Νέα

Νομικη βοηθεια-συμβουλη για 2 μουρλα ατομα που προκαλουν,απειλουν κ βριζουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.640
Πόντοι
4.125
Θα σου πρότεινα την ώρα που κάνουν μανούρα να τους βιντεοσκοπήσεις με κάμερα, αν μπορείς βάλε και κάμερα παρακολούθησης με προσοχή στη νομοθεσία. Όταν δουν κάμερα σίγουρα θα μαζευτούν και θα έχεις στοιχεία που μπορεις να τα καταθέσεις όπου πιστεύεις οτι θα βρεις λύση ακόμη και διαπόμπευση στο ιντερνετ.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
η αληθεια ειναι οτι πολλοι δεν κανουν μυνησεις πλεον λογο κοστους κ τα αφηνουν ετσι

ο νομος της ζουγκλας εφαρμοζεται πλεον στο ελλαδισταν

ο καθενας ας σωσει το τομαρι του μαλακες κωλοελληνες ετσι οπως τα κανατε λουστειτε τα

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Υπαρχουν 2 ατομα γυναικα-αντρας που μενουν σε διπλανο σπιτι κ μας απειλουν κ μας βριζουν οικογενειακως για ασημαντους η για αγνωστους λογους. Επισης 2 φορες μας εκαναν μικροζημια στο αμαξι μας κ γενικα ειναι τρελοι. Εχω ακουσει οτι η γυναικα χριζει ψυχιατρικης εξετασης-θεραπειας αλλα δεν θελει να παει να κοιταχτει περαιτερω η κ οτι δεν θελει να παιρνει τα φαρμακα της. Τι κανω; Μας νευριαζει συνεχεια κ μας σπαει τα νευρα.

Παρακαλω οποιος εχει παρομοια κατασταση κ την ελυσε ας βοηθησει λεγοντας μου μια λυση.
Για νομικά θέματα ALEX71. Αν είσαι σε πολυκατοικία, ζήτα βοήθεια από τον διαχειριστή (για το θέμα της φασαρίας) και κάνε γνωστό σε κάποια συγκέντρωση της πολυκατοικίας το θέμα, μόνο και μόνο για να δικαιολογίσεις τις αντιδράσεις σου αργότερα. Αν και κάποιο χαστούκι δεν νομίζω να είναι άσχημη λύση. Μυρίζονται τον φόβο σας...
Πάρε την αστυνομία για να κάνει συστάσεις.
Και εγώ είχα θέματα πάρκινγκ πριν 20 χρόνια και μάλιστα με μπάτσο ασφαλίτη πρασινορουφιάνο. Το θέμα λύθηκε σχεδόν άμεσα. Απλά δεν περίμενε την αντίδρασή μου.
Πάντως είναι λεπτά θέματα και σου ταράζουν το νευρικό σύστημα.

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Ειδικα για τους γονεις μου που ειναι σχετικα μεγαλοι ανθρωποι κ με καποια προβληματα υγειας (πιεσης,ταχυκαρδιες) ειναι πολυ λεπτο θεμα κ περισσοτερο στεναχωριεμαι για την ταραχη τους.

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Εχουμε κανει 2 φορες επισκεψη στο αστυνομικο τμημα κ τους εκαναν μονο μια απλη συσταση. Μας λενε οτι δεν μπορουν να κανουν κατι παραπανω κ οτι δεν ασχολουνται με τετοια περιστατικα περαιτερω.
Δεν το είχα διαβάσει αυτό.
Να ξαναπάς και να πεις στα κωλόπαιδα που το παίζουν μπάτσοι, όπου τους πάιρνει, οτι τους καθιστάς υπεύθυνους για ό,τι συμβεί σε σένα και την οικογένειά σου. Κάντους αναφορά, πήγαινε στον προιστάμενό τους. Βάλε λυτούς και δεμένους. Κάποιον δικηγόρο γνωστό δεν έχεις, κάποιον μπάτσο έστω???
Κάντο στόχο σου. Πέρνα στην επίθεση. Μια φορά τρελοί αυτοί, 100 εσύ.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Υπαρχουν 2 ατομα γυναικα-αντρας που μενουν σε διπλανο σπιτι κ μας απειλουν κ μας βριζουν οικογενειακως για ασημαντους η για αγνωστους λογους. Επισης 2 φορες μας εκαναν μικροζημια στο αμαξι μας κ γενικα ειναι τρελοι. Εχω ακουσει οτι η γυναικα χριζει ψυχιατρικης εξετασης-θεραπειας αλλα δεν θελει να παει να κοιταχτει περαιτερω η κ οτι δεν θελει να παιρνει τα φαρμακα της. Τι κανω; Μας νευριαζει συνεχεια κ μας σπαει τα νευρα.

Παρακαλω οποιος εχει παρομοια κατασταση κ την ελυσε ας βοηθησει λεγοντας μου μια λυση.
μπουκαρεις μεσα στο σπιτι τους,και τους πλακωνεις στο ξυλο.αν δεν μπορεις παρε και κανενα κολλητο σου για βοηθεια.
και οι τρελοι να ξερεις το φοβουντε το ξυλο.οσο τρελοι και να ειναι θα την παρουν χαμπαρι να ξερεις.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Δεν το είχα διαβάσει αυτό.
Να ξαναπάς και να πεις στα κωλόπαιδα που το παίζουν μπάτσοι, όπου τους πάιρνει, οτι τους καθιστάς υπεύθυνους για ό,τι συμβεί σε σένα και την οικογένειά σου. Κάντους αναφορά, πήγαινε στον προιστάμενό τους. Βάλε λυτούς και δεμένους. Κάποιον δικηγόρο γνωστό δεν έχεις, κάποιον μπάτσο έστω???
Κάντο στόχο σου. Πέρνα στην επίθεση. Μια φορά τρελοί αυτοί, 100 εσύ.

+1

Η υπερβολική ευγένεια εξαφανίζει το σεβασμό. Έτσι γίνεται συνήθως.

Τρίξτους λίγο τα δόντια και σε λίγο θα σε αποκαλούν φίλο.  ;)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
μπουκαρεις μεσα στο σπιτι τους,και τους πλακωνεις στο ξυλο.αν δεν μπορεις παρε και κανενα κολλητο σου για βοηθεια.
και οι τρελοι να ξερεις το φοβουντε το ξυλο.οσο τρελοι και να ειναι θα την παρουν χαμπαρι να ξερεις.

Βρε αφού υπάρχει ο ΛΑΚΗΣ ο κομμουνιστοφάγος, γιατι να μπει σε τετοιο κοπο;

Απλά του στέλνει ενα πμ. οτι αυτοι ειναι απόγονοι κομμουνιστοσυμορητων που σφαξανε στο Μελιγαλά

και ολα μέλι-γάλα

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Σιγά ρε παλουκάρια αιμοβόρικα όλο ξύλο δίνεται   :2funny:

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Ευχαριστω πολυ ολους που απαντησανε με λογικη κ σοβαροτητα. Θα μελετησω αμεσα τις συμβουλες σας.
Επισης να ευχαριστησω κ αυτους που απαντησαν χιουμοριστικα κ μου ανεβασαν λιγακι την διαθεση.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σιγά ρε παλουκάρια αιμοβόρικα όλο ξύλο δίνεται   :2funny:

Kαι γαμάμε και δέρνουμε, άμα λάχει

Ευχαριστω ολους που απαντησανε με λογικη κ σοβαροτητα. Θα μελετησω αμεσα τις συμβουλες σας.
Επισης να ευχαριστησω κ αυτους που απαντησαν χιουμοριστικα κ μου ανεβασαν λιγακι την διαθεση.

Ποιός σου απάντησε με λογικη κ σοβαροτητα;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
συνεχης ενημερωση ... πριν 3 ωρες ο χρηστης : maxhths ταξιδευε προς τρικαλα για επαγγελματικους λογους , και η κοπελα που μενει απεναντι του (την οποια χαρακτηριζει τρελη ) , τον ακολουθησε στο κτελ και εκατσε επιτηδες διπλα του .. παραθετω το σχετικα αποσπασμα και το τι ακολουθησε , με τον χρηστη μαχητη , να μην μπορει να συγκρατησει τα νευρα του ...

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16

Αγαπητέ Μαχητή,
Η διαδικασία που ακολουθείς σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να συμβουλευτείς κάποιον δικηγόρο. Μάλλον θα σου προτείνει να πας να καταθέσεις κάποια στοιχεία σε κάποιο αστυνομικό τμήμα και να κάνεις μήνυση.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

α)Είναι Ελληνες ή αλλοδαποί;
β)Εχουν εισόδημα απο νόμιμη πηγή;
γ)Η ηλικία τους;

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Σκεφτομαι επισης τον αντρα να τον καταγγειλω επειδη ειναι συνταξιουχος κ παραλληλα δουλευει ταξι ! Που ομως;

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σκεφτομαι επισης τον αντρα να τον καταγγειλω επειδη ειναι συνταξιουχος κ παραλληλα δουλευει ταξι ! Που ομως;

Στον Ακη τον Τζοχατσοπουλο.

Θα τα πει όλα τα ονόμα των λαμογιών

προκειμένου να την βγάλει λάδι

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68