TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
εεε ναι εκει μαλιστα ! θα το κανονίσουμε κανα βραδυ να σκασω μυτη για καμια ωριτσαΕπρεπε να σε παιρναμε μαζι μας...
εεε ναι εκει μαλιστα ! θα το κανονίσουμε κανα βραδυ να σκασω μυτη για καμια ωριτσαΕπρεπε να σε παιρναμε μαζι μας...
ξεκινησε με anal fisting..μετα καρφωσε ενα δονητη στον κωλο και ενα στο μουνι και στο τελος απο την πολυ ενταση πεταξε τα υγρα της σε ολη την πιστα...και μετα η καθαριστρια ετρεχε να σφουγγαριζει...
τον φακιρη θα τον αφησω να ασχολιεται με τις μιλφαρες του μαγαζιου και εγω θα ασχολουμαι μαζι σου.....ξερεις εχει και ωραιους χωρους για πριβε εκει ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)εεε ναι εκει μαλιστα ! θα το κανονίσουμε κανα βραδυ να σκασω μυτη για καμια ωριτσα
εχω παει σε όλα τα στριπτιζαδικα αθηνα και σε όλα θεσσαλονικη ....εκτος από feverτον φακιρη θα τον αφησω να ασχολιεται με τις μιλφαρες του μαγαζιου και εγω θα ασχολουμαι μαζι σου.....ξερεις εχει και ωραιους χωρους για πριβε εκει ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ειχε κοσμο για σαββατο βραδυ ?φακιρηηηηηηηηηηηηηηη βρηκαμε ποια θα μας συνοδευει στην επομενη εξοδο ;) ;)
χθες ηταν παρασκευη μωρακι...ειχε αρκετο...αν συνηπολογισεις οτι στην θεσσαλονικη η σιμονυ εχει ερθει 6 φορεςειχε κοσμο για σαββατο βραδυ ?
χθες ηταν παρασκευη μωρακι...ειχε αρκετο...αν συνηπολογισεις οτι στην θεσσαλονικη η σιμονυ εχει ερθει 6 φορες
πρεπει να το δοκιμάσω και αυτό στο μελλον !Το μονο που φοβαμαι,μην ανεβεις εσυ στη σκηνη και αρχιζεις να τα βγαζεις...
ημουν !!! μολις γυρισα !!!Πως και τετοια ωρα μεσα;;;;δν εισαι σημερα στο ποστο σου;;
;) ;) ;)Καλημερα καυλιαρα μου!
:-* :-*Άντε μπράβο, τώρα είσαι καλό κορίτσι