You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.922
- Πόντοι
- 456
Έχω δει Lamborghini στη Βαθης...Σωστό και αυτό ..θα ήταν σουρεαλ να έχεις τεσλα και να τρέχεις φυλής με της φτωχάτζες
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 33
- Like
- 28.596
- Πόντοι
- 11.146
....θα'ταν απο κανενα κοριτσ'Έχω δει Lamborghini στη Βαθης...
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.656
- Πόντοι
- 6.946
Προσοχή: βενζίνη βάζουμε ΜΟΝΟ από τα εξουσιοδοτημένα, από το Μπου, μέλη μας.
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.094
- Πόντοι
- 2.646
Δικό σου είναι τυπε?Bγάλε οδό ρε τύπε. Έλεος
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.864
- Πόντοι
- 6.256
Και μετα φευγεις με ταξάκιΌσο περίμενεις να φόρτιση άνετα ρίχνεις μανίκι στα σπιτάκια γύρω
Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.259
- Πόντοι
- 206
Τύπος πήγε και έβαλε βενζίνη από ελεύθερο πρατήριο, δεν άνοιγε καλύτερα την τάπα να κατουρήσει μέσα...
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.557
- Πόντοι
- 3.172
Γιατί να βγάλω;έχω κάνει και καταγγελία επώνυμη..και όχι μόνο εγώ . Έχει φάει και πρόστιμο αν δεις στην λίστα...για να την πατήσουν κ άλλοι;Δικό σου είναι τυπε?
j_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2023
- Like
- 829
- Πόντοι
- 81
για καποιο λογο το αποφευγει.Bγάλε οδό ρε τύπε. Έλεος
Οπως σωστα ειπαν, αντλια δεν χαλαει απο νοθευμενη βενζινη με νεφτι.
Επισης αισθητηρας λ ειναι στανταρ βλαβη αν εχεις vw, μήπως εχεις;
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.557
- Πόντοι
- 3.172
Τι εννοείς για κάποιο λόγο το αποφεύγω;είπε φίλε μου μια μαλακία ο μηχανικός μπορεί να είχε και λάδια ...πάντως χάλασε αντλία..μπορεί να ήταν και κοντά να τα παίξει... .δεν βγάζω την οδό για να μην την πατήσουν και άλλοι..έτσι και αλλιώς έχω κάνει και επίσημα καταγγελίαγια καποιο λογο το αποφευγει.
Οπως σωστα ειπαν, αντλια δεν χαλαει απο νοθευμενη βενζινη με νεφτι.
Επισης αισθητηρας λ ειναι στανταρ βλαβη αν εχεις vw, μήπως εχεις;
Τελευταία τροποποίηση:
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.148
- Πόντοι
- 3.556
Έχεις πρατήριο καυσίμων σταθερό .Έχω δύο λόγω απόστασης και στα δύο βάζω χρόνια καλά στο ένα βάζω κοντά στα είκοσι πέντε.Δεν ρωτάνε ποσό θα βάλω ήδη ξέρουν .
Τύπε κι εγώ όταν έβαζα βενζίνη ο βενζινάς ήξερε τι καπνό φουμάρω, πως πίνω το ποτό μου και για τις γκόμενες δε ρώταγε έφερνε κάθε φορά άλλη πάντα στα γούστα μου
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.767
- Πόντοι
- 3.656
εγώ σκάω άνετος με αέρα μπουκάρω στην αντλία έτοιμος να θερίσω όποιον βρεθεί στο δρόμο μου
κατεβαίνω λέω στον υπάλληλο "παιδί τσέκαρε λίγο και τον αέρα στα λάστιχα και πλύνε και το τζάμι''
και με ρωτάει πόσο να βάλουμε ''10 ευρώ απλή''
κατεβαίνω λέω στον υπάλληλο "παιδί τσέκαρε λίγο και τον αέρα στα λάστιχα και πλύνε και το τζάμι''
και με ρωτάει πόσο να βάλουμε ''10 ευρώ απλή''
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.148
- Πόντοι
- 3.556
Έτσι ακριβώς. Επειδή είμαι πελάτης χρόνια μου παίρνουν τσιμπούκια στις τουαλέτες δώρο Αμέ.
Το δεύτερο χύσιμο να ξέρεις μαζεύει πάντα πόντους εξαργύρωσης … ένα γέμισμα το μήνα
Ilove anal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 697
- Πόντοι
- 361
Εάν έχεις την απόδειξη πάρε τον ασφαλιστή σου και ενημέρωσε με τον μηχανικό σου κόψε τιμολόγιο και πήγαινε εκεί να στο πληρώσει μην βάλεις δικηγόρους και αστυνομία δεν θα βγάλεις άκρη!Πήγα σε ένα πουστη έβαλα 20 ευρώ...και έβγαλε σοβαρή βλάβη..ακόμα τρέχω..ο μηχανικός μου είπε φουλ νοθευμένη με νεφτη.. τι προστασία υπάρχουν απέναντι στο καταναλωτή;
Άμα έχουν ξανά κάνει καταγγελία το πολύ πολύ να το κλείσουν από 3 μέρες έως 1 εβδομάδα..
Δούλευα κάποτε και ξέρω
Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά στο ρεύμα προς παραλιακή μου έχουν τύχει απίστευτα σκηνικά. Έβλεπα κάποιες μέρες ουρά τα αμάξια και λέω δεν γίνεται καλό θα είναι με βολεύει κιόλας είναι ο δρόμος μου .
1. Πάω μια μέρα βάζω 50€ πληρώνω κανονικά πάω να φύγω βλέπω λαμπάκι βενζίνης. Λέω ρε πουστη τι γίνεται. Φωνάζω το παιδί του λέω έβαλα 50€ βενζίνη και δείχνει ακόμα λαμπάκι. Σίγουρα βάλατε? Ναι μου λέει να και εδώ στο μηχάνημα που γράφει τα λίτρα που πέρασαν. Μου λέει πρέπει να κουνηθεί το αμάξι λιγο να διαβάσει την βενζίνη. Του λέω τι λες ρε φίλε σοβαρά ? Δεν το πάω βημα το αμαξι είχε όση βενζίνη είχε από πριν και έχω δώσει 50€. Μετά από μισή ώρα που περίμενα ήρθε ο υπεύθυνος και καλά και μου λέει κόλλησε το σύστημα ήρθες πάνω στο μηδενισμό. Κάτι τέτοια Κούλα μου έβαλε 50 πάλι και έφυγα.
2. Άλλη μέρα πάω βάζω παλι 50 κατοσταρα κιόλας. Με το που φεύγω λαμΠακι μηχανής ούτε καν 100 μέτρα. Γυρνάω τους το λέω μου λένε από την προηγούμενη που είχατε βάλει άναψε. Μπήκε τώρα η καλή βενζίνη και έκανε την διαφορά έσπρωξε τα σκουπίδια προς τη.ν τρόμπα. Κάτι Κούλα μου λέγανε... Τους λέω και την προηγμένη βενζίνη εδώ την είχα βάλει ....
Μεγάλα μουναπανα !!!
Πριν λίγους μήνες τους βάλανε και βόμβα !!!
1. Πάω μια μέρα βάζω 50€ πληρώνω κανονικά πάω να φύγω βλέπω λαμπάκι βενζίνης. Λέω ρε πουστη τι γίνεται. Φωνάζω το παιδί του λέω έβαλα 50€ βενζίνη και δείχνει ακόμα λαμπάκι. Σίγουρα βάλατε? Ναι μου λέει να και εδώ στο μηχάνημα που γράφει τα λίτρα που πέρασαν. Μου λέει πρέπει να κουνηθεί το αμάξι λιγο να διαβάσει την βενζίνη. Του λέω τι λες ρε φίλε σοβαρά ? Δεν το πάω βημα το αμαξι είχε όση βενζίνη είχε από πριν και έχω δώσει 50€. Μετά από μισή ώρα που περίμενα ήρθε ο υπεύθυνος και καλά και μου λέει κόλλησε το σύστημα ήρθες πάνω στο μηδενισμό. Κάτι τέτοια Κούλα μου έβαλε 50 πάλι και έφυγα.
2. Άλλη μέρα πάω βάζω παλι 50 κατοσταρα κιόλας. Με το που φεύγω λαμΠακι μηχανής ούτε καν 100 μέτρα. Γυρνάω τους το λέω μου λένε από την προηγούμενη που είχατε βάλει άναψε. Μπήκε τώρα η καλή βενζίνη και έκανε την διαφορά έσπρωξε τα σκουπίδια προς τη.ν τρόμπα. Κάτι Κούλα μου λέγανε... Τους λέω και την προηγμένη βενζίνη εδώ την είχα βάλει ....
Μεγάλα μουναπανα !!!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.456
- Πόντοι
- 9.931
Κατσε ρε τυπε γιατι θα μας τρελάνεις!! Την πάτησες μια φορα και ξαναπήγες;;;Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά στο ρεύμα προς παραλιακή μου έχουν τύχει απίστευτα σκηνικά. Έβλεπα κάποιες μέρες ουρά τα αμάξια και λέω δεν γίνεται καλό θα είναι με βολεύει κιόλας είναι ο δρόμος μου .
Μεγάλα μουναπανα !!!
Τύπε ναι τους πίστεψα τότε ότι έκανε επανεκκίνηση το σύστημα τους και δεν μπήκε η βενζίνη.Κατσε ρε τυπε γιατι θα μας τρελάνεις!! Την πάτησες μια φορα και ξαναπήγες;;;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.955
- Πόντοι
- 12.756
γιατι να μην ξαναπαει ρε μαν , αφου ειχε γινει παρεξηγηση ναπουμεΚατσε ρε τυπε γιατι θα μας τρελάνεις!! Την πάτησες μια φορα και ξαναπήγες;;;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.980
- Πόντοι
- 22.266
γιατι να μην ξαναπαει ρε μαν , αφου ειχε γινει παρεξηγηση ναπουμε
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.148
- Πόντοι
- 3.556
Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά στο ρεύμα προς παραλιακή μου έχουν τύχει απίστευτα σκηνικά. Έβλεπα κάποιες μέρες ουρά τα αμάξια και λέω δεν γίνεται καλό θα είναι με βολεύει κιόλας είναι ο δρόμος μου .
Μεγάλα μουναπανα !!!
Όχι στον Πειραιά, αλλού … βγαίνω μια φορά με μια γκόμενα, πίνουμε τρώμε και μπαλαμουτιαζόμαστε
Εκεί απάνω στο σκηνικό, ααα μου λέει πρέπει να φύγω … θα στα κάνω την άλλη φορά τα υπόλοιπα.
Ε ξανά βγαίνουμε, αλλά είχε περίοδο … έχουμε κανονίσει να βγούμε πάλι … Ε δε μπορεί την 3η φορά θα βάλει βενζίνη εεεεεχχχμμμ θα μπει ο σύρτης