Παει σύννεφο απ ο,τι φαινεται η νοθεια σε τροφιμα,αυτες τις μερες.Πηρα καφε κοντα στην Κανιγγος και ητανε μια σκονη που οταν την εβρασα ητανε ενα πραμα μαυρο,ουτε μυριζε καθολου καφε.Μαγκες,προσεχτε.Υποθετω οτι αυτη η δουλεια θα γινεται και σε λαδια κλπ τετοια ειδη πουυ σηκωνουνε νοθεια,ειδικα αυτες τις μερες...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νοθεια σε τροφιμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πηρα καφε κοντα στην Κανιγγος και ητανε μια σκονη που οταν την εβρασα ητανε ενα πραμα μαυρο,ουτε μυριζε καθολου καφε.
Μάλλον πρέπει να αναφέρεσαι σε χύμα προϊόν, και όχι τυποποιημένο/συσκευασμένο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Κάνετε αυταρχικο κυρια μου?Θα βάζουμε τον υπηρέτη μας να τα δοκιμάζει πριν από μας.
Έχει απόλυτο δίκιο ο SONDERAGE και α΄φήστε τα αστεία καί τα δήθεν ευτράπελα, κινδινευει η υγεία μας καί ειδικά των πειδιών μικρής ηλικίας. Εκεί που πάει σύνεφο είναι σε μία μεγάλη αλυσίδα σούπερμάρκετ όχι μόνο η νοθεία αλλά καί τα μεταλλαγμένα φρούτα, έχουν την γεύση από χαρτοπετσέτες βρεγμένες.SERAPIS . ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΦΙΡΗΣ.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Γεια σου Ελληναρά μου.ασχετο αλλα εφαγα χτες εναν γυρο που βρωμαγε κυριολεκτικα....ετοιμος ημουν να παρω καμια αγορανομια αλλα που τετοιες μερες....δεν ασχολειται κανεις με την δημοσια υγεια.....ολα στον αυτοματο πιλοτο....
Δεν ασχοληθηκες εσυ που τον εφαγες κιολας, αλλά επρεπε η αγορανομια (το υγειονομικο μαλλον εννοεις) να εχει μυρισει τα νυχια του και να ερθει.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.807
- Πόντοι
- 6.035
αλεξη εχεις κανενα προβλημα με τη γλιτσαΓεια σου Ελληναρά μου.
Δεν ασχοληθηκες εσυ που τον εφαγες κιολας, αλλά επρεπε η αγορανομια (το υγειονομικο μαλλον εννοεις) να εχει μυρισει τα νυχια του και να ερθει.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Moνο οσους συμπαθω παραθετω.αλεξη εχεις κανενα προβλημα με τη γλιτσα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
πρωτον δεν τον εφαγα εν τελειΓεια σου Ελληναρά μου.
δευτερον το αν εχει ο αλλος σαπια κρεατα και ψηνει γυρο ειναι θεμα αγορανομιας και ελεγχου οχι δικο μου
τριτον ειμαι αδιαφορος ισως ναι.....αλλα και να καλουσα ποιον ακριβως θα καλουσα;την ΔΙΑΣ;με τι κοστος για μενα και με τι ταλαιπωρια;με τι ειδικο βαρος να αποδειξω τι;και ποιος ακριβως ελεγκτικος μηχανισμος θα τον ελεγξει;αφου λεμε δεν λειτουργει τιποτα πια ....παλια αυτα ηταν θεματα αστυνομιας...απο την στιγμη που τον αγορανομικο-υγειονομικο ελεγχο ανελαβαν οι νομαρχιες κλπ εγιναν ολα της πουτανας.....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Μην φερνεις την καταστροφη.πρωτον δεν τον εφαγα εν τελει
δευτερον το αν εχει ο αλλος σαπια κρεατα και ψηνει γυρο ειναι θεμα αγορανομιας και ελεγχου οχι δικο μου
τριτον ειμαι αδιαφορος ισως ναι.....αλλα και να καλουσα ποιον ακριβως θα καλουσα;την ΔΙΑΣ;με τι κοστος για μενα και με τι ταλαιπωρια;με τι ειδικο βαρος να αποδειξω τι;και ποιος ακριβως ελεγκτικος μηχανισμος θα τον ελεγξει;αφου λεμε δεν λειτουργει τιποτα πια ....παλια αυτα ηταν θεματα αστυνομιας...απο την στιγμη που τον αγορανομικο-υγειονομικο ελεγχο ανελαβαν οι νομαρχιες κλπ εγιναν ολα της πουτανας.....
Ενα τηλεφωνο θα εκανες, ακομη και ανωνυμο.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ωραια ....δωσε νουμερο να παρω αλλη φορα.....Μην φερνεις την καταστροφη.
Ενα τηλεφωνο θα εκανες, ακομη και ανωνυμο.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.807
- Πόντοι
- 6.035
εισαι μαλακας θα γυριζες πισω θα του εκανες παραπονα και θα απειλουσες οτι θα φωναζες τις αρχεςπρωτον δεν τον εφαγα εν τελει
αυτος σιγουρα για να το κουκουλωση θα σου εδινε να φας οτι αλλο θες και τα λεφτα σου πισω για κατι τετοιες στιγμες ζουμε ρε α ρε πουστη τι εχασες
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
ωραια ....δωσε νουμερο να παρω αλλη φορα.....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ναι ρε μαλακα αλλες δουλειες δεν ειχα θα γυριζα μες στο ψωλοκρυο πισω να κανω τον γραφικο ....και στην τελικη θα σου πει μια χαρα ειναι φιλε το κρεας μου.....αντε και τον πουλο....οι αλλοι το τρωνε....εισαι μαλακας θα γυριζες πισω θα του εκανες παραπονα και θα απειλουσες οτι θα φωναζες τις αρχες
αυτος σιγουρα για να το κουκουλωση θα σου εδινε να φας οτι αλλο θες και τα λεφτα σου πισω για κατι τετοιες στιγμες ζουμε ρε α ρε πουστη τι εχασες
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.807
- Πόντοι
- 6.035
καλα ρε μλκ και συ ψητοπωλειο δεν εχειςναι ρε μαλακα αλλες δουλειες δεν ειχα θα γυριζα μες στο ψωλοκρυο πισω να κανω τον γραφικο ....και στην τελικη θα σου πει μια χαρα ειναι φιλε το κρεας μου.....αντε και τον πουλο....οι αλλοι το τρωνε....
απο αλλου τρως
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Λες να τον κερναγε και κανενα στουντιακι τυπε?εισαι μαλακας θα γυριζες πισω θα του εκανες παραπονα και θα απειλουσες οτι θα φωναζες τις αρχες
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.807
- Πόντοι
- 6.035
δε ξερω ρε πλακα του καν εγω ειμαι χειροτερος απο αυτον θα το πεταγα το σουβλακι εννοειτε δεν θα ψωνιζα ξανα απο εκει και ουτε καν θα πηγαινε το μυαλο μου να τον καταγγειλωΛες να τον κερναγε και κανενα στουντιακι τυπε?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
καλα αυτο το χω....απο μαγαζι που μου βρωμησε κατι χρονια να περασουν δεν ξαναπαιρνω.....και το κανω και βουκινο παντου....δε ξερω ρε πλακα του καν εγω ειμαι χειροτερος απο αυτον θα το πεταγα το σουβλακι εννοειτε δεν θα ψωνιζα ξανα απο εκει και ουτε καν θα πηγαινε το μυαλο μου να τον καταγγειλω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις