TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
γεια σου ρε βατραχακι με τις απαντησεις σουτι ν σ πει ρ Μουτρο απ τ τηλ πλάκα μ κανείς.....άμα γουσταρεις τραβά από κοντά έτσι κ αλλιος πιάτσα κάνει ή καυλα θα στ πει από κοντα
γεια σου ρε βατραχακι με τις απαντησεις σουτι ν σ πει ρ Μουτρο απ τ τηλ πλάκα μ κανείς.....άμα γουσταρεις τραβά από κοντά έτσι κ αλλιος πιάτσα κάνει ή καυλα θα στ πει από κοντα
κ γω της λεω να κατεβει Αθηνα αλλα δεν με ακουει το παλιοκοριτσο :-*Ρε παιδια εχω στειλει δυο πμ στην νινα για να μου πει τις τιμες της και δεν μου απαντα...ας μου στειλει καποιος ενα πμ να μου πει...ευχαριστώ
γεια σου ρε βατραχακι με τις απαντησεις σου
δυσκολα 3 του μηνα ξεκιναω δουλεια .. :-* :-*Καλησπέρα Νίνα. Δευτέρα ανεβαίνω Θεσσαλονίκη. Αν περάσω θα σε πετύχω;
δυσκολα 3 του μηνα ξεκιναω δουλεια .. :-* :-*
ξαλα παλι τα ιδια θα λεμε
υγ ( για καλλιτεχνικα τσιμπούκια θα ηθελα να φορατε κατι ανετο από την μεση και κατω για να μπορειται να το βγαζεται ευκολα )[/b][/color]
:-* :-*καλώς το το κορίτσι μας, μας έλειψες :-* :-* :-* :-*
Θα σε προλάβω μάλλον. ;)
το θεμα μου δεν ειναι η σκελεες η τα σοβρακα ισα ισα τα σοβρακα τα γουσταρο τρελα .♡♡♡ξαλα παλι τα ιδια θα λεμε
μην σκατε μυτη με σκελεες η σοβρακα τυπου θαναση βεγγου με τυραντες
μπλοκαρει το συστημα
γεια σου νινα καυλα
;) ;) ;) ;)Καλησπέρα κι από εμένα στη Νινάρα και άντε και σύντομα και συναγωνιστής!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλο μηνα σε ολους !!
το θεμα μου δεν ειναι η σκελεες η τα σοβρακα ισα ισα τα σοβρακα τα γουσταρο τρελα .♡♡♡
:-* :-* :-*