Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.634
- Πόντοι
- 10.411
Κάνε καταγγελία να του το σφραγίσουν του μαλάκαΤέρμα Λιοσίων
Κάνε καταγγελία να του το σφραγίσουν του μαλάκαΤέρμα Λιοσίων
Ετεκα ή ετζιαν;Πήγα σε ένα πουστη έβαλα 20 ευρώ...και έβγαλε σοβαρή βλάβη..ακόμα τρέχω..ο μηχανικός μου είπε φουλ νοθευμένη με νεφτη.. τι προστασία υπάρχουν απέναντι στο καταναλωτή;
Όχι ετζιαν ένα πιο μετά ...αν δείτε κριτικές γίνεται τις πουτανας.Νιρβάνα 80, & Ρεγκούκου 8, Αθήνα 111 45Ετεκα ή ετζιαν;
Πού βάζεις και συ βρε φίλε; Θέλουν πολύ προσοχή αυτοί.Όχι ετζιαν ένα πιο μετά ...αν δείτε κριτικές γίνεται τις πουτανας.Νιρβάνα 80, & Ρεγκούκου 8, Αθήνα 111 45
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει επωνυμία pearl
Πήγα σε ένα πουστη έβαλα 20 ευρώ...και έβγαλε σοβαρή βλάβη..ακόμα τρέχω..ο μηχανικός μου είπε φουλ νοθευμένη με νεφτη.. τι προστασία υπάρχουν απέναντι στο καταναλωτή;
Βασικα ειναι γνωστο οτι μονο σε μεγαλα ονοματα παμε, avin shel bp,Όχι ετζιαν ένα πιο μετά ...αν δείτε κριτικές γίνεται τις πουτανας.Νιρβάνα 80, & Ρεγκούκου 8, Αθήνα 111 45
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει επωνυμία pearl
Τρομπα αισθητήρας λ..είχε μάλλον και μέσα λίγο για αυτό..σε 15 λεπτά check engine..και τα κλασικά δεν κράταγε ρελαντί...έχασε δύναμη...Με 20 ευρώ απορώ πως πήρε μπροστά για να βγάλει και βλάβη ... τεσπα
Τι βλάβη έβγαλε τύπε ?
Είχε και ένα στην Μαραθώνος πριν την alex pak,εκεί του το έκλεισαν και είναι πλέον avinΈχει επωνυμία pearl
Τρομπα αισθητήρας λ..είχε μάλλον και μέσα λίγο για αυτό..σε 15 λεπτά check engine..και τα κλασικά δεν κράταγε ρελαντί...έχασε δύναμη...
Σε τετοια περίπτωση μπαίνεις κατευθείαν σε βενζινάδικο BP η Shell και γεμίζεις το ρεζερβουάρ ωστε να αραιώσει την νοθευμένη βενζίνη και να μην κανει μεγάλη ζημιά.Τρομπα αισθητήρας λ..είχε μάλλον και μέσα λίγο για αυτό..σε 15 λεπτά check engine..και τα κλασικά δεν κράταγε ρελαντί...έχασε δύναμη...
Οταν ειναι κακής ποιότητας η βενζίνη χτυπάει κατευθείαν αισθητήρα λ, την εχει πάθει η ξαδέλφη μου ετσι.Σιγά τη ζημιά βρε τύπε έτσι όπως τα γράφεις είναι λες σου έγινε το μοτέρ ζάχαρη
Νοθευμενη με νεφτη που σου πε η μηχανικάρα σου και σου έβγαλε προβλημα στην τρόμπα ? Πόσο παλιό είναι τ αμάξι ? Μήπως απλά ήταν τίγκα στο σκουπίδι και τα έφτυσε η τρόμπα ?
Κανονικά δεν έπρεπε καν να πα΄ρει μπροστά
Δεν βγάζω λάδι το βενζιναδικο γιατί δεν το ξέρω καν
Ήταν μικρή η ποσότητα...και είχε μέσα και άλλη για αυτό πήγαινε..τώρα τρέχα γυρεύε...το θέμα είναι γιατί να τα δίνουμε για τους μαλακες..το αμάξι πέντε ετών..δεν είναι παλιόΣιγά τη ζημιά βρε τύπε έτσι όπως τα γράφεις είναι λες σου έγινε το μοτέρ ζάχαρη
Νοθευμενη με νεφτη που σου πε η μηχανικάρα σου και σου έβγαλε προβλημα στην τρόμπα ? Πόσο παλιό είναι τ αμάξι ? Μήπως απλά ήταν τίγκα στο σκουπίδι και τα έφτυσε η τρόμπα ?
Κανονικά δεν έπρεπε καν να πα΄ρει μπροστά
Δεν βγάζω λάδι το βενζιναδικο γιατί δεν το ξέρω καν
με 98άρα ή 100άρα.Σε τετοια περίπτωση μπαίνεις κατευθείαν σε βενζινάδικο BP η Shell και γεμίζεις το ρεζερβουάρ ωστε να αραιώσει την νοθευμένη βενζίνη και να μην κανει μεγάλη ζημιά.
Ήταν μικρή η ποσότητα...και είχε μέσα και άλλη για αυτό πήγαινε..τώρα τρέχα γυρεύε...το θέμα είναι γιατί να τα δίνουμε για τους μαλακες..το αμάξι πέντε ετών..δεν είναι παλιό
με 98άρα ή 100άρα
Οταν ειναι κακής ποιότητας η βενζίνη χτυπάει κατευθείαν αισθητήρα λ, την εχει πάθει η ξαδέλφη μου ετσι.
Πήγα σε ένα πουστη έβαλα 20 ευρώ...και έβγαλε σοβαρή βλάβη..ακόμα τρέχω..ο μηχανικός μου είπε φουλ νοθευμένη με νεφτη.. τι προστασία υπάρχουν απέναντι στο καταναλωτή;
Με 20 ευρώ απορώ πως πήρε μπροστά για να βγάλει και βλάβη ... τεσπα
Τι βλάβη έβγαλε τύπε ?