company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.652
- Πόντοι
- 31.558
εργαλείο πολιτικό, για να μην παρεξηγούμαστε
xaxaxaxa ΣΩΣΤΟΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όποια γκόμενα μουνάρα,σε οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο κι αν κατεβαίνει,διεκδικεί την ψήφο μου,θα της τη δώσω με αντάλλαγμα δύο τουλάχιστον δωρεάν βίζιτες με full πρόγραμμα,και εκπτώσεις για τις επόμενες!Τζάμπα ψήφο δεν έχει!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όποια γκόμενα μουνάρα,σε οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο κι αν κατεβαίνει,διεκδικεί την ψήφο μου,θα της τη δώσω με αντάλλαγμα δύο τουλάχιστον δωρεάν βίζιτες με full πρόγραμμα,και εκπτώσεις για τις επόμενες!Τζάμπα ψήφο δεν έχει!
Θα την ψηφίσεις τζαμπέ,να κονομάει τα βουλευτικά της,και να κάνει τις βίζιτές της στα μεγάλα πορτοφόλια;Κορόιδο πλέον δεν πιάνομαι,για κανέναν πούστη και καμία πουτάνα!Μουναρα η Νονη,πωωωω και χθες ηταν πολυ καυλα
λαθος καταλαβες,δεν ειπα για ψηφο,ειπα απλα οτι ειναι μουναρα,πρωτα να μου κατσει και μετα θα την ψηφιζω για πανταΘα την ψηφίσεις τζαμπέ,να κονομάει τα βουλευτικά της,και να κάνει τις βίζιτές της στα μεγάλα πορτοφόλια;Κορόιδο πλέον δεν πιάνομαι,για κανέναν πούστη και καμία πουτάνα!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Έχεις δίκιο,απλώς έβαλα μια ελάχιστη βάση ανταλλαγής!φτηνος εισαι φιλε
είναι πολλα τα λεφτα αρη
H Δούνια λοιπόν ανήκει στην κατηγορία των ευλογημένων γυναικών που όσο μεγαλώνουν γίνονται και καλύτερες.
Μπαααα η Φιλίνη σε σχέση με τη Δούνια είναι 12 επίπεδα κάτω. Να έλεγες Σουλιώτη να συμφωνούσα.στην ίδια κατηγορία παίζει και η φιλίνη
Μπαααα η Φιλίνη σε σχέση με τη Δούνια είναι 12 επίπεδα κάτω.
...σε βαρεσε η επιταχυνση των υποατομικων σωματιδιων στο κεφαλι...δεν εξηγειται αλλιως...γυναίκα εγγύηση,
πιο σίγουρη επένδυση ακόμα και από γερμανικά ομόλογα.
στην ίδια κατηγορία παίζει και η φιλίνη
όχι, μου έκατσε βαριά η πορεία του πάοκ και φέτος σε όλες τις διοργανώσεις....σε βαρεσε η επιταχυνση των υποατομικων σωματιδιων στο κεφαλι...δεν εξηγειται αλλιως...