Νέα

Νοθεια σε τροφιμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Παει σύννεφο απ ο,τι  φαινεται  η νοθεια σε τροφιμα,αυτες τις μερες.Πηρα καφε κοντα στην Κανιγγος και ητανε μια σκονη που οταν την εβρασα ητανε  ενα πραμα μαυρο,ουτε μυριζε καθολου καφε.Μαγκες,προσεχτε.Υποθετω οτι αυτη  η δουλεια θα γινεται και σε λαδια κλπ τετοια ειδη πουυ σηκωνουνε νοθεια,ειδικα  αυτες τις μερες...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Πηρα καφε κοντα στην Κανιγγος και ητανε μια σκονη που οταν την εβρασα ητανε  ενα πραμα μαυρο,ουτε μυριζε καθολου καφε.

Μάλλον πρέπει να αναφέρεσαι σε χύμα προϊόν, και όχι τυποποιημένο/συσκευασμένο. :think:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Θα βάζουμε τον υπηρέτη μας να τα δοκιμάζει πριν από μας.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
Έχει απόλυτο δίκιο ο SONDERAGE και α΄φήστε τα αστεία καί τα δήθεν ευτράπελα, κινδινευει η υγεία μας καί ειδικά των πειδιών μικρής ηλικίας. Εκεί που πάει σύνεφο είναι σε μία μεγάλη αλυσίδα σούπερμάρκετ όχι μόνο η νοθεία αλλά καί τα μεταλλαγμένα φρούτα, έχουν την γεύση από χαρτοπετσέτες βρεγμένες.SERAPIS . ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΦΙΡΗΣ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ασχετο αλλα εφαγα χτες εναν γυρο που βρωμαγε κυριολεκτικα....ετοιμος ημουν να παρω καμια αγορανομια αλλα που τετοιες μερες....δεν ασχολειται κανεις με την δημοσια υγεια.....ολα στον αυτοματο πιλοτο....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ασχετο αλλα εφαγα χτες εναν γυρο που βρωμαγε κυριολεκτικα....ετοιμος ημουν να παρω καμια αγορανομια αλλα που τετοιες μερες....δεν ασχολειται κανεις με την δημοσια υγεια.....ολα στον αυτοματο πιλοτο....
Γεια σου Ελληναρά μου.
Δεν ασχοληθηκες εσυ που τον εφαγες κιολας, αλλά επρεπε η αγορανομια (το υγειονομικο μαλλον εννοεις) να εχει μυρισει τα νυχια του και να ερθει.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
Γεια σου Ελληναρά μου.
Δεν ασχοληθηκες εσυ που τον εφαγες κιολας, αλλά επρεπε η αγορανομια (το υγειονομικο μαλλον εννοεις) να εχει μυρισει τα νυχια του και να ερθει.
αλεξη εχεις κανενα προβλημα με τη γλιτσα :tickedoff:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Γεια σου Ελληναρά μου.
πρωτον δεν τον εφαγα εν τελει

δευτερον το αν εχει ο αλλος σαπια κρεατα και ψηνει γυρο ειναι θεμα αγορανομιας και ελεγχου οχι δικο μου

τριτον ειμαι αδιαφορος ισως ναι.....αλλα και να καλουσα ποιον ακριβως θα καλουσα;την ΔΙΑΣ;με τι κοστος για μενα και με τι ταλαιπωρια;με τι ειδικο βαρος να αποδειξω τι;και ποιος ακριβως ελεγκτικος μηχανισμος θα τον ελεγξει;αφου λεμε δεν λειτουργει τιποτα πια ....παλια αυτα ηταν θεματα αστυνομιας...απο την στιγμη που τον αγορανομικο-υγειονομικο ελεγχο ανελαβαν οι νομαρχιες κλπ εγιναν ολα της πουτανας.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

δευτερον το αν εχει ο αλλος σαπια κρεατα και ψηνει γυρο ειναι θεμα αγορανομιας και ελεγχου οχι δικο μου

τριτον ειμαι αδιαφορος ισως ναι.....αλλα και να καλουσα ποιον ακριβως θα καλουσα;την ΔΙΑΣ;με τι κοστος για μενα και με τι ταλαιπωρια;με τι ειδικο βαρος να αποδειξω τι;και ποιος ακριβως ελεγκτικος μηχανισμος θα τον ελεγξει;αφου λεμε δεν λειτουργει τιποτα πια ....παλια αυτα ηταν θεματα αστυνομιας...απο την στιγμη που τον αγορανομικο-υγειονομικο ελεγχο ανελαβαν οι νομαρχιες κλπ εγιναν ολα της πουτανας.....
Μην φερνεις την καταστροφη.
Ενα τηλεφωνο θα εκανες, ακομη και ανωνυμο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035

εισαι μαλακας θα γυριζες πισω θα του εκανες παραπονα και θα απειλουσες οτι θα φωναζες τις αρχες
αυτος σιγουρα για να το κουκουλωση θα σου εδινε να φας οτι αλλο θες και τα λεφτα σου πισω :birdman:για κατι τετοιες στιγμες ζουμε ρε α ρε πουστη τι εχασες :tickedoff:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εισαι μαλακας θα γυριζες πισω θα του εκανες παραπονα και θα απειλουσες οτι θα φωναζες τις αρχες
αυτος σιγουρα για να το κουκουλωση θα σου εδινε να φας οτι αλλο θες και τα λεφτα σου πισω :birdman:για κατι τετοιες στιγμες ζουμε ρε α ρε πουστη τι εχασες :tickedoff:
ναι ρε μαλακα αλλες δουλειες δεν ειχα θα γυριζα μες στο ψωλοκρυο πισω να κανω τον γραφικο ....και στην τελικη θα σου πει μια χαρα ειναι φιλε το κρεας μου.....αντε και τον πουλο....οι αλλοι το τρωνε....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
ναι ρε μαλακα αλλες δουλειες δεν ειχα θα γυριζα μες στο ψωλοκρυο πισω να κανω τον γραφικο ....και στην τελικη θα σου πει μια χαρα ειναι φιλε το κρεας μου.....αντε και τον πουλο....οι αλλοι το τρωνε....
καλα ρε μλκ και συ ψητοπωλειο δεν εχεις :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
απο αλλου τρως :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Λες να τον κερναγε και κανενα στουντιακι τυπε?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
Λες να τον κερναγε και κανενα στουντιακι τυπε?
δε ξερω ρε πλακα του καν εγω ειμαι χειροτερος απο αυτον θα το πεταγα το σουβλακι εννοειτε δεν θα ψωνιζα ξανα απο εκει και ουτε καν θα πηγαινε το μυαλο μου να τον καταγγειλω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δε ξερω ρε πλακα του καν εγω ειμαι χειροτερος απο αυτον θα το πεταγα το σουβλακι εννοειτε δεν θα ψωνιζα ξανα απο εκει και ουτε καν θα πηγαινε το μυαλο μου να τον καταγγειλω
καλα αυτο το χω....απο μαγαζι που μου βρωμησε κατι χρονια να περασουν δεν ξαναπαιρνω.....και το κανω και βουκινο παντου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom