω αυτο.
Απλα ατομα που αποδεδειγμενα εχουν φωνη και εχουν πει μερικα απο τα καλυτερα τραγουδια δε μπορω να καταλαβω τα κριτηρια περι φωνητικων δυνατοτητων κ επιλογη ρεπερτοριου...που λες.
Ξανα λεω δεν σχολιαζω τα ροκ που εχει πει κατα καιρους,μονο το δικο του ρεπερτοριο και στυλ.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
1.to otι εχει πει καποια διαχρονικα τραγουδια το ξερω.δε λεω οχι..αλλωστε εχει ενα τραγουδι που αρεσει κ σε μενα...(το "δε μπορω").Οταν τραγουδαει ροκ δε μ'αρεσει ουτε εμενα. Δε σχολιαζω αυτο.
Απλα ατομα που αποδεδειγμενα εχουν φωνη και εχουν πει μερικα απο τα καλυτερα τραγουδια δε μπορω να καταλαβω τα κριτηρια περι φωνητικων δυνατοτητων κ επιλογη ρεπερτοριου...που λες.
Ξανα λεω δεν σχολιαζω τα ροκ που εχει πει κατα καιρους,μονο το δικο του ρεπερτοριο και στυλ.
2.το ρεπερτοριο δε μου αρεσει γτ δεν ανηκει στα γουστα μου το λαικο..
3.δεν ειπα οτι τον ακους κ κλεινεις τα αυτια σου αλλα δεν δεχομαι κ τον χαρακτηρισμο"φωναρα"...
1.to otι εχει πει καποια διαχρονικα τραγουδια το ξερω.δε λεω οχι..αλλωστε εχει ενα τραγουδι που αρεσει κ σε μενα...(το "δε μπορω").
2.το ρεπερτοριο δε μου αρεσει γτ δεν ανηκει στα γουστα μου το λαικο..
3.δεν ειπα οτι τον ακους κ κλεινεις τα αυτια σου αλλα δεν δεχομαι κ τον χαρακτηρισμο"φωναρα"...
δεκτο το πρωτο και το δευτερο, για το τριτο απλα θα πω οτι θα τον εβαζα σ'αυτη τη κατηγορια.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
γ αυτο σου λεω οτι τα μουσικα κριτηρια ειναι υποκειμενικα...δεκτο το πρωτο και το δευτερο, για το τριτο απλα θα πω οτι θα τον εβαζα σ'αυτη τη κατηγορια.
δεν εχω προθεση να σε βγαλω"ψευτη"..
απλα..γ σενα εχει φωναρα κ για μενα οχι... ;)
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Sorry κιόλας αλλά εδώ μέσα είναι thread το οποίο αναφέρεται στον Νότη ως "Άρχοντα της Πίστας" οπότε οι αρνητικοί σχολιασμοί του δεν έχουν θέση εδώ μέσα πιστεύω.Εγώ π.χ δε γουστάρω το Βοσκόπουλο αλλά δεν μπήκα ποτέ στο θέμα που τον αφορά για να γράψω τις κριτικές μου....γιατι ρε αβα?!
επειδη δε θεωρω τον νοτη αρχοντα?!
προσπαθησα να πεισω εγω κανεναν εδω μεσα οτι ειναι αδαης επειδη δε προτημαει την μουσικη που ακουω?
μπηκε ενα θεμα γ τον νοτη..οκ...
αλλα το να βλεπω τον καθε σφακιανακη να τραγυδαει υμνους της ροκ κ να ακουω κ καλα σχολια...
ε θα το σχολιασω...
δεν εβρισα...δε προσεβαλλα..
απλα συμφωνησα με ενα μελος κ μου ειπαν μετα κατι..
κ αρχισε ο διαλογος..
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Notis Sfakianakis=ΘΕΟΣ!!!!!!!!
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
νότης ρεεεεεεε.....τα μυαλά μας πονάνεεεεεε
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.304
- Πόντοι
- 7.885
Άντε και γαμήσου μωρή καριόλα ελλειινίδα ,τώρα που κέρδισα το στοίχημα πέρνω το Ρωσιδάκι μου και φεύγω κι εσύ πάρε τ'αρχίδια μου.Βάλε την προίκα σου στην κωλάρα σου να μεγαλώσει κι άλλο και τρέχα στον μπαμπάκα σου να ψάξει να σου βρει άλλον μαλάκα να σε παντρευτεί.Πάρε κι ένα τραγουδάκι από τον άρχοντα έτσι για να με θυμάσαι
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.304
- Πόντοι
- 7.885
Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλους εμάς τους μπουρδελιάρηδες
Παρόμοια θέματα