block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
φιλε εμεις απο αθηνα μεχρι να την δουμε γαμησε ταΑλλο να διαβαζεις την περιγραφη....και αλλο να τα βλεπεις αυτα τα ματια να σε κοιτανε λαγνα...... ;) ;) ;) ;)
φιλε εμεις απο αθηνα μεχρι να την δουμε γαμησε ταΑλλο να διαβαζεις την περιγραφη....και αλλο να τα βλεπεις αυτα τα ματια να σε κοιτανε λαγνα...... ;) ;) ;) ;)
φιλε εμεις απο αθηνα μεχρι να την δουμε γαμησε τα
η μλκια ειναι οτι για να την δουμε πρεπει να ερθουμε εκειΠαω πασο δν ηξερα οτι εισαι μακρια...
η μλκια ειναι οτι για να την δουμε πρεπει να ερθουμε εκει
σιγουρα αξιζει αλλα εχουμε πελωρια αναγκη να την δουμε εδω αθηναΔν προμοταρω αλλα αξιζει...
σιγουρα αξιζει αλλα εχουμε πελωρια αναγκη να την δουμε εδω αθηνα
το εκτελουν αλλα με καθυστερηση 2 ωρον οσο καθομαι εγω δηλαδη ... το παω λιγο χαλαρα γιατι ξεσπαω σε εναν σακο του boxΑμφιβαλω οταν πηγαινεις γκυμ....αν κανενας εκτελει σωστα το προγραμμα του.....
για σενα θα ερθουν νινατο εκτελουν αλλα με καθυστερηση 2 ωρον οσο καθομαι εγω δηλαδη ... το παω λιγο χαλαρα γιατι ξεσπαω σε εναν σακο του box
λοιπον ντυθηκα σαν αρκουδα πεταξα τις βυζαρες εξω !.... αν και θα με on the car ! περνω και την οθονη να βαλω καμια τσοντα ! ... και περιμενω ... με καυλομενο στομα να ρουφηξο πολλες ψωλαρες ! αν φυσικα κυκλοφορουν με τετοιο κρυο !
και εγω θα παω για ποτακι...μπορει να περασω για ενα γεια...να δω τις βυζαρες ...δν ειμαι για καυλαντισμα σημερα!!! αχχαχατο εκτελουν αλλα με καθυστερηση 2 ωρον οσο καθομαι εγω δηλαδη ... το παω λιγο χαλαρα γιατι ξεσπαω σε εναν σακο του box
λοιπον ντυθηκα σαν αρκουδα πεταξα τις βυζαρες εξω !.... αν και θα με on the car ! περνω και την οθονη να βαλω καμια τσοντα ! ... και περιμενω ... με καυλομενο στομα να ρουφηξο πολλες ψωλαρες ! αν φυσικα κυκλοφορουν με τετοιο κρυο !
και εγω θα παω για ποτακι...μπορει να περασω για ενα γεια...να δω τις βυζαρες ...δν ειμαι για καυλαντισμα σημερα!!! αχχαχα
Καλη δουλεια
Μου αρεσει να γκαυλσντιζο ♡♡♡♡♡περασα σε ειδα και μου εφτιαξες το βραδυ με τις βυζαρες και τις χειλαρες σου...και το γατησιο σου βλεμμα....(αλλα αυτο που μ ειπες με επιασες απροετοιμαστο..) χαχαχαχα
Μου αρεσει να γκαυλσντιζο ♡♡♡♡♡
Ακομη στην δουλεια ειμαι !!!♡♡♡♡♡
καλησπερα baby !!! !!!! ;) ;) ;)Καλησπερα στις ομορφες χειλαρες!!! γεματες καυλα!!
καλησπερα baby !!! !!!! ;) ;) ;)
super εχει μια ωρα που ξυπνησα ....! ειχα δυο μερες να κοιμηθο καλα ... ... πινω καφεδακι ...και 1 θα ειμαι κατω για δουλεια ...τι εγινε κουκλα τι κανεις?