TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
θυλασμο με πιπα το εχω 30 !!Νινα τι λεεεες? Αχ παλι θ αρχισω..... Φοβαμαι να σου ρθω..δεν θα κρατηθω και θα ειναι το πιο ευκολο 50ρικο της βραδυας σου..
εδώ και έναν χρονο
θυλασμο με πιπα το εχω 30 !!Νινα τι λεεεες? Αχ παλι θ αρχισω..... Φοβαμαι να σου ρθω..δεν θα κρατηθω και θα ειναι το πιο ευκολο 50ρικο της βραδυας σου..
:-* :-* :-*το γνωριζω και σε καταλαβαινω απολυτα....
ολα τα εχω στο πρόγραμμα ...ελαα λιγο αθηναααα
κι εμείς σ' αγαπάμε μωράκι όμορφο και για σένα
θυλασμο με πιπα το εχω 30 !!
εδώ και έναν χρονο
εποχες ΠΑΣΟΚΚάρτα αλληλεγγύης δέχεσαι;
Κάρτα αλληλεγγύης δέχεσαι;
ολα τα εχω στο πρόγραμμα ...
:-* :-* :-*αντεεεεεεεεεεε :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-*ειναι περεσμενη η ωρα...2.30 το βραδυ και κατευθηνομαι με τον αγαπητο φακιρη να παμε να δουμε την simony diamond στο φηβερ....στο δρομο κανουμε μια σταση στο ποστο της νινας....και βλεπω ενα πονηρο βλεμμα να μου χαμογελαει...ψηλη εντυπωσιακη φορα μαυρα...οι κοιλιακοι γραμμωμενοι οσο δεν παει.Ενα εφαρμοστο κολλητο παντελονι τοσο εφαρμοστο σαν δευτερο δερμα...κωλος υψωμενος στον ουρανο και ενα ζευγαρι λευκες μποτες ως το γονατο...α ρε νινα τι μας εκανες βραδυατικα...
ειναι περεσμενη η ωρα...2.30 το βραδυ και κατευθηνομαι με τον αγαπητο φακιρη να παμε να δουμε την simony diamond στο φηβερ....στο δρομο κανουμε μια σταση στο ποστο της νινας....και βλεπω ενα πονηρο βλεμμα να μου χαμογελαει...ψηλη εντυπωσιακη φορα μαυρα...οι κοιλιακοι γραμμωμενοι οσο δεν παει.Ενα εφαρμοστο κολλητο παντελονι τοσο εφαρμοστο σαν δευτερο δερμα...κωλος υψωμενος στον ουρανο και ενα ζευγαρι λευκες μποτες ως το γονατο...α ρε νινα τι μας εκανες βραδυατικα...
Επρεπε να σε παιρναμε μαζι μας...
τι show εκανε???