Επισκέπτης
Παντως εξυπνο κολπο να αφησουν τον Τσανγκ να νικησει για να πσει ο δημοφιλης Νασος απεναντι στον κυπριο και να τον διωξει. Παιζουν επιστημονικα οι βετερανοι ριαλιτζηδες. Αυτα βεβαια τα διδαξε ο στρατηλατης Πανος.
οτι προλαβει να γαμησει ο αχριστεας γιατι μετα το παιχνιδι θα βρεθει χορηγος για το πουτανακιεχει ρεψει ο γουρλωματης! Ακουγονται παντου τα βογγητα της στρογγολοκωλης πουταναρας!
οτι προλαβει να γαμησει ο αχριστεας γιατι μετα το παιχνιδι θα βρεθει χορηγος για το πουτανακι
οι μαλακες τα καλυτερα δεν μας δειχνουνε
ο αυτιστικος πιθηκομουρης πηδαει καθε μερα το 20 χρονο ξεκωλακι
και μοργκαν-σιαρς ειναι ζευγαρι
που σε είχε δέσει η ελλεηνιδα τόσες μέρες?ΣΑΣ ΠΤΥΩ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ!!!
που σε είχε δέσει η ελλεηνιδα τόσες μέρες?
δεν θα μεινει σαλιο κριειτορ :S :S :SΣΑΣ ΠΤΥΩ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ!!!
χονδρο αυτο κινεζικο ελλατωματικο λεγκο :S :S :Sπου σε είχε δέσει η ελλεηνιδα τόσες μέρες?
Εμενα ρε το βαρβατο αρσενικο;Τον αντρα που περπαταει και υγραινονται ολα τα μουνακ.....ερχομαι γουτσου γουτσου μου! :S :S :S
κι εστ σε μορταδο τυπε?αα ειχα πμ σημερα που μου ζητουσε φωτο και κωδικους για βολα :S :S :SΖουμε σε ενα κοσμο που μπαναρουν μεχρι και τον πιο καλτ κλωνο τον Μορταδο....τιποτα δεν εχει μεινει ορθιο στο σαι. :'(
Ζουμε σε ενα κοσμο που μπαναρουν μεχρι και τον πιο καλτ κλωνο τον Μορταδο....τιποτα δεν εχει μεινει ορθιο στο σαι. :'(
σας πτυω και της δυο....νιαμου :S :S :Sκι εστ σε μορταδο τυπε?αα ειχα πμ σημερα που μου ζητουσε φωτο και κωδικους για βολα :S :S :S
πτυσε εδω γιατι αλλου δεν δεχονται τυπε :S :S :Sσας πτυω και της δυο....νιαμου :S :S :S
κι εστ σε μορταδο τυπε?αα ειχα πμ σημερα που μου ζητουσε φωτο και κωδικους για βολα :S :S :S
σας πτυω και της δυο....νιαμου :S :S :S
πτυσε εδω γιατι αλλου δεν δεχονται τυπε :S :S :S
υγ το 19 αρχιζει ο τριτος κυκλος νιμου
το μονο που εμαθα απο γαλλικα ειναι το...κοντινιε νταν λα μπουςΟυ ε μεσιε πουρκουανον;
απορω με ολες σας...και ο θειο μεσα
λα κασα ντε παπελ τυπενέα σειρά?
Μορταδος παιδι μου για να μαθαινεις ητο εκεινο το νικ που ειχε δημιουργησει ενα νημα οτι και καλα θα πηγαινε στη Μολδαβια για ενα μουνι που του ζηταγε λεφτα και μετα εξαφανιστηκε για να ακολουθησει ενα απο τα πιο επικα μπαχαλεματα στην ιστορια του σαι.Κλασσικα καποιος κομπλεξακιας διεγραψε το νημα και ετσι χαθηκαν επικες ατακες που θα αλλαζες δεκα μασελες απο τα γελια.
Ου ε μεσιε πουρκουανον;
στηριζω....αν και σου χαλασε και βλεπει μονο μικυμαουΟ κλωνος Celebc ειναι ενας καλλιεργημενος ταινιοφιλος που του αρεσει παραλληλα να μπαχαλευει...ετσι τον οραματιστηκα και ετσι τον εδωσα στον λαο του Μπου ντοτ κομ! :S :S :S