Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Το μονο που αξιζει ειναι που βλεπεις τον Γκουζγκουνη μετα απο πολλα χρονια και τον Ζαφειρη που εχει πλακα προς το τελος.εχεις πμ
Το μονο που αξιζει ειναι που βλεπεις τον Γκουζγκουνη μετα απο πολλα χρονια και τον Ζαφειρη που εχει πλακα προς το τελος.εχεις πμ
Αυτες φιλε κοστιζουν ακριβα και δεν ξερεις τι θα σου βγει το καρπουζι..δεν εχει και πουτανες ντελιβερι τετοια ωρα.....![]()
![]()
![]()
εχασες πολλα;Πανωλεθρια και καταποντισμος...Ο Μεγας Παιχτουρας.. υπεστη μετα απο επτα συνεχομενες νικες, βαρια ηττα απο τον Ο.Π.Α.Π σημερα... δεν περασε κανενα παιχνιδι απο το ποδοσφαιρικο κουπονι.Εχω παρει ενα βαζο μελι και τρωω ,μπας και συνελθω...εχασα μια μαχη σημερα,οχι τον πολεμο.![]()
Μου εκοψε και δεν ανοιχτηκα,απλα ηθελα να συνεχισω το σερι,καθοτι ειμαι σε καλη κατασταση..δυστυχως διακοπει σημερα,προσωπικα για μενα κανενα προβλημα.. πιο πολυ στενωχωρεθηκα για δυο τρεις που παρακολουθουσαν στο πρακτορειο την ρεντα μου αυτες τις μερες και μου ζητησαν παιχνιδια για να παιξουν και οτι τους εδωσα πηγε στο κουβα...εχασες πολλα;![]()
δεν τον χρειαζεσαι.....κανα καλο στοιχημα να πιασεις χρειαζεσαι για τα λεφτα για τα στουντια....Καλα μου παιδια να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη και να σας απασχολησω απο τον πολυτιμο χρονο σας.Σημερα απο το θρεντ αυτο δεν θα σας κανω πλακιτσα για να περασουμε ευχαριστα,αλλα θα σας πω ενα σοβαρο μου προβλημα....Ειμαι 46 χρονων, ζωη να εχω και μολις τωρα και χωρις να συντρεχει λογος μονο και μονο που ειδα.. εδω μεσα μια φωτο,μου σηκωθηκε και αντιμετωπιζω προβλημα γιατι αυτο μου συμβαινει καθημερινα και με το παραμικρο...ουτε νεος να ημουν δεν θα ειχα τετοιες σηκωμαρες!!!Μημπως πρεπει να παω σε κανενα σεξολογο????? Νοιωθω κουρασμενος με αυτη την κατασταση που μου σηκωνεται συνεχεια και με το ψιλουπηδημα...ξερετε κανενα καλο σεξολογο?????
Απο τις επτα νικες ειμαι εξασφαλισμενος μεχρι το καλοκαιριδεν τον χρειαζεσαι.....κανα καλο στοιχημα να πιασεις χρειαζεσαι για τα λεφτα για τα στουντια....![]()
![]()
![]()
εν τω μεταξυ εγω ποσταρω τσοντουλες....διαλεξε μια και καλη διασκεδαση![]()
Παιδια..παιδια,εφαγα σημερα πολλα πορτοκαλια και μελι θυμαρισιο και τωρα μου ειναι σηκωμενος καγκελο...τι να κανω τωρα????????
Παιδια..παιδια,εφαγα σημερα πολλα πορτοκαλια και μελι θυμαρισιο και τωρα μου ειναι σηκωμενος καγκελο...τι να κανω τωρα????????