Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ψυχανωμαλακια....ηλθα....θα κατσω τρεις ωρες και θα ξαναφυγω ελατε να με διασκεδασετε για να σπασω λιγη πλακα γιατι στο θεατρο ειναι ακριβα για να παω...
ποσο εχει τυπε το εισιτηριο;Ψυχανωμαλακια....ηλθα....θα κατσω τρεις ωρες και θα ξαναφυγω ελατε να με διασκεδασετε για να σπασω λιγη πλακα γιατι στο θεατρο ειναι ακριβα για να παω...
20ποσο εχει τυπε το εισιτηριο;
η παρασταση αρχιζει...κυριες και κυριοι και λατρευτα μου παιδια....Ψυχανωμαλακια....ηλθα....θα κατσω τρεις ωρες και θα ξαναφυγω ελατε να με διασκεδασετε για να σπασω λιγη πλακα γιατι στο θεατρο ειναι ακριβα για να παω...
Νοιωθω κουρασμενος και στεναχωρημενος....εγω σας μιλαω κοσμια και σας σεβομαι και εσεις δεν με διασκεδαζετε...θα με χασετε και θα κλαιτε.
μην το συζητας....Μονο εσυ με σκεφτεσαι και με συγκινεις.
μην το συζητας....
υγ οι αλλοι απλα τρωνε να αναπληρωσουν οσα καψαν με τα βρισιδια πριν....
ωραια.... μην τρως και πολυ μελι.....Πεταχτηκα εξω σημερα απο γκινια στο ποδοσφαιρικο στοιχημα και δεν εχω ορεξη για
Παιδι της διασκεδασης ναι...αν εννοεις αυτο.
παιχτουρα εισαι παιδι της νυχτας;
κατουροκαβλα σκετη αιαντα η εχεις ορεξη να πας να τα πουτανακια σου?Σημερα σηκωθηκα ξεκουραστος και [glow=red,2,300]καβλωμενος[/glow].
Αμα μας δειξουν κανενα βυζι εδω μεσα, μπορει και να παω.κατουροκαβλα σκετη αιαντα η εχεις ορεξη να πας να τα πουτανακια σου?