Σνουκερ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
με σκλαβωσατε τυπε:S :S :S
τυπε μπορει και να χτυπησεις και κανενα γκομενακι τωρα που εισαι σελεμπριτι μελος του σαη
![Πάρτο! :takethis: :takethis:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tn03.gif)
![Πάρτο! :takethis: :takethis:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tn03.gif)
με σκλαβωσατε τυπε:S :S :S
νιαμου εχω καει με τα πμ-τα αιτηματα φιλιας απο οποιον να ναι-τις παραθεσεις και τις αλλες πιπες σας
:S :S :S
Μία από τα ίδια τύπε... :S :S :S
Γράφει πουθενά στο avatar μου Νάσος Αθανασιάδης κ δεν το βλέπω εγώ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω φτηνα την γλιτωσα 4-5 πμ μονο :S :S :S εδω ρε τυπε ακομα περιμενουν να τους στειλει ο Νασος
υγ μολις ειδα αυτοειχε καποια καλα σημεια αλλα κραταει 2,5 ωρες :S :S :S
τυπε μην παραπονιέσαι,ευτυχώς είναι νέοι αυτοί που τα ζηταγαν και δεν ξέρουν για το βιντεο που έχεις από την παρτουζα της πεπης.με σκλαβωσατε τυπε:S :S :S
τυπε καλα τα λες αλλα δεν τσιμπησε κανενας..ουτε ενα πμ απο χθες :S :S :SΠου να ήξεραν ότι μόνο σε εσένα έχει στείλει pm ο Νάσος με τις φωτογραφίες τι θα ειχε γίνει τύπε..![]()
![]()
Κάποια στιγμή θα το δω το εργακι αυτο..![]()
τυπε εχεις πμτυπε μην παραπονιέσαι,ευτυχώς είναι νέοι αυτοί που τα ζηταγαν και δεν ξέρουν για το βιντεο που έχεις από την παρτουζα της πεπης.
![]()
![]()
![]()
στηριζω...δεν θα δω θρυλο σημερα για χαρη ορεστη τσανγκΛοιπον κομμενη η πλακα με τα pm...απο εδω και περα προχωραμε σε συντονισμενο σκληρο εμετιασμα ολων των ναυαγιων του ριαλιτι της συμφορας και στηριζουμε νιμουθετη και αδερφο Νασο.
στηριζω...δεν θα δω θρυλο σημερα για χαρη ορεστη τσανγκ
δεν εχεις νοβα στο χαρτοκουτο ε?στηριζω...δεν θα δω θρυλο σημερα για χαρη ορεστη τσανγκ
καθομαι σε βιτρινα εξω απο τον κορασιδη και τα βλεπω τυπε :S :S :Sδεν εχεις νοβα στο χαρτοκουτο ε?
καθομαι σε βιτρινα εξω απο τον κορασιδη και τα βλεπω τυπε :S :S :S
και ποιος πουστης ειναι αυτος που εχει τιβι στης βιτρινες?Εχει κλεισει εδω και χρονια ο Κορασιδης ρε παλιογερε...![]()
ο νασσος...σε λιγο θα προβαλλει το υλικο ραλλη...κατσε και περιμενεκαι ποιος πουστης ειναι αυτος που εχει τιβι στης βιτρινες?![]()
![]()
![]()
και ποιος πουστης ειναι αυτος που εχει τιβι στης βιτρινες?![]()
![]()
![]()
Ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο πλαίσιο του Κυπέλλου πρωταθλητριών και της EuroLeague θα βρεθούν αντιμέτωποι για 14η φορά. Οι ερυθρόλευκοι έχουν 9 νίκες, ενώ οι πράσινοι έχουν επικρατήσει 4 φορές.Ρε αλητροκαριολια![]()
![]()