Επισκέπτης
σου ευχομαι καλες και χαρουμενες γιορτες αξιοσεβαστε χελ με αγαπη και ειρηνη....
Απο τωρα ρε μαλακα μου ευχεσαι;Σκεφτεσαι να αποδημησεις;
σου ευχομαι καλες και χαρουμενες γιορτες αξιοσεβαστε χελ με αγαπη και ειρηνη....
παρε και στον τρουμπ ενα χαρτοκουτο ρε τυπε..μην τον φαει το αγιαζι :S :S :SΤο τρικυκλο του το ειχα παρει εγω τυπε απο την εποχη του Σαυραβαιβορ 1 οταν συνεχως εμπαινε στο νημα με καθυστερηση γιατι και καλα αργουσε στις συγκοινωνιες....ηταν αλλη μια συγκινητικη μου προσφορα προς το σαι και τα εκατομμυρια των κλωνων του.
Το τρικυκλο του το ειχα παρει εγω τυπε απο την εποχη του Σαυραβαιβορ 1 οταν συνεχως εμπαινε στο νημα με καθυστερηση γιατι και καλα αργουσε στις συγκοινωνιες....ηταν αλλη μια συγκινητικη μου προσφορα προς το σαι και τα εκατομμυρια των κλωνων του.
στην βιλα μου στο μοντε καρλο αυτην την στιγμη εχει ηπιο καιρο...παρε και στον τρουμπ ενα χαρτοκουτο ρε τυπε..μην τον φαει το αγιαζι :S :S :S
θα φορεσω μπορδοροδοκοκκινο γιλεκο και θα κανω σαματα εξω απο το τροχοσπιτο σου :S :S :Sστην βιλα μου στο μοντε καρλο αυτην την στιγμη εχει ηπιο καιρο...
ελα παρισι ρε νιμου, ειναι τιγκα στους μπαχαλακηδες....στην βιλα μου στο μοντε καρλο αυτην την στιγμη εχει ηπιο καιρο...
θα φορεσω μπορδοροδοκοκκινο γιλεκο και θα κανω σαματα εξω απο το τροχοσπιτο σου :S :S :S
εχω κανονισει ψωνια στα ηλυσια την αλλη εβδομαδα...εδωσα διαταγη και ολα θα ειναι κουλελα παρισι ρε νιμου, ειναι τιγκα στους μπαχαλακηδες....
κονσερβες για το χριστουγεννιατικο τραπεζι θα παρεις τρουμπ...? :S :S :Sεχω κανονισει ψωνια στα ιλισια την αλλη εβδομαδα...εδωσα διαταγη και ολα θα ειναι κουλ
κονσερβες για το χριστουγεννιατικο τραπεζι θα παρεις τρουμπ...? :S :S :S
στο διορθωσα νιμου....3 ι θελει.....
je pars ειναι το λε πουλ στα ελληνικα ντοντι?Εξκιουζ εμουα.....κ je pars....
φτανει πια με τα κοπλιμεντα..δεν μας τουμπαρεις ετσι :S :S :Sα να χαθητε ρεμπελοι ρεμπεσκεδες ναυαγια λεπροι.....
ουι μονσερι...je pars ειναι το λε πουλ στα ελληνικα ντοντι?
σας αγαπωφτανει πια με τα κοπλιμεντα..δεν μας τουμπαρεις ετσι :S :S :S
στην βιλα μου στο μοντε καρλο αυτην την στιγμη εχει ηπιο καιρο...
ελα τυπε....χαθηκαμε....Δεν υπαρχουν βιλες στο Μοντε Καρλο ρε ξεγανωτε τενεκε αλλα επαυλεις....