μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.367
- Πόντοι
- 2.646
Πολύ ώρα μιλάνε οι καθυστερημένοι και ένας τσαμπουκάς δε γίνεται
ειδες βουτα η πλατφορμαΤι φορανε ρε νιαμου....? American gladiators γιναμε....
γελαμε, κοριδευουμε, σκουπιδιαζουμε, αλλα στηριζουμε.....ειδες βουτα η πλατφορμα
στηριζουμε κρητικοπουλα ειναι μαλλον..ειπε ιντα να κανω :S :S :Sγελαμε, κοριδευουμε, σκουπιδιαζουμε, αλλα στηριζουμε.....
να φανταστω τους στηριζεις ολους ε :S :S :S βλεπω να παει απατο και το μπεικ :S :S :Sεχασε ο αρης,χανει ο φετελ,χανει ο θρυλος και η μπετονιερα δεν παει καθολου καλα :'( :'( :'(
ποσο χαλια βραδυα θεε μου...θα δω μπεικ οφ γκρις να ησυχασει η ψυχη μου
οταν ειναι στα 4 δεν παιζετε μαν....Τραιανα Ρούλς ρε νιαμου
alekos26 :S :S :Sαρχιζει να γινεται ενδιαφερον.καποια ειπε εδώ στην σαβανα που είμαι θελω να τα ρουφηξω όλα.
Τυπε την άλλη φορα στήριξα τη γρετζολα και μετά την ψήφο μου έβγαλε ένα βίντεο διαφήμισης και έγραφε αν δεις το βίντεο έχεις δικαίωμα να ξαναψηφισεις.
2 σελιδες γραψαμε ρε νιμου νου σου θα πω στο νηματοθετη να σε διαγραψει :S :S :Sξεκιναω ανασκοπηση στην μια σελιδα που θα εχετε γραψει
νιαμου-ε νιαμου :S :S :S
θα παρει φορα τυπε :S :S :S2 σελιδες γραψαμε ρε νιμου νου σου θα πω στο νηματοθετη να σε διαγραψει :S :S :S
ολοι ντωνια σαλονακι ρε νιαμου.... ....δειτε κ το βιντεακι... :SΣτηρίξτε Τραιανα ρε νιαμου τζάμπα ειναι
θα ξηγηθει τσιμπουκι μολις βγει τυπε αν στηριξουμε :S :S :SΣτηρίξτε Τραιανα ρε νιαμου τζάμπα ειναι