TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
:-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* καλο βραδυ!!
:-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* καλο βραδυ!!
έτσι να έρχομαι να μου κάνεις μια λεύκανση που και που και την ωρα τις αναμονής στο BLUE LIGHT να σου τριβω το πουλάκι !!!
καθαρισμο εκανα δευτερα τριτη λεύκανση -- απονεύρωση 1 σήμερα 2 ημερα απονεύρωσης ..... ........ οδοντίατρος 45αρις χωρισμένος οπότε καταλαβαινεις !Και μόνο που το σκέφτομαι καγκελο έχει γίνει...... πρέπει να κάνουμε σύντομα την λεύκανση που είπες !!!!
καθαρισμο εκανα δευτερα τριτη λεύκανση -- απονεύρωση 1 σήμερα 2 ημερα απονεύρωσης ..... ........ οδοντίατρος 45αρις χωρισμένος οπότε καταλαβαινεις !
Ρε μπας και τα κανει σιγα σιγα για να πηγαινεις εκει κάθε μέρα ???
λες!!!
αν και του υποσχέθηκα να τον βοηθήσο να χάσει λιγη μπακα γιατι πλησιάζει καλοκαιρι
δεν μιλάω σεξουαλικά παιδί μου !! επαγγελματικά σε άλλο κομμάτι τις ζωής μου αναφέρομαι !Μια εβδομάδα να παιρνάει από εσένα μισός θα μείνει.....
θα τον λιώσεις ....
δεν μιλάω σεξουαλικά παιδί μου !! επαγγελματικά σε άλλο κομμάτι τις ζωής μου αναφέρομαι !
θα με λατρεψει το παπαρι σου !!!Το κατάλαβα απλά είπα να κάνω λίγο πλάκα...
θα φταίνε τα βίντεό σου που το μυαλό πάει πάντα κατά εκεί
αν βρεις χρονο έλα να σου κανω μια toxic πιπαρα ....Το έχω καταλάβει.....
Πρώτο πράγμα στην επόμενη επίσκεψη Θεσσαλονίκη θα είναι να το περιποιηθείς....
Αυτο το facefuck 01 δεν περιγράφετε με λόγια !!!!
αν βρεις χρονο έλα να σου κανω μια toxic πιπαρα ....
μια από τα ίδια σαλατουλα ταινειουλα και εχω να σηκωθώ 8 ...καλο βραδυΕίπαμε είναι στο πρόγραμμα για μετά το Πάσχα....γιατί με έχεις γκαβλώσει αφάνταστα
Τώρα πάω να την πέσω γιατί έχει πρωινό ξύπνημα...
Καλό σου βράδυ
Νινάρα, όλο το καυλί (18-19 πόντοι) και τις μπάλες μαζύ μέσα στο στόμα σου και να μην τα βγάζεις μέχρι να το στραγγίσεις, μπορείς; Θα σου άρεζε κάτι τέτοιο;ετσι !!! να τις είχα εδώ και τις δυο μεσα στο στοματάκι μου το απατο !
Νινάρα, όλο το καυλί (18-19 πόντοι) και τις μπάλες μαζύ μέσα στο στόμα σου και να μην τα βγάζεις μέχρι να το στραγγίσεις, μπορείς; Θα σου άρεζε κάτι τέτοιο;
Νινάρα, όλο το καυλί (18-19 πόντοι) και τις μπάλες μαζύ μέσα στο στόμα σου και να μην τα βγάζεις μέχρι να το στραγγίσεις, μπορείς; Θα σου άρεζε κάτι τέτοιο;