Νέα

'Nomads 2'

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πoιο Σαπακι Θα κερδισει;

• Μοργκαν-Μιμος του Μπεν Αφλεκ

Ψήφοι: 2 8,0%
  • Αθηνα-τσιμπουκοπνιχτρα

Ψήφοι: 2 8,0%
  • Νταρια-Βιζιτα στα ΗΑΕ

Ψήφοι: 4 16,0%
  • Χανταμπακοπουστρακης

Ψήφοι: 17 68,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    25

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
εγω ειμαι δικος του που αυτος ειναι δικος σου που ολοι μαζι ειμαστε του χελ που ειναι κλωνος του πουτσα....
τα εξηγω καλα?τα λεω ομορφα?
του διοτι ειναι ειναι ο χελ,εγω κι ο ξυσταρχιδιστης-τουκαναπε του χελ..
εφτασα στο 12ο επεισοδιο του 1ου κυκλου..μετα το 4ο-5ο νομιζα οτι βλεπω σοφτ πορν ρε τυπε..σε ενα επεισοδιο ειχε ριο-τοκιο :fuck2: κανονικο,λεσμπιαν απο τοκιο και παρκερ και ελσινκι  :effemine: να την πεφτει σε αρτουριτο :-  :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.179
Πόντοι
5.506
του διοτι ειναι ειναι ο χελ,εγω κι ο ξυσταρχιδιστης-τουκαναπε του χελ..
εφτασα στο 12ο επεισοδιο του 1ου κυκλου..μετα το 4ο-5ο νομιζα οτι βλεπω σοφτ πορν ρε τυπε..σε ενα επεισοδιο ειχε ριο-τοκιο :fuck2: κανονικο,λεσμπιαν απο τοκιο και παρκερ και ελσινκι  :effemine: να την πεφτει σε αρτουριτο :-  :S :S :S
γαμαει ομως....η ναιρομπι μουναρα...
κλωνε του μπιρλα που εισαστε κλωνοι του ντοντινου και κουμαντο στους λογαριασμους κανει ο γιαννης ο μπαρμπας...

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
γαμαει ομως....η ναιρομπι μουναρα...
κλωνε του μπιρλα που εισαστε κλωνοι του ντοντινου και κουμαντο στους λογαριασμους κανει ο γιαννης ο μπαρμπας...
εμπαινες ρε νιμου :think:
αμα σκεφτεις οτι εκαναν τετοιο κολπο κι ο αλλος σαλιαριζει σαν νιανιαρο με οιδιποδειο με την αλαφροισκιωτη ντετεκτιβ και κοντευει να τα τιναξει ολα στον αερα :headbang: :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.179
Πόντοι
5.506
εμπαινες ρε νιμου :think:
αμα σκεφτεις οτι εκαναν τετοιο κολπο κι ο αλλος σαλιαριζει σαν νιανιαρο με οιδιποδειο με την αλαφροισκιωτη ντετεκτιβ και κοντευει να τα τιναξει ολα στον αερα :headbang: :S :S :S
κατσε ρε μην βιαζεσε....ο προφεσορ ειναι γατι

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.179
Πόντοι
5.506
τυπε ατζελο στα λεω εσενα γιατι ξερεις και απο μπαλα και απο ταβερνες....
αν πας στην βαρη και διαλεξεις 2 11αδες απο την βλαχοπουλα και απο τον τσελιγκα και της βαλεις να παιξουν μπαλα θα εχεις το ιδιο αποτελεσμα σε θεαμα με αυτο που βλεπουμε στο ολυμπιακο σταδιο....
γνωμη σου

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.758
Πόντοι
5.006
τυπε ατζελο στα λεω εσενα γιατι ξερεις και απο μπαλα και απο ταβερνες....
αν πας στην βαρη και διαλεξεις 2 11αδες απο την βλαχοπουλα και απο τον τσελιγκα και της βαλεις να παιξουν μπαλα θα εχεις το ιδιο αποτελεσμα σε θεαμα με αυτο που βλεπουμε στο ολυμπιακο σταδιο....
γνωμη σου
:kneel: :respect:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 3_4.gif