Νέα

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Η ΠΙΟ ΚΑΥΛΟΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!!

Ψήφοι: 38 4,8%
  • ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

Ψήφοι: 106 13,5%
  • ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟ!!!

Ψήφοι: 62 7,9%
  • ΜΟΥΝΑΡΑ ΝΙΝΑΡΑ!!!!!!!

Ψήφοι: 37 4,7%
  • ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

Ψήφοι: 75 9,5%
  • ΜΑΤΑΡΕΣ !!

Ψήφοι: 21 2,7%
  • ΚΑΥΛΑ !!!

Ψήφοι: 35 4,4%
  • ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!

Ψήφοι: 31 3,9%
  • ΓΑΜΙΟΛΑ ΜΕΓΑΛΗ !!!

Ψήφοι: 61 7,7%
  • ΚΑΥΛΟΤΟΥΜΠΑΝΟ !!!!

Ψήφοι: 27 3,4%
  • ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΞΩ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!

Ψήφοι: 28 3,6%
  • ΒΥΖΑΡΕΣ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ! !

Ψήφοι: 31 3,9%
  • ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!! ΠΑΛΙΟ ΓΑΜΙΟΛΑ !!

Ψήφοι: 286 36,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    788
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.017
Αμφιβαλω οταν πηγαινεις γκυμ....αν κανενας εκτελει σωστα το προγραμμα του.....
το εκτελουν αλλα με καθυστερηση 2 ωρον οσο καθομαι εγω δηλαδη ... το παω λιγο χαλαρα γιατι ξεσπαω  σε εναν σακο του box

λοιπον ντυθηκα σαν αρκουδα :kenny: :kenny: πεταξα τις βυζαρες εξω !.... αν και θα με on the car !  περνω και την οθονη να βαλω καμια τσοντα ! ... και περιμενω ... με καυλομενο στομα  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: να ρουφηξο πολλες ψωλαρες ! αν φυσικα κυκλοφορουν με τετοιο κρυο ! :cartman: :cartman: :cartman: :cartman:

καλο βραδυ σε ολους !!!

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
το εκτελουν αλλα με καθυστερηση 2 ωρον οσο καθομαι εγω δηλαδη ... το παω λιγο χαλαρα γιατι ξεσπαω  σε εναν σακο του box

λοιπον ντυθηκα σαν αρκουδα πεταξα τις βυζαρες εξω !.... αν και θα με on the car !  περνω και την οθονη να βαλω καμια τσοντα ! ... και περιμενω ... με καυλομενο στομα να ρουφηξο πολλες ψωλαρες ! αν φυσικα κυκλοφορουν με τετοιο κρυο !
για σενα θα ερθουν νινα

pboy178

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το εκτελουν αλλα με καθυστερηση 2 ωρον οσο καθομαι εγω δηλαδη ... το παω λιγο χαλαρα γιατι ξεσπαω  σε εναν σακο του box

λοιπον ντυθηκα σαν αρκουδα πεταξα τις βυζαρες εξω !.... αν και θα με on the car !  περνω και την οθονη να βαλω καμια τσοντα ! ... και περιμενω ... με καυλομενο στομα να ρουφηξο πολλες ψωλαρες ! αν φυσικα κυκλοφορουν με τετοιο κρυο !
και εγω θα παω για ποτακι...μπορει να περασω για ενα γεια...να δω τις βυζαρες ...δν ειμαι για καυλαντισμα σημερα!!! αχχαχα

Καλη δουλεια

pboy178

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
και εγω θα παω για ποτακι...μπορει να περασω για ενα γεια...να δω τις βυζαρες ...δν ειμαι για καυλαντισμα σημερα!!! αχχαχα

Καλη δουλεια

περασα σε ειδα και μου εφτιαξες το βραδυ με τις βυζαρες και τις χειλαρες σου...και το γατησιο σου βλεμμα....(αλλα αυτο που μ ειπες με επιασες απροετοιμαστο..) χαχαχαχα

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.017
περασα σε ειδα και μου εφτιαξες το βραδυ με τις βυζαρες και τις χειλαρες σου...και το γατησιο σου βλεμμα....(αλλα αυτο που μ ειπες με επιασες απροετοιμαστο..) χαχαχαχα
Μου αρεσει να γκαυλσντιζο ♡♡♡♡♡
Ακομη στην δουλεια ειμαι !!!♡♡♡♡♡

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.017
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• 20151203-263568339 (256x640).jpg
    20151203-263568339 (256x640).jpg
    82,2 KB · Εμφανίσεις: 58
  • NINARA.jpg
    NINARA.jpg
    76 KB · Εμφανίσεις: 37

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom