TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.241
Και απογευμα!! αρκει να εχουμε βρεθει μια φορα κατω για να σε ξερω ...♡♡νιναρα τις ίδιες ώρες δέχεσαι και στο χώρο σου η και διαφορετικές?
Και απογευμα!! αρκει να εχουμε βρεθει μια φορα κατω για να σε ξερω ...♡♡νιναρα τις ίδιες ώρες δέχεσαι και στο χώρο σου η και διαφορετικές?
χαχα θα τα ξανα ανεβασω σε αλλό site !
Μολις τσεκαρα τις κριτικες σου ! Ενδιαφερον ...περιμένουμε σαν τρελοί.....
Μολις τσεκαρα τις κριτικες σου ! Ενδιαφερον ...
Και απογευμα!! αρκει να εχουμε βρεθει μια φορα κατω για να σε ξερω ...♡♡
να σε καλα !εμεις απο αθηνα που δεν σε εχουμε κοντα μας...ειχαμε τα βιντεο σου...να σε βλεπουμε...και να σε χυνουμε...και να καυλωνουμε...οσο γινοταν απο αποσταση....τωρα τα βιντεο δεν υπαρχουν πια...κ δεν μπορω εγω τουλαχιστον να σου πω να τα ξαναβαλεις...ειναι επιλογη σου και απολυτα σεβαστη...ελπιζω καποια στιγμη να σε δουμε απο τα μερη μας...και να δεις τα σπαθια μας που φτανουν για σενα...μεχρι τοτε.....πολυ τυχερη η θεσσαλονικη...και οι φιλοι μας που σε χυνουν...απλα να βλεπες την πουτσα μου πως πριζοταν με τα βιντεακια σου...φαντασου απο κοντα....θεα εισαι και μεγαλη καυλα...για τρελα γαμησια...και πουτσα μεχρι θανατου.....καυλα μου ατελειωτη..
να σε καλα !
(σήμερα άνοιξα νέο λογαριασμό κάπου και ανέβασα κάποια new μόλις εγκριθούν θα τα ποσταρο )
να σε καλα !
(σήμερα άνοιξα νέο λογαριασμό κάπου και ανέβασα κάποια new μόλις εγκριθούν θα τα ποσταρο )
να σε καλα !οτι και να ποσταρεις σαν την πραγματικη αισθηση που νιωθει καποιος μαζι σου δεν υπαρχει!!!!!
καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλημέρα ρε καύλα ατελείωτη!!!!!!!!!
καυλημερα !!!καλημερα κουκλα!!
:-* :-* :-* :-*ανυπομονω να δω τα βιντεακια σου οπως μου λες....θα χαρω πολυ να σε δω καποια μερα απο κοντα...θελω να σε χυνω συνεχεια καυλα..