Νέα

'Nomads 2'

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πoιο Σαπακι Θα κερδισει;

• Μοργκαν-Μιμος του Μπεν Αφλεκ

Ψήφοι: 2 8,0%
  • Αθηνα-τσιμπουκοπνιχτρα

Ψήφοι: 2 8,0%
  • Νταρια-Βιζιτα στα ΗΑΕ

Ψήφοι: 4 16,0%
  • Χανταμπακοπουστρακης

Ψήφοι: 17 68,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    25

Επισκέπτης
Παντως εξυπνο κολπο να αφησουν τον Τσανγκ να νικησει για να πσει ο δημοφιλης Νασος απεναντι στον κυπριο και να τον διωξει. Παιζουν επιστημονικα οι βετερανοι ριαλιτζηδες. Αυτα βεβαια τα διδαξε ο στρατηλατης Πανος.

nontas82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
2.581
Πόντοι
456
εχει ρεψει ο γουρλωματης! Ακουγονται παντου τα βογγητα της στρογγολοκωλης πουταναρας!
οτι προλαβει να γαμησει ο αχριστεας γιατι μετα το παιχνιδι θα βρεθει χορηγος για το πουτανακι  :headbaning1:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
ΣΑΣ ΠΤΥΩ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ!!! :vomit:
δεν θα μεινει σαλιο κριειτορ :S :S :S
που σε είχε δέσει η ελλεηνιδα τόσες μέρες?
χονδρο αυτο κινεζικο ελλατωματικο λεγκο :S :S :S
Εμενα ρε το βαρβατο αρσενικο;Τον αντρα που περπαταει και υγραινονται ολα τα μουνακ.....ερχομαι γουτσου γουτσου μου! :S :S :S
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ζουμε σε ενα κοσμο που μπαναρουν μεχρι και τον πιο καλτ κλωνο τον Μορταδο....τιποτα δεν εχει μεινει ορθιο στο σαι. :'(

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Ζουμε σε ενα κοσμο που μπαναρουν μεχρι και τον πιο καλτ κλωνο τον Μορταδο....τιποτα δεν εχει μεινει ορθιο στο σαι. :'(
κι εστ σε μορταδο τυπε?αα ειχα πμ σημερα που μου ζητουσε φωτο και κωδικους για βολα :headbang:  :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
κι εστ σε μορταδο τυπε?αα ειχα πμ σημερα που μου ζητουσε φωτο και κωδικους για βολα :headbang:  :S :S :S
σας πτυω και της δυο....νιαμου :S :S :S

Επισκέπτης

Μορταδος παιδι μου για να μαθαινεις ητο εκεινο το νικ που ειχε δημιουργησει ενα νημα οτι και καλα θα πηγαινε στη Μολδαβια για ενα μουνι που του ζηταγε λεφτα και μετα εξαφανιστηκε για να ακολουθησει ενα απο τα πιο επικα μπαχαλεματα στην ιστορια του σαι.Κλασσικα καποιος κομπλεξακιας διεγραψε το νημα και ετσι χαθηκαν επικες ατακες που θα αλλαζες δεκα μασελες απο τα γελια.

σας πτυω και της δυο....νιαμου :S :S :S

Ου ε μεσιε πουρκουανον;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
απορω με ολες σας...και ο θειο μεσα

Επισκέπτης
Ο κλωνος Celebc ειναι ενας καλλιεργημενος ταινιοφιλος που του αρεσει παραλληλα να μπαχαλευει...ετσι τον οραματιστηκα και ετσι τον εδωσα στον λαο του Μπου ντοτ κομ! :S :S :S

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
λα κασα ντε παπελ τυπε :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Μορταδος παιδι μου για να μαθαινεις ητο εκεινο το νικ που ειχε δημιουργησει ενα νημα οτι και καλα θα πηγαινε στη Μολδαβια για ενα μουνι που του ζηταγε λεφτα και μετα εξαφανιστηκε για να ακολουθησει ενα απο τα πιο επικα μπαχαλεματα στην ιστορια του σαι.Κλασσικα καποιος κομπλεξακιας διεγραψε το νημα και ετσι χαθηκαν επικες ατακες που θα αλλαζες δεκα μασελες απο τα γελια.

Ου ε μεσιε πουρκουανον;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Ο κλωνος Celebc ειναι ενας καλλιεργημενος ταινιοφιλος που του αρεσει παραλληλα να μπαχαλευει...ετσι τον οραματιστηκα και ετσι τον εδωσα στον λαο του Μπου ντοτ κομ! :S :S :S
στηριζω....αν και σου χαλασε και βλεπει μονο μικυμαου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom