Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
για 1 λεπτο περιπου :S :S :S εσυ τυπεΤο είδες σήμερα τύπε; :S :S :S
για 1 λεπτο περιπου :S :S :S εσυ τυπεΤο είδες σήμερα τύπε; :S :S :S
για 1 λεπτο περιπου :S :S :S εσυ τυπε
ρε νιαμου τι γινεται εδω ;το νιμου το αλλο που γαμιεται :S :S :S
δεν εμφανιστηκε σημερα εδω :S :S :S τυπε μπραβο μας,τους πεισαμε στην πρεμιερα να βλεπουν το σοου και εμεις στην μας :S :S :Sρε νιαμου τι γινεται εδω ;το νιμου το αλλο που γαμιεται :S :S :S
εισαι σκληρος αλλα δικαιος τυπε :S :S :SΟύτε λεπτό τύπε :S :S :S
Κοργιαλας εφτιαξε λεει ποτο απο μανγκο.καρυδα,τι στον πουτσο δεν ξερω το λιωμιδι :-(
σαν τους φυλακοβιους που ριχνουν στην κατσαρολα χλωρινες,σοδες,σαπια φρουτα και ποντικια για να κανουν τσιπουρο :S :S :S
το νιμου ο Ηell τυπε.στην αποστασια παλι :S :S :SΠοίο απ' όλα τύπε; :S :S :S
εισαι σκληρος αλλα δικαιος τυπε :S :S :S
20 επισκεπτες τωρα τυπε :S :S :Sδεν εμφανιστηκε σημερα εδω :S :S :S τυπε μπραβο μας,τους πεισαμε στην πρεμιερα να βλεπουν το σοου και εμεις στην μας :S :S :S
το νιμου ο Ηell τυπε.στην αποστασια παλι :S :S :S
20 επισκεπτες τωρα τυπε :S :S :S
Κοργιαλας εφτιαξε λεει ποτο απο μανγκο.καρυδα,τι στον πουτσο δεν ξερω το λιωμιδι :-(
σαν τους φυλακοβιους που ριχνουν στην κατσαρολα χλωρινες,σοδες,σαπια φρουτα και ποντικια για να κανουν τσιπουρο :S :S :S
τυπε αυτος ηταν υποχρεωμενος να λειπει..αφου ειναι ο νηματοθετης :S :S :SΜιλάς κ εσύ τυπε που σημερα έλειπες;; :S :S :S
η σκεψη μου ηταν εδω ομως τυπε-χωρια την αγωνια που ειχα για την εξελιξη των αγωνισματων :S :S :SΜιλάς κ εσύ τυπε που σημερα έλειπες;; :S :S :S
θα κανουν εγγραφη μετα απο χρονια για να λενε οτι παρακολουθουσαν το σαη χρονια :S :S :S20 επισκεπτες τωρα τυπε :S :S :S
σε λιγες μερες θα μπαινουν στο νημα και θα ειναι μονοι τους τυπε :S :S :Sθα κανουν εγγραφη μετα απο χρονια για να λενε οτι παρακολουθουσαν το σαη χρονια :S :S :S
η σκεψη μου ηταν εδω ομως τυπε-χωρια την αγωνια που ειχα για την εξελιξη των αγωνισματων :S :S :S
σε λιγες μερες θα μπαινουν στο νημα και θα ειναι μονοι τους τυπε :S :S :S
τυπε εμεις οι 3 ειμαστε πολυ ευαισθητοι-αγωνιουμε για το παιχνιδι-για αυτο δεν κοιμομαστε τα βραδυα :-( :S :S :SΣε πιστεύω τύπε γιατί κ εγώ την ίδια αγωνία με σένα είχα.. :S :S :S