Νέα

Notis Sfakianakis-Ο Άρχοντας της Πίστας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcansR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 265
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
72
Πόντοι
11
αληθεια υπαρχει κοσμος που παει ακομα στα μπουζουκια?

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
αληθεια υπαρχει κοσμος που παει ακομα στα μπουζουκια?
αυτοι που εχουνε λεφτα πανε.
οι φτωχομπινεδες που επερναν καταναλωτικα για πεταξουν λουλουδια,την βγαζουν στο σπιτι με ρετσινα απο το lidl.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Αλάνια μου,προμηθευτείτε ουίσκι-Jack Daniel's κατά προτίμηση-όπως έκανα εγώ και απολαύστε  ;).Νότης=ΑΡΧΟΝΤΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
τρομερο το ενθυμιον γιατρε ισως ο καλυτερος ελληνικος μπουζοκοδισκος τα τελευταια 20 χρονια αλλα ο νοτης κονομησε ενα κοντεινερ λεφτα και αραδιαζει την μια παπαρια μετα την αλλη

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
τρομερο το ενθυμιον γιατρε ισως ο καλυτερος ελληνικος μπουζοκοδισκος τα τελευταια 20 χρονια αλλα ο νοτης κονομησε ενα κοντεινερ λεφτα και αραδιαζει την μια παπαρια μετα την αλλη
Χαχαχαχα,κάτσε γιατρέ να τα πούμε τότε λιγάκι,γιατί όταν είμαι πιωμένος κάνω και γαμώ τις συζητήσεις  :grin:.Γιατί λες ότι πετάει παπαριές?
Εγώ πιστεύω ότι λέει μεγάλες αλήθειες σε ένα σωρό ζητήματα,βάλε κοινωνικά,καλλιτεχνικά και ειδικά στα πολιτικά γαμεί και δέρνει...γουστάρω που είναι τσαμπουκάς και τα λέει χύμα,βαρεθήκαμε με όλους τους γλυκανάλατους που είναι συνέχεια του "μέτρου".Α...και κάτι ακόμα,αν και αγράμματος,χειρίζεται πολύ καλά την Ελληνική γλώσσα και γνωρίζει ιστορία και προπάντων αγαπάει αυτόν τον τόπο ρε πούστη μου  :rockon:.Δώσε άρχοντα,στης Ελλάδος τον κόρφο ως πότε θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
ρε γιατρε τον ειδες στο σκαι προχθες λες και ηρθε απο σαφαρι στην αφρικη γελα ο κοσμος ρε δικε μου
ναι εχει μια ευχερια λογο αλλα λεει τι μια μπουρδα πισω απο την αλλη γιατι ειναι αγραμματος
που πιστευεις τον ρωτα ο αλλος και απαντα
στο θεο του κοσμου :jerking: :jerking:
τρεχα γυρευε μου θυμιζει τον παριο ιδιες παπαριες λεει
αυτα τα λεν να σου δοσω να καταλαβεις γιατι εχουν σκασει απο λεφτα αν δεν ειχαν τοσα φραγκα δεν θα λεγαν τετοιες παπαριες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.953
Πόντοι
26.141
ρε γιατρε τον ειδες στο σκαι προχθες λες και ηρθε απο σαφαρι στιν αφρικη γελα ο κοσμος ρε δικε μου
ναι εχει μια ευχερια λογο αλλα λεει τι μια μπουρδα πισω απο την αλλη γιατι ειναι αγραμματος
που πιστες τον ρωτα ο αλλος και απαντα
αυτα τα λεν να σου δοσω να καταλαβεις γιατι εχουν σκασει απο λεφτα αν δεν ειχαν τοσα φραγκα δεν θα λεγαν τετοιες παπαριες
:thumbsup:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ρε γιατρε τον ειδες στο σκαι προχθες λες και ηρθε απο σαφαρι στιν αφρικη γελα ο κοσμος ρε δικε μου
που πιστες τον ρωτα ο αλλος και απαντα
Στο ΣΚΑΙ στον Μπογδάνο λες ε?
Μια χαρά ήταν,είναι εκκεντρικός,ε και?
Οι γνήσιοι καλλιτέχνες πρέπει να έχουν κάτι το εκκεντρικό(άλλωστε αυτό το στυλ "Μουαμάρ Καντάφι" που υιοθέτησε ήταν γαμάτο).Γιατί δεν κράζετε π.χ. την Lady Gaga για τον τρόπο που ντύνεται κ το κάνετε με τον Νότη?
Σημασία έχει γιατρέ,πως κοιτάζετε το δέντρο και χάνετε το δάσος,τον θεωρείς παπάρα,αγράμματο,ψώνιο και κακόγουστο?...όμως δεν παραδέχεσαι τουλάχιστον πως είναι "παντελονάτος" και λέει ότι έχει να πει κατάμουτρα?
Τί σε πείραξε στην φράση "σον Θεό του κόσμου"?
Επειδή είναι αγνωστικιστής?δικαίωμα του είναι άλλωστε,ας αφήσουμε επιτέλους τις ψευτοδιδαχές και τον τρόπο σκέψης που μας επέβαλλε αυτή η μάστιγα για θρησκεία που λέγεται χριστιανισμός.Πρόβατα ξυπνάτεεεεεεεε,η σειρά μας έρχεται....

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Οι γνήσιοι καλλιτέχνες πρέπει να έχουν κάτι το εκκεντρικό(άλλωστε αυτό το στυλ "Μουαμάρ Καντάφι" που υιοθέτησε ήταν γαμάτο).Γιατί δεν κράζετε π.χ. την Lady Gaga για τον τρόπο που ντύνεται κ το κάνετε με τον Νότη?
Σημασία έχει γιατρέ,πως κοιτάζετε το δέντρο και χάνετε το δάσος,τον θεωρείς παπάρα,αγράμματο,ψώνιο και κακόγουστο?...όμως δεν παραδέχεσαι τουλάχιστον πως είναι "παντελονάτος" και λέει ότι έχει να πει κατάμουτρα?
Επειδή είναι αγνωστικιστής?δικαίωμα του είναι άλλωστε,ας αφήσουμε επιτέλους τις ψευτοδιδαχές και τον τρόπο σκέψης που μας επέβαλλε αυτή η μάστιγα για θρησκεία που λέγεται χριστιανισμός.Πρόβατα ξυπνάτεεεεεεεε,η σειρά μας έρχεται....
γιατι ρε γιατρε ποιος σου ειπε οτι δεν κραζουμε το σουργελο τι gaga?
και στην τελικη μερος του συστηματος δεν ειναι ο σφακιανακης απο που κονομισε δλδ?
στις εταιριες και στα κεντρα δεν ηταν απο κει δεν τα αρπαξε και μπραβο του αφου μπορεσε και το εκανε
αλλα δεν θα βγαινεις κονομιμενος τρελα να μας πουλας λαικισμο αισχιστου ειδους τωρα για πατριδες και τετοια

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

εκκεντρικός; αν δεν ήταν τραγουδιστής θα τον έλεγες καραγκιόζη...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
εκκεντρικός; αν δεν ήταν τραγουδιστής θα τον έλεγες καραγκιόζη...
σωστος γιατρε ας παει κανενας ετσι ντυμενος στα μαγαζια που τραγουδαει απο το παρκινγκ ακομη πορτα θα φαει
τωρα με την πεινα που εχουν και τα σκυλια θα βαζουν μεσα φανταζομαι αλλα τουλαχιστον πριν 5-6 χρονια ετσι θα ηταν

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
γιατι ρε γιατρε ποιος σου ειπε οτι δεν κραζουμε το σουργελο τι gaga?
και στην τελικη μερος του συστηματος δεν ειναι ο σφακιανακης απο που κονομισε δλδ?
στις εταιριες και στα κεντρα δεν ηταν απο κει δεν τα αρπαξε και μπραβο του αφου μπορεσε και το εκανε
αλλα δεν θα βγαινεις κονομιμενος τρελα να μας πουλας λαικισμο αισχιστου ειδους τωρα για πατριδες και τετοια
Βεβαίως και μπράβο του,διότι ούτε έκλεψε,ούτε υπεξέραισε χρήματα...δικαίως τα κονόμησε γιατί ήταν,είναι και θα είναι ταλεντάρα και φωνάρα  :rockon: ,ο "τελευταίος των Μοϊκανών"-δηλαδή ο τελευταίος των μεγάλων λαϊκών τραγουδιστών μαζί με τον Τερζή.Αυτό που λες περί λαϊκισμού είναι τελείως άστοχο,διότι επειδή ακριβώς τα έχει κονομήσει δεν έχει καμία ανάγκη να λαΪκίζει για να γεμίζει το μαγαζί του και να πουλάει CD,το αντίθετο.Συνεπώς όλα αυτά τα κάνει κ τα λέει επειδή είναι αληθινός πατριώτης και πονάει για την κατάντια της χώρας που αγαπά,άλλωστε από όλα αυτά δεν έχει να κερδίσει παρά μόνο να χάσει(κυρίως στην φήμη και το "Image" του).Εν ολίγοις μάγκες,μην λέμε μαλακίες...το κάνει επειδή είναι ΕΛΛΗΝΑΣ,αλλιώς θα καθόταν συνέχεια σε μια βίλα(δεν θα μίλαγε πουθενά και για τίποτα) και θα "πνιγόταν" στις κόκες και τις πουτάνες.Ωχ,πώς τα έγραψα όλα αυτά?μπράβο μου...γιατρέ με συγχωρείς άλλα πάω να πάρω κάνα φαρμακάκι,γράψε άμα γουστάρεις και θα δούμε πότε και αν θα είμαι σε θέση να απαντήσω  :cheesy:  ;)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
γιατρε αν ηταν αληθινος πατριωτης θα πληρωνε κανονικα την εφορια του δεν θα γυριζε με αυτοκινητα με αγγλικες πινακιδες και θα ειχε λογο να μιλαει
αφου κατακλεψαμε το κρατος λοιπον τωρα το παιζουμε επαναστατες

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
γιατρε αν ηταν αληθινος πατριωτης θα πληρωνε κανονικα την εφορια του δεν θα γυριζε με αυτοκινητα με αγγλικες πινακιδες και θα ειχε λογο να μιλαει
αφου κατακλεψαμε το κρατος λοιπον τωρα το παιζουμε επαναστατες
Πάλι ζωγραφίζεις άρχοντα.
Βγαίνει ο κάθε αστοιχείωτος και λέει ό,τι νά'ναι και καταστρέφει το χάρισμα (φωνή) που του δώθηκε. :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom