podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
λεγε χυσολαγνε,γαμησες κανα καλο μουνι :S :S :S
νιμου δεν βλεπεται το παιχνιδι,μας κατσικωθηκε κι ο βαρυμαγκας στο νημα λεω να μετακομισουμε στο μαγειρικο νημα :S :S :S
δεν βλεπεται με τιποτα τυπε :thubsdown:νιμου δεν βλεπεται το παιχνιδι,μας κατσικωθηκε κι ο βαρυμαγκας στο νημα λεω να μετακομισουμε στο μαγειρικο νημα :S :S :S
ειναι πιστη στον 'Δημητρη' (τρομαρα της) γιατι ο δημητρης εχει λεφτα αισθηματαΑυτη η μεδουσα η αλεξανδρακη γιατι δεν παει να γυρισει καμμια ταινια στον σειρηνακη,
αλλα ταλαιπωρει και ταλαιπωρειται στο τηλεπαιχνιδι..
είπε η Βασίλω ότι δεν πήγε στο nomads για τα χρήματα...
:S
σαν να λέω εγώ ότι γαμιέμαι σα σκύλα
όχι γιατί μου αρέσει ο πούτσος
αλλά γιατί θέλω να δω πόσο ελαστική είναι η τρύπα μου... :S
είπε η Βασίλω ότι δεν πήγε στο nomads για τα χρήματα...
:S
σαν να λέω εγώ ότι γαμιέμαι σα σκύλα
όχι γιατί μου αρέσει ο πούτσος
αλλά γιατί θέλω να δω πόσο ελαστική είναι η τρύπα μου... :S
Έτσι έλεγε και πρίν. Της έχει λείψει το αγόρι της, έτσι λέει
Ξαναφευγει η αλεξανδρακη...τελειως τρελη, γυρναει πισω για ηλεκτροσοκ, λοβοτομες και κρυα ντουζ...
Μουναρα αλλα μας ζαλισε η πορνη, το ενα της φταιει το αλλο της βρωμαει, μια ο κουκουρικης ''παταει επι πτωματων'' μια ο συμπαίκτης της γελαει που εφαγε σαβουρα ο μισθοφορος( αλλος μπαγλαμας απο εκει) και αυτο ηταν αφορμη για να φυγει. Προσωπικα καλα να παθει ο μισθοφλωρος που εφαγε σαβουρα τετειως χαρακτηρας, τον θυμομαστε και στο survivor τι ηταν, ο χανταμπακης ο μπακαλιαρος που εκανε μπουλινγκ στον σπαλιαρα και στην παπαδοπουλου τωρα μπηκε με σκοπο να ξεγελασει τον κοσμο και να αποκαταστησει την εικονα του, ο σπαλ μας εχει ζαλισει τα αρχιδια, δεν σταματει να μιλαει, τον πουλο και αυτος, ο νασος οταν μιλαει που ερχετε να χωσω μπουνιδι στην τηλεόραση.Ο ενας πιο μλκς απο τον αλλο.Να τους γλεντίσει ο βασιλοπουλος με τον σιαρς.Ξαναφευγει η αλεξανδρακη...τελειως τρελη, γυρναει πισω για ηλεκτροσοκ, λοβοτομες και κρυα ντουζ...
Τυπε οσοι ανέφερες είναι μαλακες, όμως ο βασιλόπουλος είναι no limit λακαμας..Μουναρα αλλα μας ζαλισε η πορνη, το ενα της φταιει το αλλο της βρωμαει, μια ο κουκουρικης ''παταει επι πτωματων'' μια ο συμπαίκτης της γελαει που εφαγε σαβουρα ο μισθοφορος( αλλος μπαγλαμας απο εκει) και αυτο ηταν αφορμη για να φυγει. Προσωπικα καλα να παθει ο μισθοφλωρος που εφαγε σαβουρα τετειως χαρακτηρας, τον θυμομαστε και στο survivor τι ηταν, ο χανταμπακης ο μπακαλιαρος που εκανε μπουλινγκ στον σπαλιαρα και στην παπαδοπουλου τωρα μπηκε με σκοπο να ξεγελασει τον κοσμο και να αποκαταστησει την εικονα του, ο σπαλ μας εχει ζαλισει τα αρχιδια, δεν σταματει να μιλαει, τον πουλο και αυτος, ο νασος οταν μιλαει που ερχετε να χωσω μπουνιδι στην τηλεόραση.Ο ενας πιο μλκς απο τον αλλο.Να τους γλεντίσει ο βασιλοπουλος με τον σιαρς.
πολλοι το λενε αυτο για τον βασιλοπουλο, εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι εκανε λαθος, σε οτι εχει πει μεχρι στιγμης εγω συμφωνουσα.Πχ τοτε με κουκουρικη που τσακωνοταν με την αλεξανδρακη στο τελος βγηκε και ειπε η αλεξανδρακη οτι εγω έφταιγα επειδη ειχα χασει τον ευατο μου(τρομαρα της), μετα το περιστατικο με το αβγο της αθηνας μια χαρα της τα ειπε παλι γιατι απο τη στιγμη που καποιοι στα εχουν ολα ετοιμα και εσυ το μονο που κανεις ειναι να κοιμασαι και να τρως πες ενα ευχαριστω και μην παραπονιεσαι για το αν το αβγο σου ηταν 2 χιλιοστα μικροτερο απο του αλλου,στην τελικα ειναι και γυναικα και ο σιαρς ειναι 100+ κιλα αντρας.Ο σπαλιρας ο μπαγλαμας καθε φορα που μιλαει ο βασιολοπουλος που υποτιθεται ηταν φιλοι ειρωνεύεται, το κοινο ομως υποστηριζει για καποιο λογο τον σπαλιαρα, επισης τους ενοχλει οταν οι επιλεκτοι φωναζουν την ωρα του αγωνισματος, οταν ο σπαλιαρας απο τον παγκο βριζει και μας ζαλιζει τα αρχιδια με τις άχρηστες συμβουλες που δινει και που υποτιμαει και αντιπαλους και συμπαικτες λες και αυτος ειναι ο καλυτερος( παλτο ειναι) τοτε δεν λεει κανεις τπτ.Τυπε οσοι ανέφερες είναι μαλακες, όμως ο βασιλόπουλος είναι no limit λακαμας..