Νέα

Nirvana Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounotripanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
1
πηγε κανεις το σαββατο? το προηγουμενο που ειχα παει χαμος απο κοσμο αλλα πολυ μεγάλες ηλικιες ρε παιδια δεν ειναι αισθησιακο να βλέπεις 50-60 χρονων εκει μέσα

Οταν λες μεγάλες ηλικίες δηλαδή απο πόσο μέχρι πόσο?

lakiskiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
471
Πόντοι
301
κοιτα επειδη παμε κ εμεις καμια φορα, ενταξει εχει κ μικρες ηλικες 20 με 25
αλλα περισσοτερο παιζει στα 35 εως 55

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
1
κοιτα επειδη παμε κ εμεις καμια φορα, ενταξει εχει κ μικρες ηλικες 20 με 25
αλλα περισσοτερο παιζει στα 35 εως 55

Το είδα ναι όντως πήγαμε Σάββατο μπορώ να πω ήταν εξαιρετικά!! 

alexandros1111

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
4
Πόντοι
0
μαγκες την καλησπερα μου.ειμαι καινουριος εδω .ειχα ακουσει για το σαιτ και ειπα να μπω και στη παρεα.μιας και ετυχε σημερα να κανονισω να παω στο νιρβανα με τη κοπελα μου(δεν εχουμε ξαναπαει)μπορει καποιος να μου πει παρακαλω τι παιζει,αν αξιζει?ευχαριστω!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Απλά πράγματα. Πας εκει με τη δικιά σου, σε καποιον θα του γυαλίσει, θα στη χουφτωσει, θα στην πηδήξει μπροστά σου ή μπορεί και να την πηδάτε ταυτόχρονα παρεούλα, μπορεί επίσης εσύ να πηδήξεις τη γκόμενα κάποιου άλλου και όλο αυτό το κεράτωμα και αλλαξοκωλίκι, στον σύγχρονο και πολιτισμένο κόσμο που ζούμε ονομάζεται swinging.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Απλά πράγματα. Πας εκει με τη δικιά σου, σε καποιον θα του γυαλίσει, θα στη χουφτωσει, θα στην πηδήξει μπροστά σου ή μπορεί και να την πηδάτε ταυτόχρονα παρεούλα, μπορεί επίσης εσύ να πηδήξεις τη γκόμενα κάποιου άλλου και όλο αυτό το κεράτωμα και αλλαξοκωλίκι, στον σύγχρονο και πολιτισμένο κόσμο που ζούμε ονομάζεται swinging.
μαλακιες λες φιλε κανεις δεν θα σου χουφτωσει τη γκομενα η τη γυναικα πρωτα ρωτανε και μετά πανε παρακατω δε γινεται τιποτα που να μη το θελει το ζευγάρι μπορείτε και απλα να παιξετε μονοι σας και να σας παιρνουν ματι η να παιρνετε ματι η να κανετε μια γνωριμια και να πατε ξενοδοχειο ολα παιζουν . αρκει να ξερετε τη ψαχνετε

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
μαλακιες λες φιλε κανεις δεν θα σου χουφτωσει τη γκομενα η τη γυναικα πρωτα ρωτανε και μετά πανε παρακατω δε γινεται τιποτα που να μη το θελει το ζευγάρι μπορείτε και απλα να παιξετε μονοι σας και να σας παιρνουν ματι η να παιρνετε ματι η να κανετε μια γνωριμια και να πατε ξενοδοχειο ολα παιζουν . αρκει να ξερετε τη ψαχνετε

ετσι ακριβως , δεν εχω μεγαλη εμπειρια αλλα εχω παει μερικες φορες και ειναι ετσι οπως τα λες

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
βαλε μια περουκα και τραβα θα σε βαλουν μεσα συγουρα και μονος σου να εισαι  εγω ετσι παω τακτικα  και γαμαω περναω καλα  μια περουκα από τον τζαμπο  γυναικεια  να εισαι λιγο προσεγμενος  και μπηκες μεσα  δουλευμενα πραγματα από εμενα που πηγενω εκει εδώ και 2 χρονια  απλα να εισαι αθορυβος  να μην ενωχλης αυτόν που δεν σε ενωχλη  θα παρεις ποτακι και θα κατσεις  στο τελευταιο βαγονι του τρενου και θα περνας παντα καλα 

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Καποιος/α που να ηταν στο μαγαζι το σαββατο? η "Μελινα" μηπως ειναι στο site?

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]+1[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] :thumbsup:

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.649
Πόντοι
206
Στην αρχή έτσι ήταν. Μετά ξεθαρρέψανε. Μου έχει τύχει δύο φορές που είχα πάει με πιτσιρίκες, όταν έπαιζε το μπικίνι, στον όροφο. Την μία ήταν νεαρό, καλό, ζευγάρι  και το παράβλεψα. Την άλλη όμως πρέπει να ήταν και αυτός και αυτή πάνω από πενήντα (αν και καλοδιατηρημένοι). Ξενέρωσα άγρια. της είπα της δικιά μου να ντυθεί και φύγαμε.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Στην αρχή έτσι ήταν. Μετά ξεθαρρέψανε. Μου έχει τύχει δύο φορές που είχα πάει με πιτσιρίκες, όταν έπαιζε το μπικίνι, στον όροφο. Την μία ήταν νεαρό, καλό, ζευγάρι  και το παράβλεψα. Την άλλη όμως πρέπει να ήταν και αυτός και αυτή πάνω από πενήντα (αν και καλοδιατηρημένοι). Ξενέρωσα άγρια. της είπα της δικιά μου να ντυθεί και φύγαμε.
Και στο μπικίνι (που έκλεισε τώρα πια) και κάτω αν δεν θέλεις το ζευγάρι ή τον άλλον κάνεις ευγενικά νόημα και αποχωρεί. Είναι κανόνας. Ετσι κάνω και εγώ (για την δικιά μου αν καταλάβω ότι δεν θέλει εκείνη ή εγώ) και έτσι μου έχουν κάνει.  

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
τα πραγματα είναι απλα μια περουκα  από το τζαμπο  λιγακι προσεγμενος να εισαι    ενοωιτε να μην κανεις μπαμ  μπενεις μεσα χαλαρα ετσι παω εγω τακτικα  αλλα εγω τα κανω όλα ποιο πολύ παω για καλτ φασεις που γινωνται εκει μεσα και γουστάρω πολύ

alexandros1111

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
4
Πόντοι
0
Εκατσες μεχρι αργα? τι επαιξε τελικα?
εκατσα μεχρι της 3.ισως εφυγα νωρις.αλλα οσο ημουν εκει ηταν πολυ χαλαρα.να φανταστεις πιναμε ποτο μεσα δε γινοταν τπτ και μολις μπηκαμε με τη δικια μου ως εκ θαυματος βρεθηκανε 3 ζευγαρια.αλλα μεσος ορος 50 χρ.

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
ας απαντήσει κάποιος στον μ@λ@κ@ με την περούκα ρε παιδιά...
το λέει και το ξαναλέει ο τύπος και όλοι χεσμενο τον έχουν :shit:

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Μαλακα με την περουκα σ εχουμε χεσμενο :shit:

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
εκατσα μεχρι της 3.ισως εφυγα νωρις.αλλα οσο ημουν εκει ηταν πολυ χαλαρα.να φανταστεις πιναμε ποτο μεσα δε γινοταν τπτ και μολις μπηκαμε με τη δικια μου ως εκ θαυματος βρεθηκανε 3 ζευγαρια.αλλα μεσος ορος 50 χρ.

Αυτο ειδαμε και εμεις μετα της τρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom