kostakis_sexy
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα γυναικάρα από Αθήνα... μας έχεις τρελάνει....
Καλησπερα :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα γυναικάρα από Αθήνα... μας έχεις τρελάνει....
καλησπέρα baby !! :-* :-*:-* :-* (ναι πρεπει κάποια στιγμή )με τόσο κοινό που έχεις στην Αθήνα, νομίζω πρέπει να κάνεις μια βόλτα προς τα εδώ
να συναντήσουμε κι εμείς τον Όλυμπο και τον Κίσσαβο και να περιπλανηθούμε ανάμεσά τους....
καλημέρα κουκλάκι :-* :-* πολλά :-* :-* στην κορμάρα σου
καλησπέρα baby !! :-* :-*:-* :-* (ναι πρεπει κάποια στιγμή )
!!! εεε όχι ίσως ποτέ !!! κάθε μηνά έρχομαι ένα 2 ήμερο - 3 ήμερο αλλά όχι επαγγελματικά ακόμη .... Μόνο για βολτα - διασκεδαστή - ψώνια !!!μακαρυ αμιν κ ποτε!!! ισως ποτε
!!! εεε όχι ίσως ποτέ !!! κάθε μηνά έρχομαι ένα 2 ήμερο - 3 ήμερο αλλά όχι επαγγελματικά ακόμη .... Μόνο για βολτα - διασκεδαστή - ψώνια !!!
Αυτό τ γνοριζω μωρό αλλά δεν μ φτάνει τ θέμα είναι ν σ δούμε κ όλας καλημερα
Γεία σου ρε Νινα καυλίαρα..............
Μόλις έβλεπα τα video σου στο xnxx ..... πραγματικά κόλαση
γεια σου baby !!και
γειά σου νινάρα καύλα!!!
τι κωλαρα εχεις καυλα μου.............ποτε θα μου τον δωσεις????????????;) ;) ;) ;)
καλημερούδια !!! καλη εβδομαδα σε ολους!!!!
δευτερα ρεπο ! ξανα κατω από τριτη εως και κυριακη ......
τι κωλαρα εχεις καυλα μου.............ποτε θα μου τον δωσεις????????????
οπότε θες !!!τι κωλαρα εχεις καυλα μου.............ποτε θα μου τον δωσεις????????????
ξεφεύγεις !!! αυτά πες τα σε άλλο θεμα !!! :-* :-* :-* :-*μουτρο μ μπερδευεις!!! τ ν σ δωσει????
Καλό μήνα!! καλές διακοπές για το Πάσχα, να περάσεις όμορφα!!! :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-*
καλημερούδια και καλο μηνά σε ολους !!!
καθημερνά κάτω 01:00 εως 5:30 !! εκτός αυτής τις δευτέρας !
από 4/4/17 εως και 13/4/17 κάθε βραδύ στο γνωστο σημείο (σελιδα01) διαθέσιμος χωρος μόνο για ανέτους πελάτες !!!!
off λόγω εορτών(πασχα) από 14/4 εως και 25/4
[move]
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!! [/move]