sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.312
- Πόντοι
- 22.266
Εγώ στο σάξο βάζω την πιο φτηνή κ είμαι πάντα κερδισμένες κ μαζούτ καίει άμα λαχει να ουμε..
Εγώ στο σάξο βάζω την πιο φτηνή κ είμαι πάντα κερδισμένες κ μαζούτ καίει άμα λαχει να ουμε..
Ατηνεζος θέλει πιο πολύ έμβασμα ....Ανταλλάζεις κρεμαγιέρα με Αθηναίο ; Θα σου δώσει καθρέφτες και neon πιτσιλιστιρια
Απαίτησε η κυρά Μύκονο και Σαντορίνη ;Ατηνεζος θέλει πιο πολύ έμβασμα ....
Tον τσακωσε κ με τις κοσταρικανες τις προάλλες στη λίμνη ΒουλιαγμένηςΑπαίτησε η κυρά Μύκονο και Σαντορίνη ;
Τον χρεωκόπησε η ρουφιανα
Κοτσακα 2 φορες απο νοθευμενη βενζινη αλλαξα αντλια,τρομπα πως σκατα λεγεταιTον τσακωσε κ με τις κοσταρικανες τις προάλλες στη λίμνη Βουλιαγμένης
Είχανε σκηνικα
Εσύ έχεις όμως το μεγάλο σάξο τη ναυαρχίδα με όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα που μπλοκάρουν τον ΑΙ εγκέφαλο του σάξο..εγώ έχω το μικρό το 1124 ccΚοτσακα 2 φορες απο νοθευμενη βενζινη αλλαξα αντλια,τρομπα πως σκατα λεγεται
170 ευρω η καθε φορα
πες βενζιναδικαΚοτσακα 2 φορες απο νοθευμενη βενζινη αλλαξα αντλια,τρομπα πως σκατα λεγεται
170 ευρω η καθε φορα
Κοτσακα 2 φορες απο νοθευμενη βενζινη αλλαξα αντλια,τρομπα πως σκατα λεγεται
170 ευρω η καθε φορα
Βγάλε τα στη φόρα να σωθούμε
πες βενζιναδικα
δεν το περίμενα αυτοΝ.Ιωνια
γαμω τα πλαγκ ιν επι τη ευκαιριαδεν το περίμενα αυτο
τα καλυτεραγαμω τα πλαγκ ιν επι τη ευκαιρια
ρε τραβα γαμησου που θα μου πεις τ τα καλυτερατα καλυτερα
Δεν έχεις ιδέα...τα καλά βγάζουν 100-120 χλμρε τραβα γαμησου που θα μου πεις τ τα καλυτερα
4,5 ωρες να φορτισει και κραταει για 45 χλμ
και αν ειναι αφορτιστη η μπαταρια ρουφαει την βενζινη οπως εσυ το μεδουλι απο τα καβουροποδαρα
ρε τραβα γαμησου που θα μου πεις τ τα καλυτερα
4,5 ωρες να φορτισει και κραταει για 45 χλμ
και αν ειναι αφορτιστη η μπαταρια ρουφαει την βενζινη οπως εσυ το μεδουλι απο τα καβουροποδαρα
ηθελα να το πω και αυτο, οτι εχει την μαλακία του αιώνα , αλλα ειπα να μην ειμαι επιθετικοςΔεν έχεις ιδέα...τα καλά βγάζουν 100-120 χλμ
τι καλα ρε 45000 ευρω κανει το αμαξι που μου εδωσαν με δουλευεις;Δεν έχεις ιδέα...τα καλά βγάζουν 100-120 χλμ
βρε μουνοπανο καθε μερα κανει πανω απο 100 χλμ για την δουλεια το εχουμε δε το εχουμε οπως εσυ που πας μεχρι το επομενο στενο μια φορα την εβδομαδαδεν κανεις σωστη χρηση
Ειναι για συγκεκριμένα πραγματα αυτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ηθελα να το πω και αυτο, οτι εχει την μαλακία του αιώνα , αλλα ειπα να μην ειμαι επιθετικος
Έχει μοντέλα όμως που βγάζουν 100 χλμ.τι καλα ρε 45000 ευρω κανει το αμαξι που μου εδωσαν με δουλευεις;
και εχει αυτονομια η μπαταρια τοσο λιγο;
μας εχει γαμησει στην δουλεια