Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
καλημερουδια σε ολους !!! :-* :-* :-* :-* :-*
καλημέρα Nιννάρα
ο λαός σου θέλει καυλοφώτο σου
καλημερουδια σε ολους !!! :-* :-* :-* :-* :-*
καλημέρα Nιννάρα
το βραδυ στην δουλεια που θα βαλω τις καινουργιες 12ποντες βινυλ μποταρες μαυρες-κοκκινες !! σημερα το παρελαβα !!!καλημέρα Nιννάρα
το βραδυ στην δουλεια που θα βαλω τις καινουργιες 12ποντες βινυλ μποταρες μαυρες-κοκκινες !! σημερα το παρελαβα !!!
[move] εργασια και χαρα [/move]Καλησπέρα κούκλα.......
τι λέει το προγραμμα για σήμερα ;
Μετά τις 12:30 θα είσαι κάτω δηλαδή....
Τυχεροί σήμερα όσοι δε δουν!!!!!!
το βραδυ στην δουλεια που θα βαλω τις καινουργιες 12ποντες βινυλ μποταρες μαυρες-κοκκινες !! σημερα το παρελαβα !!!
χειλακια ! vυχακια!!! μην σου πω οτι θα πεταξω και μια κοκκινη σουτιεναρα-στριγκαρα!!!!Και απο μεσα θα εχεις τα βαμμενα κοκκινα νυχακια??
χειλακια ! vυχακια!!! μην σου πω οτι θα πεταξω και μια κοκκινη σουτιεναρα-στριγκαρα!!!!
οσοι πελατες εχουν σκοπο να περασουν να μου τον φορεσουν!!! θελω να φορανε κοκκινο βρακι σημερα !!!
οσοι πελατες εχουν σκοπο να περασουν να μου τον φορεσουν!!! θελω να φορανε κοκκινο βρακι σημερα !!!
χειλακια ! vυχακια!!! μην σου πω οτι θα πεταξω και μια κοκκινη σουτιεναρα-στριγκαρα!!!!
:o :o :o :o :o τρελα!!!Περασα και εγω να δω τα σεξυ κοκκινα εσωρουχα σου αλλα ατυχησα χαχαχα!!
φιλια
Εννοειται οτι εισαι τρελλα και με κοκκινα και με μπεζ χαχαχα:o :o :o :o :o τρελα!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Εννοειται οτι εισαι τρελλα και με κοκκινα και με μπεζ χαχαχα