You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nirvana Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mounotripanos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 378K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
η κυρία πάντως άρχισε και ψήνεται να πάει στο Nirvana. Το θέμα είναι ποιά μέρα να την πάω για να είναι καλά.
τη μερα που θα ειμαστε ολοι εκει..
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 736
Καλησπέρα παλικάρια μήπως έχει παει κανείς Nirvana ή έχει ακούσει τπτ , εγώ ξέρω ότι πας μόνο με συνοδεία γυναίκας και ότι δεν είναι και κάτι αξιόλογο πολύ πατσαβουρέξ παίζει
Πρώτη επίσκεψη στον Nirvana, ο κόσμος αρκετά καλός για όλα τα γούστα,
στην τουαλέτα παιζόταν φάση και τα τρία δωμάτια ήταν γεμάτα με ζευγάρια.
Σε σχέση με τα υπόλοιπα swinger club ποιο είναι ποιο καθαρό αλλά και ποιο πικάντικο;
Σε σχέση με τα υπόλοιπα swinger club ποιο είναι ποιο καθαρό αλλά και ποιο πικάντικο;
achtung
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2011
- Like
- 3.411
- Πόντοι
- 446
τη μερα που θα ειμαστε ολοι εκει..
μωρέ αν δεν έχει αυτή πρόβλημα δεν έχω εγώ!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Σε αυτο που πηγες να συνεχιζεις να πηγαινεις (τρομαρα του) αλλα ειναι η μοναδικη σωστη πλεον επιλογη...Στο αλλο νοτια, μην...Πρώτη επίσκεψη στον Nirvana, ο κόσμος αρκετά καλός για όλα τα γούστα,
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
;)Καλησπέρα παλικάρια μήπως έχει παει κανείς Nirvana ή έχει ακούσει τπτ , εγώ ξέρω ότι πας μόνο με συνοδεία γυναίκας και ότι δεν είναι και κάτι αξιόλογο πολύ πατσαβουρέξ παίζει
παντως ξερω οτι μπαινεις με συνοδεια γυναικας ΠΑΝΤΑ. Παλαιοτερα βεβαια ηταν πιο πριβε η κατασταση και εμπαινες με συσταση απο Γιωργο και Λ. και μονο παντρεμενοι. Τωρα δεν ξερω, αλλα συνοδεια, συνοδεια...
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Και αυτος ειναι ο λογος που σοβαρα ατομα την εκαναν Ταλιμπαν απο εκει μεσα...Και για αλλους λογους βεβαια, οπως λογους διαβατηριων ;)Εκτος απο πατσαβουρες ,οι περισσοτερες που συνοδευουν αντρες ειναι πληρωμενες πουτανες δολωμα των αντρων που εχουν να λοξα να γαμανε τις γυναικες των swingers.
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
δεν μιλαω για τωρα φιλε...το ειπα στο ποστ μου...παλαιοτερα ειπα....τωρα δεν ξερω τι παιζει ουτε εξω αλλα ουτε και μεσα...μονο το φθηνο βενζιναδικο εκει ξερω τιποτα αλλο....Εγώ παντός μπήκα με συνοδεία χωρίς να γνωρίζω κανέναn
Aρχικά ήταν κλειδωμένα και εμφανίστηκε ένα τύπος με τα κλειδιά που και καλά βόλταρε απέξω και μου άνοιξε.
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Το γράφω εδώ γιατί δεν ξέρω που να το γράψω. Υπήρχε κάπου στο σταθμό Λαρίσης κάποιο παρόμοιο κλαμπ η κάνω λαθος;αν ναι ποιο;υπάρχει ακομα;
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ποτέΤο γράφω εδώ γιατί δεν ξέρω που να το γράψω. Υπήρχε κάπου στο σταθμό Λαρίσης κάποιο παρόμοιο κλαμπ η κάνω λαθος;αν ναι ποιο;υπάρχει ακομα;
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Ποσα χρεωνει? Προγραμμα?πότε να έρθουμε λοιπόν να την βοηθήσει κάποιος γιατί είναι και πρωτάρα ?
achtung
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2011
- Like
- 3.411
- Πόντοι
- 446
Ποσα χρεωνει? Προγραμμα?
δεν είναι επαγγελματίας. φίλη καλή.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις