specialmeetings
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Λυπάμαι που το λέω, αλλά το μαγαζί έχει πέσει πολύ σε κίνηση.
ποια μερα πηγες?
Λυπάμαι που το λέω, αλλά το μαγαζί έχει πέσει πολύ σε κίνηση.
Να εγκαταστήσεις σύστημα πυρόσβεσης! Ήδη μυρίζει καμμένο...Ψάχνω κοπέλα να πάμε παρέα στο ΝIRVANA!
Να εγκαταστήσεις σύστημα πυρόσβεσης! Ήδη μυρίζει καμμένο...
χαχαχα,,,,μπουρλοτο εβαλε,,φιλαρακο σ εχει κοιταξει γιατρος?????
μπα όχι τιποτα...Γιατί ζητάω κάτι τρελό?
μπα όχι τιποτα...
"ψαχνω μια κοπέλα να παμε μαζί στο Νιρβάνα(να τη γαμησω εγω και αλλοι καμια 20αριά νοματεοι ενώ θα τσιμπουκωνει ταυτοχρονα καμια δεκαρια ασπρες και μαυρες ψωλες"
Από περιέργεια θέλω να πάω και ας μη γίνει τίποτα μένω εκτός αθήνας και οι φορές που έχω έρχομαι είναι λίγες
Επιστροφη σπο το μαγαζι..Κοσμος ελαχιστος εδω και 2 βδομαδες εχει πεσει παρα πολυ..λιγο παιχνιδι λογο ελειψη κοσμου.Κατα της 2:30 ωρα σκαει ]Η ΜΑΡΙΑ ΛΙΑΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΤΗΣ ΣΙΡΙΝΑΣ με ενα τυπο γυρω στα 40 κατσανε στο μπαρ ηπιανε ενα γρηγορο ποτο κανα μισαωρο και αποχωρησανε...Πραγματικα ειναι πολυ ομορφη...Κριμα που ηταν αδειο το μαγαζι αν ειχε κοσμο πιστευω θα κανανε μια βολτα και στα δωματια...Καλο σας βραδυ.
Και που πήγε στο μαγαζί, τιμή του μαγαζιού είναι ... σιγά μη καθόταν παραπάνω μέσα στην πίατσα
Έχει ξαναπάει και γαμιότανε κιολλας. Έκανε και λίγο λεσβιακό με την δικιά μου.
και καλά με τον δικό της, τον Βασίλη.
Ψψψτ, ε, εσύ ινστρούκτορα! Το να κάνει ένα normal ζευγάρι sex (όπου "normal" εννοώ σύζυγος / αρραβωνιαστικιά / μακροχρόνια σχέση κλπ), και να τους πάρουν κάπου μάτι τυχαία, είναι μια χαρά. Ολοι και όλες λίγο πολύ ψιλογουστάρουν να τους πάρεις καποιος / καποια ξενος / ξένη ματι από το απέναντι μπαλκόνι, στην παραλία, στο πάρκινγκ κλπ. Μη σου πω οτι εξιτάρει κιόλας, διότι η άισθηση του κινδύνου να σε ανακαλύψουν ή ακόμη και η επιδειξη "κοίτα τι μουνάρα γαμάω" ή "κοίτα έχω τον καλύτερο γαμιά" ή "αγαπιόμαστε και το δείχνουμε" ενιχύουν και τονώνουν τη λίμπιντο.γρηγορος αναλυση για σουινγκερς...
Ψψψτ, ε, εσύ ινστρούκτορα! Το να κάνει ένα normal ζευγάρι sex (όπου "normal" εννοώ σύζυγος / αρραβωνιαστικιά / μακροχρόνια σχέση κλπ), και να τους πάρουν κάπου μάτι τυχαία, είναι μια χαρά. Ολοι και όλες λίγο πολύ ψιλογουστάρουν να τους πάρεις καποιος / καποια ξενος / ξένη ματι από το απέναντι μπαλκόνι, στην παραλία, στο πάρκινγκ κλπ. Μη σου πω οτι εξιτάρει κιόλας, διότι η άισθηση του κινδύνου να σε ανακαλύψουν ή ακόμη και η επιδειξη "κοίτα τι μουνάρα γαμάω" ή "κοίτα έχω τον καλύτερο γαμιά" ή "αγαπιόμαστε και το δείχνουμε" ενιχύουν και τονώνουν τη λίμπιντο.
...το να βλέπεις όμως τη γυναίκα σου να ξεκωλιάζεται από άλλους ή να βλέπει κάποια τον άντρα της να γαμάει άλλες, και να το διασκεδάζει, ειναι ΑΝΩΜΑΛΙΑ! Ξέρεις γιατί? Διότι εφόσον θεωρείς πως εχεις δίπλα σου σύζυγο, αρραβωνιαστικό/ιά, μακροχρόνια σχέση κλπ, ΑΓΑΠΑΣ! Και όταν αγαπάς, εκδηλώνεις μια (εντός λογικών ορίων) κτητικότητα και απαιτηση για μοναδικότητα. Να ξέρεις, πως αν δεν νιώθεις μια (εντός λογικών ορίων) κτητικότητα, εάν δεν απαιτείς να είσαι ο μόνος / η μόνη στην ερωτική δραστηριότητα του / της συντρόφου σου, κάτι δεν πάει καλά με εσένα και σίγουρα αυτό που έχεις δίπλα σου ΔΕΝ είναι "σοβαρή" σχέση.
Οπότε για να ανακεφαλαιώσουμε, ένα ΥΓΙΕΣ ζευγάρι, θα μπορούσε πάνω στο τσακιρ κέφι και στις καβλες να αφησει άλλους να πάρουν λίγο μάτι (ή να ακούσουν) την ώρα που γαμιούνται - θα το γούσταραν κιόλας. Το να παρτουζόνονται όμως και να το διασκεδάζουν κιόλας... ε, όχι δα, αυτό δεν είναι ούτε "υγιής" ούτε "σοβαρή" σχέση.
Αν με ρωτάς, έχω δώσει με τη δικιά μου πολλές φορές μάτι (εν γνώσει μας) στα απέναντι μπαλκόνια και σε παραλίες και όπου αλλού. Το να την δω όμως να γαμιέται από αλλους ή να με δει αυτή να γαμάω (έστω και να αγγίζω) άλλες, θα προκαλούσε εμετό.
Ψψψτ, ε, εσύ ινστρούκτορα! Το να κάνει ένα normal ζευγάρι sex (όπου "normal" εννοώ σύζυγος / αρραβωνιαστικιά / μακροχρόνια σχέση κλπ), και να τους πάρουν κάπου μάτι τυχαία, είναι μια χαρά. Ολοι και όλες λίγο πολύ ψιλογουστάρουν να τους πάρεις καποιος / καποια ξενος / ξένη ματι από το απέναντι μπαλκόνι, στην παραλία, στο πάρκινγκ κλπ. Μη σου πω οτι εξιτάρει κιόλας, διότι η άισθηση του κινδύνου να σε ανακαλύψουν ή ακόμη και η επιδειξη "κοίτα τι μουνάρα γαμάω" ή "κοίτα έχω τον καλύτερο γαμιά" ή "αγαπιόμαστε και το δείχνουμε" ενιχύουν και τονώνουν τη λίμπιντο.
...το να βλέπεις όμως τη γυναίκα σου να ξεκωλιάζεται από άλλους ή να βλέπει κάποια τον άντρα της να γαμάει άλλες, και να το διασκεδάζει, ειναι ΑΝΩΜΑΛΙΑ! Ξέρεις γιατί? Διότι εφόσον θεωρείς πως εχεις δίπλα σου σύζυγο, αρραβωνιαστικό/ιά, μακροχρόνια σχέση κλπ, ΑΓΑΠΑΣ! Και όταν αγαπάς, εκδηλώνεις μια (εντός λογικών ορίων) κτητικότητα και απαιτηση για μοναδικότητα. Να ξέρεις, πως αν δεν νιώθεις μια (εντός λογικών ορίων) κτητικότητα, εάν δεν απαιτείς να είσαι ο μόνος / η μόνη στην ερωτική δραστηριότητα του / της συντρόφου σου, κάτι δεν πάει καλά με εσένα και σίγουρα αυτό που έχεις δίπλα σου ΔΕΝ είναι "σοβαρή" σχέση.
Οπότε για να ανακεφαλαιώσουμε, ένα ΥΓΙΕΣ ζευγάρι, θα μπορούσε πάνω στο τσακιρ κέφι και στις καβλες να αφησει άλλους να πάρουν λίγο μάτι (ή να ακούσουν) την ώρα που γαμιούνται - θα το γούσταραν κιόλας. Το να παρτουζόνονται όμως και να το διασκεδάζουν κιόλας... ε, όχι δα, αυτό δεν είναι ούτε "υγιής" ούτε "σοβαρή" σχέση.
Αν με ρωτάς, έχω δώσει με τη δικιά μου πολλές φορές μάτι (εν γνώσει μας) στα απέναντι μπαλκόνια και σε παραλίες και όπου αλλού. Το να την δω όμως να γαμιέται από αλλους ή να με δει αυτή να γαμάω (έστω και να αγγίζω) άλλες, θα προκαλούσε εμετό.