εχω χάσει το ελληνικό κινητό βλάκα... και περιμένω την sim από την Ελλάδα fb Εχεις πμ
OP OP ADMIRAL GR Τιμημένος Εγγρ. 27 Αυγ 2005 Μηνύματα 15.363 Κριτικές 3 Like 7.014 Πόντοι 1.486 7 Μαΐ 2020 #81 tramountana έγραψε: εχω χάσει το ελληνικό κινητό βλάκα... και περιμένω την sim από την Ελλάδα fb Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εχεις πμ
tramountana έγραψε: εχω χάσει το ελληνικό κινητό βλάκα... και περιμένω την sim από την Ελλάδα fb Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εχεις πμ
sex volcano Γλομπεο-Μύστης Εγγρ. 15 Οκτ 2012 Μηνύματα 27.179 Κριτικές 184 Like 45.076 Πόντοι 22.266 7 Μαΐ 2020 #82 amjik έγραψε: .. έχω σέ θυρίδα δύο λίρες τέσσερα δολάρια Καναδά έξη στριγκακια 20 προφυλακτικά παλαιά stop κ ένα δονητη...αν πεθάνω τί θα απογινουν αυτά?? Κλικ για ολόκληρη προβολή... η τραπεζικη θυριδα δεν κληρονομειται παραμαονο αν εχεις ορισει συνδικαιουχο !!!ρωτησε κ τραπεζικο φιλε
amjik έγραψε: .. έχω σέ θυρίδα δύο λίρες τέσσερα δολάρια Καναδά έξη στριγκακια 20 προφυλακτικά παλαιά stop κ ένα δονητη...αν πεθάνω τί θα απογινουν αυτά?? Κλικ για ολόκληρη προβολή... η τραπεζικη θυριδα δεν κληρονομειται παραμαονο αν εχεις ορισει συνδικαιουχο !!!ρωτησε κ τραπεζικο φιλε
pezoporos Ενεργό Μέλος Εγγρ. 25 Ιουν 2009 Μηνύματα 5.548 Κριτικές 8 Like 3.363 Πόντοι 786 7 Μαΐ 2020 #83 amjik έγραψε: .. έχω σέ θυρίδα δύο λίρες τέσσερα δολάρια Καναδά έξη στριγκακια 20 προφυλακτικά παλαιά stop κ ένα δονητη...αν πεθάνω τί θα απογινουν αυτά?? Κλικ για ολόκληρη προβολή... νομίζω πάει στο άνοιγμα ο κληρονόμος με τον εφοριακό
amjik έγραψε: .. έχω σέ θυρίδα δύο λίρες τέσσερα δολάρια Καναδά έξη στριγκακια 20 προφυλακτικά παλαιά stop κ ένα δονητη...αν πεθάνω τί θα απογινουν αυτά?? Κλικ για ολόκληρη προβολή... νομίζω πάει στο άνοιγμα ο κληρονόμος με τον εφοριακό