Νέα

Νομικά-Δικαστικά.Υποθέσεις,ερωτησεις κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μια που ειμαστε ενα φορουμ με πολλαπλή γκαμα θεατων,πιστευω οτι ενα τετοιο θεμα ελειπε..
Εχουμε και τον Alex να μας συμβουλευει και να σχολιάζουμε τα πασης φυσεως θεματα που συνανταμε ή μας απασχολουν..
Ειδα αυτό και θελω τη γνωμη των νομικών ως προς την παραγραφή ενός εγκληματος..Ισχύει και μετα την 25ετία?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.076
Πόντοι
22.266
ο ισκεντερ ειναι εγγυηση

παραγρφη στην 20ετια αν ισχυει το ιδιο και στο γερμανικο ποινικο κψδικα και ασφαλως αν δεν υσχυει θα πρεπει να ζητηθι απο τις γρμανικες αρχες να εκδοθει εκει

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Έκανε το έγκλημα και ήλθε στη μπανανία για να μείνει ατιμώρητος

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
Μια που ειμαστε ενα φορουμ με πολλαπλή γκαμα θεατων,πιστευω οτι ενα τετοιο θεμα ελειπε..
Εχουμε και τον Alex να μας συμβουλευει και να σχολιάζουμε τα πασης φυσεως θεματα που συνανταμε ή μας απασχολουν..
Ειδα αυτό και θελω τη γνωμη των νομικών ως προς την παραγραφή ενός εγκληματος..Ισχύει και μετα την 25ετία?

απ οσα ξερω η παραγραφη ειναι ελληνικη νομικουρα - αντε να ισχυει και σε μερικες αλλες μπανανιες

στα σοβαρα κρατη δεν εχει τετοια κολπα

πχ κυνηγανε ακομα ναζι, για εγκληματα που εγιναν πριν 75 χρονια, ας ειναι και 100 χρονων ο κατηγορουμενος, θα τον στειλουν στο σκαμνι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Πολυ ωραιο θεμα Ναυαρχε. Και στους δυσκολους καιρους που προκειται να ερθουν, νομιζω οτι μπορει να μονιμοποιηθει σαν θεμα, με συμβουλες σε ανθρωπους που δεν εχουν την δυνατοτητα να λυνουν τις αποριες που εχουν για καποια δικαστικα μικροπροβληματα. Επαναλαμβανω για ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Οπως μπορει να γινει και νημα και για αλλα θεματα, εκτος ιατρικων, που θα μπορουσαν να δινουν μια πρωτη αποψη για οικονομικα, λογιστικα κλπ. θεματα. Φτανει μονο να μην τα μπαχαλευουμε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

αν δεν με απατά η μνημη μου για τον φόνο ο χρόνος παραγραφής είναι τα 20 χρόνια (στην Ελλάδα)

στην Γερμανία νομίζω δεν παραγράφεται..

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
αν δεν με απατά η μνημη μου για τον φόνο ο χρόνος παραγραφής είναι τα 20 χρόνια (στην Ελλάδα)

στην Γερμανία νομίζω δεν παραγράφεται..

30 Jahre: Taten, die mit lebenslanger Freiheitsstrafe bedroht sind
20 Jahre: Taten, die mit Freiheitsstrafen von über zehn Jahren bedroht sind
10 Jahre: Taten, die mit Freiheitsstrafen von über fünf bis zu zehn Jahren bedroht sind
5 Jahre: Taten, die im Höchstmaß mit Freiheitsstrafen bis zu fünf Jahren bedroht sind
3 Jahre: bei allen übrigen Taten

ας περιμένουμε και το λαδάκη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης

30 Jahre: Taten, die mit lebenslanger Freiheitsstrafe bedroht sind
20 Jahre: Taten, die mit Freiheitsstrafen von über zehn Jahren bedroht sind
10 Jahre: Taten, die mit Freiheitsstrafen von über fünf bis zu zehn Jahren bedroht sind
5 Jahre: Taten, die im Höchstmaß mit Freiheitsstrafen bis zu fünf Jahren bedroht sind
3 Jahre: bei allen übrigen Taten

ας περιμένουμε και το λαδάκη
:coffee:
對啊

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πού ειναι ο Αλεx να μας απαντησει υπευθυνα...

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Πού ειναι ο Αλεx να μας απαντησει υπευθυνα...

με τι αχολιεται ο κοσμακης ..... και τι μας ενδιαφέρει τι εκανε ? αστον άνθρωπο πες οτι τον χασατε .... μην ασχολεισαι γιουνανικο κρατος .... να πουνε οτι κανανε λαθος και να τον αφησουν να παει οπου θελει ... τι του εμεινε να ζησει ? ουτε να γαμησει δεν μπορει πλεον ο γερακος ...

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
με τι αχολιεται ο κοσμακης ..... και τι μας ενδιαφέρει τι εκανε ? αστον άνθρωπο πες οτι τον χασατε .... μην ασχολεισαι γιουνανικο κρατος .... να πουνε οτι κανανε λαθος και να τον αφησουν να παει οπου θελει ... τι του εμεινε να ζησει ? ουτε να γαμησει δεν μπορει πλεον ο γερακος ...

Εχει λεφτα αγορι μου ομως αυτα μετρανε.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εγω αλλο ρωτησα..Ισχυει μετα 25+ χρονια το εγκλημα ή εχει παραγραφεί???

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Εγω αλλο ρωτησα..Ισχυει μετα 25+ χρονια το εγκλημα ή εχει παραγραφεί???

Στην Ελλάδα έχει παραγραφεί
Σε άλλες χώρες όμως πχ Γερμανία δεν ξέρω αν και πότε παραγράφεται
Η κάθε χώρα έχει τους  δικούς της νόμους

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αλλο θεμα:
Πεθαινει καποιος με χρεη στο Δημοσιο..Μου ετυχε εμενα να πεθανει ο πεθερός μου με χρεη στην Εφορία..
-Τα χρεη κυνηγούν τους συγγενεις?
-Χρειαζεται να κανουν οι συγγενεις αποποίηση κληρονομιάς?

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Ναι τους κυνηγουν,Για αυτο γινεται απο πολλους αποποιηση κληρονομιας ,αν τα χρεη την κανουν ασυμφορη.
Οταν κληρονομεις κληρονομεις και τις υποχρεωσεις του αποθανωντος.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
το θεμα ειναι και φοροτεχνικο θαλεγα.Αν τα χρεη ειναι ασυμφορα ως προς την κληρονομια,οπωσδηποτε αποποιηση.

Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
280
Πόντοι
21
Αλλο θεμα:
Πεθαινει καποιος με χρεη στο Δημοσιο..Μου ετυχε εμενα να πεθανει ο πεθερός μου με χρεη στην Εφορία..
-Τα χρεη κυνηγούν τους συγγενεις?
-Χρειαζεται να κανουν οι συγγενεις αποποίηση κληρονομιάς?

Υπαρχει μια διαδικασια (δε ξερω ακριβως πως τη λενε) που μπορεις να κανεις αποδοχη κληρονομιας εν μερη
δηλαδη τα οποιαδηποτε χρεη ξοφλουντε μονο απο αυτα που κληρονομησες , τη δικια σου περιουσια δε μπορει να την αγγιξουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom