καλημερούδια καλη εβδομαδα σε ολους !!! :-* :-* :-*
καλημέρα κοριτσάρα μας :-* :-* :-* :-*
καλημερούδια καλη εβδομαδα σε ολους !!! :-* :-* :-*
Τέτοια μου λες και θα έρθω να σε κλέψω να σε φέρω Αθήνα..οσο θες το κανω σε πολλους !!!
:-* :-* :-*καλημέρα κοριτσάρα μας :-* :-* :-* :-*
Τέτοια μου λες και θα έρθω να σε κλέψω να σε φέρω Αθήνα..
Θα εισαι σημερα κατω ΝΙΝΑ;;;
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
και σημερα κατω .... από αυριο off μεχρι αρχες νοεμβρη ! :-*
καλα relax μωρο μου φαι - υπνο και ξυδια καθε μερα........Τι κάνεις μωράκι μας?
1 του μηνος γυρναω θεσσαλονικηΘα εισαι σημερα κατω ΝΙΝΑ;;;
:S :S :S :S :S :S :SΝινάρα, θα συμμετέχεις κι εσύ στην προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον μαζί με την Μαντόνα ?
μεσα στο νοεμβρη θα ερθω αλλα οχι για δουλεια εχω κατι φιλες τεφαατζουδες εκει και θα ερθω για διασκεδαση κανα 2 ημεροΔεν ερχεσαι αθηνα για διακοπες; Να σου δειξουμε και τα αξιοθεατα!
Η Μαντόνα είπε πρόσφατα οτι θα κάνει πίπες σε όσους ψηφίσουν Χίλαρι, και μάλιστα τους διαβεβαίωσε οτι το κατέχει το άθλημα...Εσύ θα μείνεις έξω απ τον χορό ?? Ξέρεις πόσοι είναι οι Αμερικάνοι ψηφοφόροι ? Δεκάδες εκατομύρια...:S :S :S :S :S :S :S
σκεφτομαι να μετακομισω μαιαμιΗ Μαντόνα είπε πρόσφατα οτι θα κάνει πίπες σε όσους ψηφίσουν Χίλαρι, και μάλιστα τους διαβεβαίωσε οτι το κατέχει το άθλημα...Εσύ θα μείνεις έξω απ τον χορό ?? Ξέρεις πόσοι είναι οι Αμερικάνοι ψηφοφόροι ? Δεκάδες εκατομύρια...
σκεφτομαι να μετακομισω μαιαμι
σαν την ελλαδαρα δεν εχει .....Το χάσαμε το κομμάτι πατριώτη...
Μας λες το ποτε για να σε υποδεχτούμε αγαπη ,σιγουρα με ανοιχτες ε σορρυ ανοιχτα ποδια χαχα ,κ αμα θες παρταρουμε κιολαςμεσα στο νοεμβρη θα ερθω αλλα οχι για δουλεια εχω κατι φιλες τεφαατζουδες εκει και θα ερθω για διασκεδαση κανα 2 ημερο
τι ν σ πει ρ Μουτρο απ τ τηλ πλάκα μ κανείς.....άμα γουσταρεις τραβά από κοντά έτσι κ αλλιος πιάτσα κάνει ή καυλα θα στ πει από κονταΡε παιδια εχω στειλει δυο πμ στην νινα για να μου πει τις τιμες της και δεν μου απαντα...ας μου στειλει καποιος ενα πμ να μου πει...ευχαριστώ