troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.038
- Πόντοι
- 5.506
οταν ετρωγα Αλμυρό Τσιζκέικ Σολωμού εσυ δοκιμαζες κουλουρι σαλονικης....να διευκρινισουμε σε αυτο το σημειο τι θεωρει 5στερο ο τρουμπ.. :S :S :S
οταν ετρωγα Αλμυρό Τσιζκέικ Σολωμού εσυ δοκιμαζες κουλουρι σαλονικης....να διευκρινισουμε σε αυτο το σημειο τι θεωρει 5στερο ο τρουμπ.. :S :S :S
την παγκοσμια ημερα ψωλαρμενισμου θειο.....τι κερνάς θείο?
τι γιορτάζεις?
την παγκοσμια ημερα ψωλαρμενισμου θειο.....
πρωτοι ειμαστε σε αυτα
για να αλλαξει η γευση μετα την μπουγατσα με μπριζολα και σως γιαουρτιου :S :S :Sοταν ετρωγα Αλμυρό Τσιζκέικ Σολωμού εσυ δοκιμαζες κουλουρι σαλονικης....
ρε θειο τοχασα αυτο...τωρα αρχιζω να παιρνω χαμπαριτέλεια!! πάντα τέτοια!
εστειλες πμ για φώτο Ν.Ρ.?
τα λες ομορφα και σωσταο πυρφορακιας χελρεισερ72 μπηκε στα βυζια νικολετας και οσονουπω θα μπει εδω να μας σπασει τα αρχιδια....
ΠΤΥΩ!!!!!
ρε θειο τοχασα αυτο...τωρα αρχιζω να παιρνω χαμπαρι
δεν σου πα στο νημα με τα μελομακαρονα οτι σκεφτομαι να τους πω να σου στειλουν πμ για τις φωτο? :S :S :Sρε θειο τοχασα αυτο...τωρα αρχιζω να παιρνω χαμπαρι
ε ρεδεν σου πα στο νημα με τα μελομακαρονα οτι σκεφτομαι να τους πω να σου στειλουν πμ για τις φωτο? :S :S :S
δεν σου πα στο νημα με τα μελομακαρονα οτι σκεφτομαι να τους πω να σου στειλουν πμ για τις φωτο? :S :S :S
μεταξυ μας τυπε..μην το πεις πουθενα..ο Νασος εχει κι αλλες..στειλε πμ να ενημερωθεις :S :S :Sέλα που έχουν μπει αυτές οι φώτο πιο παλιά.
όχι και πολύ παλιά δλδ...
θειο στειλε πμ να σου στειλω πμ οταν μου στειλουν πμ να σου στειλω με πμ της φωτο :S :S :S :Sέλα που έχουν μπει αυτές οι φώτο πιο παλιά.
όχι και πολύ παλιά δλδ...
μεταξυ μας τυπε..μην το πεις πουθενα..ο Νασος εχει κι αλλες..στειλε πμ να ενημερωθεις :S :S :S
θειο στειλε πμ να σου στειλω πμ οταν μου στειλουν πμ να σου στειλω με πμ της φωτο :S :S :S :S
θειο ξερεις ποσο υποστηριζω την αεκ....θα μου στειλεις και θα σε πληρωσει ο θειος ο μπλεςαφού τις έχω τι να στείλω... :S
θειο ξερεις ποσο υποστηριζω την αεκ....θα μου στειλεις και θα σε πληρωσει ο θειος ο μπλες
θειο ξερεις ποσο υποστηριζω την αεκ....θα μου στειλεις και θα σε πληρωσει ο θειος ο μπλες
θα σου στειλω με πμ της φωτο αδερφε μου....μην καρφωνομαστεΤα λεγα μωρη σκουληκαντερα οτι εισαι Χανουμισα.... :S :S :S
τι επαθες μωρη νικολετα?Ηταν το αποχαιρετιστηριο μπαχαλεμα μου...για να με θυμαστε με συγκινηση και νοσταλγια. :S :S :S