TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
Δεν μας λυπασαι καθόλου παλιοκοριτσο :-*
θελω σιροπι είμαι δυο μερες μεσα με 38,5
η κολαση ποσους βαθμους εχει;;εισαι ενας αγγελος που μας κολλαζεις....θελω σιροπι είμαι δυο μερες μεσα με 38,5
προσωπικα χθες προχθες ειχα 38.5 all day .........σημερα είμαι σουπερ αλλα θα το τρεναρο άλλη μια μερα ...και απ αυριο δουλειαη κολαση ποσους βαθμους εχει;;εισαι ενας αγγελος που μας κολλαζεις....
Ρε Νινα...λυπησου με..τον εχω στραγγιξει...η 7η μαλακια για παρτυ σου σημερα...δεν εχω αλλο...σταζει σαλια πλεον...λυπησου με..εχω χυσει τα χερια μου,την οθονη,τα παντα...βλεπω τα βυζια σου και τρελαινομαιπροσωπικα χθες προχθες ειχα 38.5 all day .........σημ
ερα είμαι σουπερ αλλα θα το τρεναρο άλλη μια μερα ...και απ αυριο δουλεια
υγ ...αγγελακι-διαβολακι εκει πρεπει
προσωπικα χθες προχθες ειχα 38.5 all day .........σημερα είμαι σουπερ αλλα θα το τρεναρο άλλη μια μερα ...και απ αυριο δουλεια
υγ ...αγγελακι-διαβολακι εκει πρεπει
να ξερες πως χαλαρωνο όταν μου πιπιλάνε τις βυζαρες με τις ωρεςΡε Νινα...λυπησου με..τον εχω στραγγιξει...η 7η μαλακια για παρτυ σου σημερα...δεν εχω αλλο...σταζει σαλια πλεον...λυπησου με..εχω χυσει τα χερια μου,την οθονη,τα παντα...βλεπω τα βυζια σου και τρελαινομαι
Επιτηδες το κανεις...εχω ψοφησει...να ξερες πως χαλαρωνο όταν μου πιπιλάνε τις βυζαρες με τις ωρες
αυτά είναι τα κακα της δουλειας όταν συναναστρέφεσαι όλη μερα με πολύ κοσμο
στα εχω δωσει ποτε στο στομα ??Επιτηδες το κανεις...εχω ψοφησει...
το γνωριζω και σε καταλαβαινω απολυτα....αυτά είναι τα κακα της δουλειας όταν συναναστρέφεσαι όλη μερα με πολύ κοσμο
Μια φορα...εν ετει 2012στα εχω δωσει ποτε στο στομα ??
στα μικρα μου μεγεθη ειχες ερθει !Μια φορα...εν ετει 2012
Νινα τι λεεεες? Αχ παλι θ αρχισω..... Φοβαμαι να σου ρθω..δεν θα κρατηθω και θα ειναι το πιο ευκολο 50ρικο της βραδυας σου..στα μικρα μου μεγεθη ειχες ερθει !
τωρα εχω ξεφυγει !