gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ΚΑΛΑ ΠΟΥμου το θυμισατε να παω στην αγ. βαρβαρα να παρω ενα imitasion παντελονι
ΚΑΛΑ ΠΟΥμου το θυμισατε να παω στην αγ. βαρβαρα να παρω ενα imitasion παντελονι
[move] [/move]
χαλαρωσε παιχτουρα... η επαρση δεν ειναι οτι καλυτερο στο τζογο... και το ξερεις αυτοΘα γινει η νυχτα...μερα...θα με εκλιπαρουν να σταματησω......να ..Ειμαι ο εκπορθητης του Ο.Π.Α.Π!!!.....Μεχρι το Σεπτεμβριο....θα με δει ολη η Ελλαδα!!!!....θα ξετιναξω σε λιγες μερες..... με μεγαλο πονταρισμα ολη την γκανιοτα!!!!!
ΑΔΙΚΑ....θα το κανεις...πληρη ανατροπη δεν θα γινει!!!χαλαρωσε παιχτουρα... η επαρση δεν ειναι οτι καλυτερο στο τζογο... και το ξερεις αυτο
ειδα καποια ματς σου περασανε...ελπιζω να κανες σωστους συνδιασμους
η γκενκ χανει ομως...λεω να τη παιξω ανατροπη στο λαιβ μια 500αρα
ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ...ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΑ!!!ΑΔΙΚΑ....θα το κανεις...πληρη ανατροπη δεν θα γινει!!!
το πιασα ;)ΑΔΙΚΑ....θα το κανεις...πληρη ανατροπη δεν θα γινει!!!
Αν θες την γνωμη μου....αστο....ειναι πρωτη αγωνιστικη στο Βελγιο!!!το πιασα ;)
την ωρα που εγραφα το μηνυμα εβαλε γκολ...
θα την παιξω τωρα για νικη σε αποδοση 1.80
δεν γαμιεται...το ριξα κι οτι γινειΑν θες την γνωμη μου....αστο....ειναι πρωτη αγωνιστικη στο Βελγιο!!!
Πιστευω και αυτο να το επιασες..... και να καταλαβες το τελικο σημειο που θα κατσει!!!...Μην το γραψω ανοιχτα...σε εχω κοψει για εξυπνο!!!Αν θες την γνωμη μου....αστο....ειναι πρωτη αγωνιστικη στο Βελγιο!!!
Καλο απογευμα στους φιλους και στις φιλες!!!Πριν μερες σας ειχα γραψει οτι προσεχως θα σας εξηγησω την πραγματικη(μεταφορικη)εννοια αυτου του θρεντ που ανοιξα με δυο λεξεις..."νοιωθω κουρασμενος"!!!!!!!!...Το κανω σημερα και χωρις να σας κουρασω μαλιστα με πολλα λογια!!!!!.....Οταν το ανοιξα..το ανοιξα...να μεταδωσω κατι που αισθανομαι!!!!!...και ειναι οτι "νοιωθω κουρασμενος" που ζω σ' ενα κοσμο που ολοι γυρω μου, νοιωθουν φοβο και ανασφαλεια, με συνεπεια να μην μπορω να επικοινωνησω με σωστους ανθρωπους.... γιατι ο φοβος και η ανασφαλεια εχει αλλοιωσει την ψυχοσυνθεση τους και τους εχει οδηγησει στην μοναξια του εαυτου τους!!!.....Μετα τιμης ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ.
Καλο απογευμα στους φιλους και στις φιλες!!!Πριν μερες σας ειχα γραψει οτι προσεχως θα σας εξηγησω την πραγματικη(μεταφορικη)εννοια αυτου του θρεντ που ανοιξα με δυο λεξεις..."νοιωθω κουρασμενος"!!!!!!!!...Το κανω σημερα και χωρις να σας κουρασω μαλιστα με πολλα λογια!!!!!.....Οταν το ανοιξα..το ανοιξα...να μεταδωσω κατι που αισθανομαι!!!!!...και ειναι οτι "νοιωθω κουρασμενος" που ζω σ' ενα κοσμο που ολοι γυρω μου, νοιωθουν φοβο και ανασφαλεια, με συνεπεια να μην μπορω να επικοινωνησω με σωστους ανθρωπους.... γιατι ο φοβος και η ανασφαλεια εχει αλλοιωσει την ψυχοσυνθεση τους και τους εχει οδηγησει στην μοναξια του εαυτου τους!!!.....Μετα τιμης ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ.