Εσύ ρε παπάρα δεν έχεις γκόμενα μάτι μόνο με την χούφτα σουΨψψτ, ε, εσύ ινστρούκτορα! Το να κάνει ένα normal ζευγάρι sex (όπου "normal" εννοώ σύζυγος / αρραβωνιαστικιά / μακροχρόνια σχέση κλπ), και να τους πάρουν κάπου μάτι τυχαία, είναι μια χαρά. Ολοι και όλες λίγο πολύ ψιλογουστάρουν να τους πάρεις καποιος / καποια ξενος / ξένη ματι από το απέναντι μπαλκόνι, στην παραλία, στο πάρκινγκ κλπ. Μη σου πω οτι εξιτάρει κιόλας, διότι η άισθηση του κινδύνου να σε ανακαλύψουν ή ακόμη και η επιδειξη "κοίτα τι μουνάρα γαμάω" ή "κοίτα έχω τον καλύτερο γαμιά" ή "αγαπιόμαστε και το δείχνουμε" ενιχύουν και τονώνουν τη λίμπιντο.
...το να βλέπεις όμως τη γυναίκα σου να ξεκωλιάζεται από άλλους ή να βλέπει κάποια τον άντρα της να γαμάει άλλες, και να το διασκεδάζει, ειναι ΑΝΩΜΑΛΙΑ! Ξέρεις γιατί? Διότι εφόσον θεωρείς πως εχεις δίπλα σου σύζυγο, αρραβωνιαστικό/ιά, μακροχρόνια σχέση κλπ, ΑΓΑΠΑΣ! Και όταν αγαπάς, εκδηλώνεις μια (εντός λογικών ορίων) κτητικότητα και απαιτηση για μοναδικότητα. Να ξέρεις, πως αν δεν νιώθεις μια (εντός λογικών ορίων) κτητικότητα, εάν δεν απαιτείς να είσαι ο μόνος / η μόνη στην ερωτική δραστηριότητα του / της συντρόφου σου, κάτι δεν πάει καλά με εσένα και σίγουρα αυτό που έχεις δίπλα σου ΔΕΝ είναι "σοβαρή" σχέση.
Οπότε για να ανακεφαλαιώσουμε, ένα ΥΓΙΕΣ ζευγάρι, θα μπορούσε πάνω στο τσακιρ κέφι και στις καβλες να αφησει άλλους να πάρουν λίγο μάτι (ή να ακούσουν) την ώρα που γαμιούνται - θα το γούσταραν κιόλας. Το να παρτουζόνονται όμως και να το διασκεδάζουν κιόλας... ε, όχι δα, αυτό δεν είναι ούτε "υγιής" ούτε "σοβαρή" σχέση.
Αν με ρωτάς, έχω δώσει με τη δικιά μου πολλές φορές μάτι (εν γνώσει μας) στα απέναντι μπαλκόνια και σε παραλίες και όπου αλλού. Το να την δω όμως να γαμιέται από αλλους ή να με δει αυτή να γαμάω (έστω και να αγγίζω) άλλες, θα προκαλούσε εμετό.
Για να έχεις γνώμη πρέπει να έχεις πάρε δώσε με γυναίκα