hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Μπαααα η Φιλίνη σε σχέση με τη Δούνια είναι 12 επίπεδα κάτω. Να έλεγες Σουλιώτη να συμφωνούσα.
βάλε και άλλα επίπεδα κάτω.Λίγα είπες
Μπαααα η Φιλίνη σε σχέση με τη Δούνια είναι 12 επίπεδα κάτω. Να έλεγες Σουλιώτη να συμφωνούσα.
βάλε και άλλα επίπεδα κάτω.Λίγα είπες
το χασαμε (απο τη βουλη) το κορμι πατριωτ' !
Την πήρε τουλάχιστον κανένας απ'αυτούς που την ψήφισαν τζάμπα,ή μόνο ;Δεν τα πήγε και άσκημα μέσα στην γενική πανωλεθρία της ΝΔ.
Τρίτη με +5.000 σταυρούς είναι.
με το εμειναν τυπε. Λες και εαν εβγαινε θα την εσκιζανΤην πήρε τουλάχιστον κανένας απ'αυτούς που την ψήφισαν τζάμπα,ή μόνο ;
Εγώ εννοούσα πριν,''μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου,ουδέν λάθος αναγνωρίζεται''!με το εμειναν τυπε. Λες και εαν εβγαινε θα την εσκιζαν
Kαι πριν και μετα το ιδιο αποτελεσμα ειναι τυπε. (Ασχετα το οτι κατεβηκε με ΝΔ)Την κρινω σαν ατομο για το τι μπορει να προσφερει εκτος απο κατι χοντρα που θα εριχναν καπιοι τυποι.Εγώ εννοούσα πριν,''μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου,ουδέν λάθος αναγνωρίζεται''!
ανεβασα ολα της τα γυμνα βιντεο σε ενα rar για οποιον ενδιαφερεται
και ολες τις φωτο εδω
ανεβασα ολα της τα γυμνα βιντεο σε ενα rar για οποιον ενδιαφερεται
και ολες τις φωτο εδω
Νονη το κανονι
εγω ηθελα παντως και Ρια Αντωνιου βουλευτινα
Πόσο καριόλα μπορεί να είναι η γυναίκα...
Κατά καιρούς έχει βγάλει έξω ακόμη και την κωλτρυπίδα της και χθες ξίνισε επειδή ο σκηνοθέτης έδειξε τα μπούτια της.
Πόσο καριόλα μπορεί να είναι η γυναίκα...
Κατά καιρούς έχει βγάλει έξω ακόμη και την κωλτρυπίδα της και χθες ξίνισε επειδή ο σκηνοθέτης έδειξε τα μπούτια της.