troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.597
- Πόντοι
- 5.506
ησουν εισαι και θα εισαι ο γκουρμε φιλος μου....Να ανοιξεις και τη φιαλη Macallan που σου ειχα κανει δωρο και θα φερω και ξηροκαρπια macadamia....
ησουν εισαι και θα εισαι ο γκουρμε φιλος μου....Να ανοιξεις και τη φιαλη Macallan που σου ειχα κανει δωρο και θα φερω και ξηροκαρπια macadamia....
ησουν εισαι και θα εισαι ο γκουρμε φιλος μου....
θα κανονισουμε να ερθεις μια μερα με το παπι στην βιλα μου στο μοντε καρλο αγαπητε μου...Και εσυ ησουν,εισαι και θα εισαι ο αναρχοαπλυτος αστεγος δικος μου φιλος....
θα κανονισουμε να ερθεις μια μερα με το παπι στην βιλα μου στο μοντε καρλο αγαπητε μου...
θα κανονισουμε να ερθεις μια μερα με το παπι στην βιλα μου στο μοντε καρλο αγαπητε μου...
πηρες το τρικυκλο του φαλαφελακια? :S :S :SΤο πουλησα το παπι τυπε...τι να το κανω τωρα πια; :'(
πηρες το τρικυκλο του φαλαφελακια? :S :S :S
θα σε εχω στο νου μου καπου θα σε χωσω υπομονη... :S :S :SΟχι τυπε το πουλησα γιατι εκλεισε το σουβλατζιδικο που δουλευα και εμεινα χωρις δουλεια.... :'(
θα σε εχω στο νου μου καπου θα σε χωσω υπομονη... :S :S :S
Ελπιζω να μην εννοεις το στομαχι σου τυπε... :S :S :S
ρε νιαμου
:S :S :S
:S :S :Sρε νιαμου
στον πεο σου ολα νασσορε νιαμου
τυπε εισαι ενταξει :S :S :SΝιαμου θα παραστω σημερα στο νημα...το νου σας ρεμαλια.
νασο βρισκεσαι σε ανατολικες χωρες τωρα :S :S :Sολοι μαζι για σκουπιδιασμα σημερα ρε νιαμου
τι ανωμαλες φαντασιωσεις εχεις ρε τυπε :S :S :S στηριζωβαλαβανη με ορεστη τσανγκ
τι ανωμαλες φαντασιωσεις εχεις ρε τυπε :S :S :S στηριζω