Μπορείς να μας περιγράψεις την εμπειρία σου?
Θα μπορούσα , αν και πιθανών θα βάλω υποψηφιότητα για το βραβείο του Μιχάουζεν
Την κοπελιά όσο και αν φανεί απίστευτο την γνώρισα απο το bou , αν θυμούνται τα παιδιά απο το νήμα "μπουρδελο - κατάσταση Θεσσαλονίκης" ήταν μια που έμπαινε στο νήμα και ρωτούσε διάφορα γιατί ανησυχούσε για τον γκόμενό της αν την κερατώνει στα μπουρδέλα.
Μετά έκανε άλλο λογαριασμο απο αυτόν που πόσταρε αρχικά , και λόγω ενός πόστ που είχα κάνει στο σχετικό νήμα μου έστειλε εκείνη μήνυμα να με ρωτήσει κάτι , και έτσι γνωριστήκαμε. 'Hταν 23 χρονών απο οτι μου είπε τότε πριν ενάμιση χρόνο. Μετά της πρότεινα να κάνουμε κάτι για 200 ευρώ γιατί ήθελα να κάνω κάτι με μη επαγγελματία για την εμπειρία ... και αφού το σκέφτηκε κανα δυο μέρες τελικά δέχτηκε. Βασικά της το έφερα σιγά σιγά οτι ψάχνω για κάτι τέτοιο κτλ , και ευτυχώς δηλαδή που ήταν διαδυκτιακά γιατί απο κοντά δύσκολα θα πρότεινα κάτι τέτοιο.
Άλλες λεπτομέρειες δεν θέλω να γράψω γιατί η κοπέλα δεν είναι του επαγγέλματος ... και εκτός αυτού πιθανών να μας διαβάζει η να μας διαβάσει κάποια στιγμή.
Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να είναι το μόνο μέλος που γνώρισα real life , είχα γνωρίσει και έναν ακόμη μπουρδελιάρη μέσω ενός κοινού φίλου αλλά εκείνος δεν ξέρω αν ήταν μέλος στο bou η αν έγραφε στο σάιτ.