ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
μια σελιδα σε 2 ημερες τυπε :S :S :Sθα πιασει τις 100 σελιδες το νημα?
τυπε λες να βρεξει :S :S :SΑρνιακος προαναγγελει κατακλυσμο με το χαμογελο του λαδεμπορα στην κατοχη :S :S :S
τι γλιτσας ειναι αυτος ρε τυπε :S :S :Sτυπε λες να βρεξει :S :S :S
....Ναθαναηλ ετοιμη να αγωνιστει :S :S :S
εχει ενα ξανθο τωραΚαι στο bake off του αλφα εχει 2 μιλφαρες και 2 πιπινακια δυνατα..
να ζητησω διαγραφη τυπε;στο τσακ ειμαι :-( :S :S :Sανα που προσπαθει"χθες ηρθαμε και μου φαινεται σαν να χει περασει μηνας" "προσπαθουμε να πλαναρουμε τι θα κανουμε με το φαγητο" νασο αρκετα ειπωθηκαν...το παιχνιδι προσφερε οτι πολυτιμοτερο μπορουσε κι εκανε τον κυκλο του :S :S :S
οχι ρε κατσε..αρχη ειναι θα παει και χειροτερα πιστευω :S :S :Sνα ζητησω διαγραφη τυπε;στο τσακ ειμαι :-( :S :S :S
Κυπριος caveman δεν τρωει κρεας............
ψημενο... :S :S :S
σουρεαλ εικονα αναπουπροσπαθει με ψαθακι και απο πισω βιλεντα με ψαθινο μαλλι να αναμεζει :S :S :S
η θα αρχισουμε σκουπιδιασμα η θα πεσουν μπινελικια στους επισκεπτες :S :S :SΣτηριζω πλατφορμα να μεινει,μπας κι αρχισει να ποσταρει ο πουτσας....
ανα που προσπαθει"χθες ηρθαμε και μου φαινεται σαν να χει περασει μηνας" "προσπαθουμε να πλαναρουμε τι θα κανουμε με το φαγητο" νασο αρκετα ειπωθηκαν...το παιχνιδι προσφερε οτι πολυτιμοτερο μπορουσε κι εκανε τον κυκλο του :S :S :S