TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
Που να δεις τι έκφραση του όταν του απάντησα .... ΚΡΙΜΑ !!! έτοιμος ήταν να τον πετάξει εξω και να μου τον χωσ ολον μεσα στο νακρομενο μου λαρύγγι !!
Που να δεις τι έκφραση του όταν του απάντησα .... ΚΡΙΜΑ !!! έτοιμος ήταν να τον πετάξει εξω και να μου τον χωσ ολον μεσα στο νακρομενο μου λαρύγγι !!
Χαχαχαχα!!! Φανταζομαι πως θα βλεφαριαζε τις Βυζαρες σου!! Που να συγκεντρωθεί ο ανθρωπος στην απονευρωση!!καγκελο θα του 'γινε!!Που να δεις τι έκφραση του όταν του απάντησα .... ΚΡΙΜΑ !!! έτοιμος ήταν να τον πετάξει εξω και να μου τον χωσ ολον μεσα στο νακρομενο μου λαρύγγι !!
εύκολο !! έτσι πήγα !!! χωρις σουτιεν !Χαχαχαχα!!! Φανταζομαι πως θα βλεφαριαζε τις Βυζαρες σου!! Που να συγκεντρωθεί ο ανθρωπος στην απονευρωση!!καγκελο θα του 'γινε!!
Εγκεφαλικό !!!εύκολο !! έτσι πήγα !!!
ολον μεσα μαζι με τις μπαλες !!!!ήταν κατάσταση για εκμετάλλευση με την νάρκωση για χοντρά σκηνικά !
δεν πειράζει θα σε περιποιηθούμε εμείς..
Οι δικές μου μπάλες άδειασαν πάντως με αυτά τα εκπληκτικά βιντεάκια σου.ολον μεσα μαζι με τις μπαλες !!!!
ετσι !!! να τις είχα εδώ και τις δυο μεσα στο στοματάκι μου το απατο !Οι δικές μου μπάλες άδειασαν πάντως με αυτά τα εκπληκτικά βιντεάκια σου.
ολον μεσα μαζι με τις μπαλες !!!!
εεε κατι ξερεις !
Δεν χρειαζεσαι ναρκωση εσυ!! Τα εξαφανιζεις ετσι και αλλιως,καταπινεις σπαθια!!!!! :-* :-* :-* :-*
;) ;) ;) ;) Ναι !! Η αληθεια ειναι οτι μου ελειψε το βαθυ λαρυγγι σου.. και ρο εχω να σε δω ...να δουμε ποτε!!εεε κατι ξερεις !
καν χρονο σιγουρα !!!!;) ;) ;) ;) Ναι !! Η αληθεια ειναι οτι μου ελειψε το βαθυ λαρυγγι σου.. και ρο εχω να σε δω ...να δουμε ποτε!!
καπου τοσο...καν χρονο σιγουρα !!!!
τοσο τοσο !!!καπου τοσο...
:-* :-* :-* :-* Συντομα ελπιζω.. ;) ;) ;)τοσο τοσο !!!
οπότε θέλεις ! το σπίτι μου ανοιχτο παντα για παρτυ σου ... .... καλο βραδυ ...!!! ωρα για σαλατουλες και ταινιουλα !!!:-* :-* :-* :-* Συντομα ελπιζω.. ;) ;) ;)
έτσι να έρχομαι να μου κάνεις μια λεύκανση που και που και την ωρα τις αναμονής στο BLUE LIGHT να σου τριβω το πουλάκι !!!Και το έλεγα εγώ έπρεπε να γίνω οδοντίατρος......
:-* :-* :-* :-* :-* καλο βραδυ!!οπότε θέλεις ! το σπίτι μου ανοιχτο παντα για παρτυ σου ... .... καλο βραδυ ...!!! ωρα για σαλατουλες και ταινιουλα !!!