troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.179
- Πόντοι
- 5.506
ντροπη σουειμαι κλωνος σελεμπ
ντροπη σουειμαι κλωνος σελεμπ
του διοτι ειναι ειναι ο χελ,εγω κι ο ξυσταρχιδιστης-τουκαναπε του χελ..εγω ειμαι δικος του που αυτος ειναι δικος σου που ολοι μαζι ειμαστε του χελ που ειναι κλωνος του πουτσα....
τα εξηγω καλα?τα λεω ομορφα?
ευγε νεε μουειμαι κλωνος σελεμπ
μιση δικη μου μιση δικη σου τυπε?να την μποιραστουμε αν ειναι :S :S :Sντροπη σου
γαμαει ομως....η ναιρομπι μουναρα...του διοτι ειναι ειναι ο χελ,εγω κι ο ξυσταρχιδιστης-τουκαναπε του χελ..
εφτασα στο 12ο επεισοδιο του 1ου κυκλου..μετα το 4ο-5ο νομιζα οτι βλεπω σοφτ πορν ρε τυπε..σε ενα επεισοδιο ειχε ριο-τοκιοκανονικο,λεσμπιαν απο τοκιο και παρκερ και ελσινκι
να την πεφτει σε αρτουριτο :- :S :S :S
εμπαινες ρε νιμουγαμαει ομως....η ναιρομπι μουναρα...
κλωνε του μπιρλα που εισαστε κλωνοι του ντοντινου και κουμαντο στους λογαριασμους κανει ο γιαννης ο μπαρμπας...
καλως τον Αντζελο..τωρα γυρισες απο το μεσημεριανο τυπε![]()
![]()
![]()
:S :S :S
κατσε ρε μην βιαζεσε....ο προφεσορ ειναι γατιεμπαινες ρε νιμου![]()
αμα σκεφτεις οτι εκαναν τετοιο κολπο κι ο αλλος σαλιαριζει σαν νιανιαρο με οιδιποδειο με την αλαφροισκιωτη ντετεκτιβ και κοντευει να τα τιναξει ολα στον αερα:S :S :S
κανει ενα τσιγαρο και παει σφαιρα για βραδυνο γιατι αργησε...καλως τον Αντζελο..τωρα γυρισες απο το μεσημεριανο τυπε![]()
![]()
ναι μαν απο το πρωι καφε καυλαντα τσιμπημα και τωρα παμε για κανονικο γευμακαλως τον Αντζελο..τωρα γυρισες απο το μεσημεριανο τυπε![]()
![]()
κανει ενα τσιγαρο και παει σφαιρα για βραδυνο γιατι αργησε...
τι εννοεις κανονικο τυπε??κοπαδι?ναι μαν απο το πρωι καφε καυλαντα τσιμπημα και τωρα παμε για κανονικο γευμα![]()
τυπε ατζελο στα λεω εσενα γιατι ξερεις και απο μπαλα και απο ταβερνες....
το μεσημερι στο τσιμπημα ειχαμε παιδακια κεφαλακια χονδρο και τετοια,τωρα παμε για ιταλικο λαιτ :S :S :Sτι εννοεις κανονικο τυπε??κοπαδι?
νιμου προχθες χασια 5 ατομα πηραμε 1,5 κιλο παιδακια κ δυο κοκορετσα κ φυγαμε με 3 πακετα απ αυτα που περισεψαν..... :S :S :S![]()
![]()
![]()
τυπε ατζελο στα λεω εσενα γιατι ξερεις και απο μπαλα και απο ταβερνες....
αν πας στην βαρη και διαλεξεις 2 11αδες απο την βλαχοπουλα και απο τον τσελιγκα και της βαλεις να παιξουν μπαλα θα εχεις το ιδιο αποτελεσμα σε θεαμα με αυτο που βλεπουμε στο ολυμπιακο σταδιο....
γνωμη σου
:S :S :Sκατσε ρε μην βιαζεσε....ο προφεσορ ειναι γατι
νευρικη ανορεξια τυπε....νιμου προχθες χασια 5 ατομα πηραμε 1,5 κιλο παιδακια κ δυο κοκορετσα κ φυγαμε με 3 πακετα απ αυτα που περισεψαν..... :S :S :S