Νέα

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Η ΠΙΟ ΚΑΥΛΟΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!!

Ψήφοι: 39 4,9%
  • ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

Ψήφοι: 108 13,6%
  • ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟ!!!

Ψήφοι: 63 8,0%
  • ΜΟΥΝΑΡΑ ΝΙΝΑΡΑ!!!!!!!

Ψήφοι: 38 4,8%
  • ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

Ψήφοι: 77 9,7%
  • ΜΑΤΑΡΕΣ !!

Ψήφοι: 22 2,8%
  • ΚΑΥΛΑ !!!

Ψήφοι: 36 4,5%
  • ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!

Ψήφοι: 32 4,0%
  • ΓΑΜΙΟΛΑ ΜΕΓΑΛΗ !!!

Ψήφοι: 62 7,8%
  • ΚΑΥΛΟΤΟΥΜΠΑΝΟ !!!!

Ψήφοι: 28 3,5%
  • ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΞΩ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!

Ψήφοι: 29 3,7%
  • ΒΥΖΑΡΕΣ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ! !

Ψήφοι: 32 4,0%
  • ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!! ΠΑΛΙΟ ΓΑΜΙΟΛΑ !!

Ψήφοι: 288 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    792

kavliaris1981

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Like
2
Πόντοι
0
εμεις απο αθηνα που δεν σε εχουμε κοντα μας...ειχαμε τα βιντεο σου...να σε βλεπουμε...και να σε χυνουμε...και να καυλωνουμε...οσο γινοταν απο αποσταση....τωρα τα βιντεο δεν υπαρχουν πια...κ δεν μπορω εγω τουλαχιστον να σου πω να τα ξαναβαλεις...ειναι επιλογη σου και απολυτα σεβαστη...ελπιζω καποια στιγμη να σε δουμε απο τα μερη μας...και να δεις τα σπαθια μας που φτανουν για σενα...μεχρι τοτε.....πολυ τυχερη η θεσσαλονικη...και οι φιλοι μας που σε χυνουν...απλα να βλεπες την πουτσα μου πως πριζοταν με τα βιντεακια σου...φαντασου απο κοντα....θεα εισαι και μεγαλη καυλα...για τρελα γαμησια...και πουτσα μεχρι θανατου.....καυλα μου ατελειωτη..

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.241
εμεις απο αθηνα που δεν σε εχουμε κοντα μας...ειχαμε τα βιντεο σου...να σε βλεπουμε...και να σε χυνουμε...και να καυλωνουμε...οσο γινοταν απο αποσταση....τωρα τα βιντεο δεν υπαρχουν πια...κ δεν μπορω εγω τουλαχιστον να σου πω να τα ξαναβαλεις...ειναι επιλογη σου και απολυτα σεβαστη...ελπιζω καποια στιγμη να σε δουμε απο τα μερη μας...και να δεις τα σπαθια μας που φτανουν για σενα...μεχρι τοτε.....πολυ τυχερη η θεσσαλονικη...και οι φιλοι μας που σε χυνουν...απλα να βλεπες την πουτσα μου πως πριζοταν με τα βιντεακια σου...φαντασου απο κοντα....θεα εισαι και μεγαλη καυλα...για τρελα γαμησια...και πουτσα μεχρι θανατου.....καυλα μου ατελειωτη..
να σε καλα !
(σήμερα άνοιξα νέο λογαριασμό κάπου και ανέβασα κάποια new μόλις εγκριθούν θα τα ποσταρο )

brdim2107

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
να σε καλα !
(σήμερα άνοιξα νέο λογαριασμό κάπου και ανέβασα κάποια new μόλις εγκριθούν θα τα ποσταρο )

οτι και να ποσταρεις σαν την πραγματικη αισθηση που νιωθει καποιος μαζι σου δεν υπαρχει!!!!!

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.220
Πόντοι
2.300
καλημέρα ρε καύλα ατελείωτη!!!!!!!!!

kavliaris1981

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Like
2
Πόντοι
0
ανυπομονω να δω τα βιντεακια σου οπως μου λες....θα χαρω πολυ να σε δω καποια μερα απο κοντα...θελω να σε χυνω συνεχεια καυλα..

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.220
Πόντοι
2.300
καλημέρα αποθυμένο!!!!!!!!

Stories