apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ειναι χρυσαυγιτης ο νοτης?
τυπε ο νοτης ειναι αρχοντας.τυπε ειναι χρυσαυγιτης ο νοτης?
τυπε ο νοτης ειναι αρχοντας.
ο νοτης ειναι μονος του μια κατηγορια ολοκληρη.
champions league ειναι τυπε.Τι κατηγορια ομως ???
αυτοι που εχουνε λεφτα πανε.αληθεια υπαρχει κοσμος που παει ακομα στα μπουζουκια?
champions league ειναι τυπε.
Χαχαχαχα,κάτσε γιατρέ να τα πούμε τότε λιγάκι,γιατί όταν είμαι πιωμένος κάνω και γαμώ τις συζητήσεις .Γιατί λες ότι πετάει παπαριές?τρομερο το ενθυμιον γιατρε ισως ο καλυτερος ελληνικος μπουζοκοδισκος τα τελευταια 20 χρονια αλλα ο νοτης κονομησε ενα κοντεινερ λεφτα και αραδιαζει την μια παπαρια μετα την αλλη
ρε γιατρε τον ειδες στο σκαι προχθες λες και ηρθε απο σαφαρι στιν αφρικη γελα ο κοσμος ρε δικε μου
ναι εχει μια ευχερια λογο αλλα λεει τι μια μπουρδα πισω απο την αλλη γιατι ειναι αγραμματος
που πιστες τον ρωτα ο αλλος και απαντα
στο θεο του κοσμου
τρεχα γυρευε μου θυμιζει τον παριο ιδιες παπαριες λεει
αυτα τα λεν να σου δοσω να καταλαβεις γιατι εχουν σκασει απο λεφτα αν δεν ειχαν τοσα φραγκα δεν θα λεγαν τετοιες παπαριες
Στο ΣΚΑΙ στον Μπογδάνο λες ε?ρε γιατρε τον ειδες στο σκαι προχθες λες και ηρθε απο σαφαρι στιν αφρικη γελα ο κοσμος ρε δικε μου
ναι εχει μια ευχερια λογο αλλα λεει τι μια μπουρδα πισω απο την αλλη γιατι ειναι αγραμματος
που πιστες τον ρωτα ο αλλος και απαντα
στο θεο του κοσμου
τρεχα γυρευε μου θυμιζει τον παριο ιδιες παπαριες λεει
αυτα τα λεν να σου δοσω να καταλαβεις γιατι εχουν σκασει απο λεφτα αν δεν ειχαν τοσα φραγκα δεν θα λεγαν τετοιες παπαριες
γιατι ρε γιατρε ποιος σου ειπε οτι δεν κραζουμε το σουργελο τι gaga?Στο ΣΚΑΙ στον Μπογδάνο λες ε?
Μια χαρά ήταν,είναι εκκεντρικός,ε και?
Οι γνήσιοι καλλιτέχνες πρέπει να έχουν κάτι το εκκεντρικό(άλλωστε αυτό το στυλ "Μουαμάρ Καντάφι" που υιοθέτησε ήταν γαμάτο).Γιατί δεν κράζετε π.χ. την Lady Gaga για τον τρόπο που ντύνεται κ το κάνετε με τον Νότη?
Σημασία έχει γιατρέ,πως κοιτάζετε το δέντρο και χάνετε το δάσος,τον θεωρείς παπάρα,αγράμματο,ψώνιο και κακόγουστο?...όμως δεν παραδέχεσαι τουλάχιστον πως είναι "παντελονάτος" και λέει ότι έχει να πει κατάμουτρα?
Τί σε πείραξε στην φράση "σον Θεό του κόσμου"?
Επειδή είναι αγνωστικιστής?δικαίωμα του είναι άλλωστε,ας αφήσουμε επιτέλους τις ψευτοδιδαχές και τον τρόπο σκέψης που μας επέβαλλε αυτή η μάστιγα για θρησκεία που λέγεται χριστιανισμός.Πρόβατα ξυπνάτεεεεεεεε,η σειρά μας έρχεται....
Στο ΣΚΑΙ στον Μπογδάνο λες ε?
Μια χαρά ήταν,είναι εκκεντρικός,ε και?
Οι γνήσιοι καλλιτέχνες πρέπει να έχουν κάτι το εκκεντρικό(άλλωστε αυτό το στυλ "Μουαμάρ Καντάφι" που υιοθέτησε ήταν γαμάτο).Γιατί δεν κράζετε π.χ. την Lady Gaga για τον τρόπο που ντύνεται κ το κάνετε με τον Νότη?
Σημασία έχει γιατρέ,πως κοιτάζετε το δέντρο και χάνετε το δάσος,τον θεωρείς παπάρα,αγράμματο,ψώνιο και κακόγουστο?...όμως δεν παραδέχεσαι τουλάχιστον πως είναι "παντελονάτος" και λέει ότι έχει να πει κατάμουτρα?
Τί σε πείραξε στην φράση "σον Θεό του κόσμου"?
Επειδή είναι αγνωστικιστής?δικαίωμα του είναι άλλωστε,ας αφήσουμε επιτέλους τις ψευτοδιδαχές και τον τρόπο σκέψης που μας επέβαλλε αυτή η μάστιγα για θρησκεία που λέγεται χριστιανισμός.Πρόβατα ξυπνάτεεεεεεεε,η σειρά μας έρχεται....
σωστος γιατρε ας παει κανενας ετσι ντυμενος στα μαγαζια που τραγουδαει απο το παρκινγκ ακομη πορτα θα φαειεκκεντρικός; αν δεν ήταν τραγουδιστής θα τον έλεγες καραγκιόζη...
Βεβαίως και μπράβο του,διότι ούτε έκλεψε,ούτε υπεξέραισε χρήματα...δικαίως τα κονόμησε γιατί ήταν,είναι και θα είναι ταλεντάρα και φωνάρα ,ο "τελευταίος των Μοϊκανών"-δηλαδή ο τελευταίος των μεγάλων λαϊκών τραγουδιστών μαζί με τον Τερζή.Αυτό που λες περί λαϊκισμού είναι τελείως άστοχο,διότι επειδή ακριβώς τα έχει κονομήσει δεν έχει καμία ανάγκη να λαΪκίζει για να γεμίζει το μαγαζί του και να πουλάει CD,το αντίθετο.Συνεπώς όλα αυτά τα κάνει κ τα λέει επειδή είναι αληθινός πατριώτης και πονάει για την κατάντια της χώρας που αγαπά,άλλωστε από όλα αυτά δεν έχει να κερδίσει παρά μόνο να χάσει(κυρίως στην φήμη και το "Image" του).Εν ολίγοις μάγκες,μην λέμε μαλακίες...το κάνει επειδή είναι ΕΛΛΗΝΑΣ,αλλιώς θα καθόταν συνέχεια σε μια βίλα(δεν θα μίλαγε πουθενά και για τίποτα) και θα "πνιγόταν" στις κόκες και τις πουτάνες.Ωχ,πώς τα έγραψα όλα αυτά?μπράβο μου...γιατρέ με συγχωρείς άλλα πάω να πάρω κάνα φαρμακάκι,γράψε άμα γουστάρεις και θα δούμε πότε και αν θα είμαι σε θέση να απαντήσω ;)γιατι ρε γιατρε ποιος σου ειπε οτι δεν κραζουμε το σουργελο τι gaga?
και στην τελικη μερος του συστηματος δεν ειναι ο σφακιανακης απο που κονομισε δλδ?
στις εταιριες και στα κεντρα δεν ηταν απο κει δεν τα αρπαξε και μπραβο του αφου μπορεσε και το εκανε
αλλα δεν θα βγαινεις κονομιμενος τρελα να μας πουλας λαικισμο αισχιστου ειδους τωρα για πατριδες και τετοια
Αυτός τύπε έχει μονίμως την εκκεντρικότητά του επι κεφαλής!Μια χαρά ήταν,είναι εκκεντρικός,ε και?
Πάλι ζωγραφίζεις άρχοντα.γιατρε αν ηταν αληθινος πατριωτης θα πληρωνε κανονικα την εφορια του δεν θα γυριζε με αυτοκινητα με αγγλικες πινακιδες και θα ειχε λογο να μιλαει
αφου κατακλεψαμε το κρατος λοιπον τωρα το παιζουμε επαναστατες