TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.013
καλημερα επισης !!! :-* :-* :-* :-*καλο μηνα κουκλα!!!!!!!!!με πολλους οργασμούς!!!!!!!!!
καλημερα επισης !!! :-* :-* :-* :-*καλο μηνα κουκλα!!!!!!!!!με πολλους οργασμούς!!!!!!!!!
Καλημερα και καλο μηνα και σε σενα κουκλα!!
[move] ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! !!! [/move]
Επειδη χανω την προσφορα των ανω των 20 εκ για ανω των 15 εκ θα παιξει τιποτα? Με 19,5 εκ ειναι αμαρτια να μην παρω και εγω κατι τζαμπα
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΑΤΣΑ !Καλημερα και καλο μηνα και σε σενα κουκλα!!
ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ! ..... ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΒΡΑΔΥΤί να πω κι εγώ που είναι 19, ούτε καν 19.5!!!
Καθευθείαν απόρριψη θα φάω!!!!
ΕΠΙΣΗΣ !!! ;) ;) ;)Καλημερα ,καλό μήνα και καλές γιορτές να περάσεις κουκλίτσα!!! :-* :-* :-*
Δηλαδη αναλογα τις ορεξεις σου θα υπαρχουν και αλλες εκπληξεις και προσφορες σε αλλες μερες ?? χαχαχα κατι σαν το καζινο πχ χααχχαχαχαΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ! ..... ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΒΡΑΔΥ
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Δηλαδη αναλογα τις ορεξεις σου θα υπαρχουν και αλλες εκπληξεις και προσφορες σε αλλες μερες ?? χαχαχα κατι σαν το καζινο πχ χααχχαχαχα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δικα μου σετ με τα πανω !!♡Ωπα ωπα. Τι εχουμε εδω???
Δικα σου ειναι??
Αν ναι ποδομαλακια κανεις μαζι με πιπα???
με στεγνωσες παλι μωρη καριολαΕιμαι gym τα λεμε σε κανα 30 λεπτο!!♡♡♡♡♡♡
[vimeo]]
Βλεπω τα καυλακια στο gym με τα σορτακια περα δοθε να πιανουν τα καυλια τους οταν κανω ασκησεις στα τεσσερα και καυλονη το στομα μουμε στεγνωσες παλι μωρη καριολα
Ελεοοοος....δεν εχω αλλο για σημερα...στεγνωσα σου λεωΒλεπω τα καυλακια στο gym με τα σορτακια περα δοθε να πιανουν τα καυλια τους οταν κανω ασκησεις στα τεσσερα και καυλονη το στομα μου